folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Yetkili Servis Benden İzinsiz Ücretli Tamirat Yapabilir Mi?

Yetkili Servis Benden İzinsiz Ücretli Tamirat Yapabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

an itibari ile cihazı aldım, biraz mahalle tarzı oldu ama işe yaradı, adama seni dükkanı kapatınca dükkanın önünde bekliyorum dedim, elime sopa aldım dükkanın önüne oturdum 20 dakka sonra çıraktan cihazı yolladı.

harbiden sikecektim belasını fena hırs yaptım , baktı niyetim ciddi geri vites yaptı

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

hocam hiç bir servis ücreti söylemeden tamirat yapmaz.şikayetvar'a falan yaz. belki birşeyler çıkar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

onay almadan işlem yapamaz sen kurtarmışsın benzer bir sıkıntı başka arkadaş yaşarsa diye yazıyorum

onay almak zorunda mecburen alacak çünkü yeri gelir cihazdan fazla masraf çıkar bu tarz durum yaşadığınızda hemen olay yerine polis çağırmakla tehdit edin :)

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

an itibari ile cihazı aldım, biraz mahalle tarzı oldu ama işe yaradı, adama seni dükkanı kapatınca dükkanın önünde bekliyorum dedim, elime sopa aldım dükkanın önüne oturdum 20 dakka sonra çıraktan cihazı yolladı.

harbiden sikecektim belasını fena hırs yaptım , baktı niyetim ciddi geri vites yaptı

Ellerine yüreğine sağlık :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

Zuhahahaha. Helal lan. Ancak adam polis çağırsa götede gelebilirdin ki kendiside göte gelebileceği için çağırmamış dallama :D

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 2196 Toplam Mesaj: 16
yetkili servis