Yetkili Servis Benden İzinsiz Ücretli Tamirat Yapabilir Mi?
-
an itibari ile cihazı aldım, biraz mahalle tarzı oldu ama işe yaradı, adama seni dükkanı kapatınca dükkanın önünde bekliyorum dedim, elime sopa aldım dükkanın önüne oturdum 20 dakka sonra çıraktan cihazı yolladı.
harbiden sikecektim belasını fena hırs yaptım , baktı niyetim ciddi geri vites yaptı
-
hocam hiç bir servis ücreti söylemeden tamirat yapmaz.şikayetvar'a falan yaz. belki birşeyler çıkar.
-
onay almadan işlem yapamaz sen kurtarmışsın benzer bir sıkıntı başka arkadaş yaşarsa diye yazıyorum
onay almak zorunda mecburen alacak çünkü yeri gelir cihazdan fazla masraf çıkar bu tarz durum yaşadığınızda hemen olay yerine polis çağırmakla tehdit edin :)
-
ibrahimeren bunu yazdı
an itibari ile cihazı aldım, biraz mahalle tarzı oldu ama işe yaradı, adama seni dükkanı kapatınca dükkanın önünde bekliyorum dedim, elime sopa aldım dükkanın önüne oturdum 20 dakka sonra çıraktan cihazı yolladı.
harbiden sikecektim belasını fena hırs yaptım , baktı niyetim ciddi geri vites yaptı
Ellerine yüreğine sağlık :D
-
ibrahimeren bunu yazdı
Zuhahahaha. Helal lan. Ancak adam polis çağırsa götede gelebilirdin ki kendiside göte gelebileceği için çağırmamış dallama :D