folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Ygs Başvuruları Başladı.

Ygs Başvuruları Başladı.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Arkadaşlar benim birkaç sorum var bu konu hakkında. 

Geçen sene sınava girdim, şimdi mezunum. Şimdi bu işlemler adım adım nasıl yapılacak?

Önce parayı yatırcam, sonra ne yapmam gerekiyor? Geçen sene resim çekildik, bu sene tekrar çekilmeye gerek var mı?

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

Geçen sene sınava girdim, şimdi mezunum. Şimdi bu işlemler adım adım nasıl yapılacak?

Önce parayı yatırcam, sonra ne yapmam gerekiyor? Geçen sene resim çekildik, bu sene tekrar çekilmeye gerek var mı?

resim çekilmene gerek yok parayı yatır ais.osym.gov.trden başvurunu yap yeter. 

Bu arada nasıl geçtin dersleri babana söyledin mi :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

yok ya dersler duruyor da :D şubatta halletcez. Benim diplomam yok şuan, mezun sayılmıyorum galiba? 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Tengri bunu yazdı

yok ya dersler duruyor da :D şubatta halletcez. Benim diplomam yok şuan, mezun sayılmıyorum galiba? 

hayır sayılmıyorsun

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

İnternetten yapmak tehlikeli diye biliyorum yanlışlıkta hak iddaa edemiyorsun falan diyorlardı doğru mu bu ?

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

İnternetten yapmak tehlikeli diye biliyorum yanlışlıkta hak iddaa edemiyorsun falan diyorlardı doğru mu bu ?

Başına ekşiyeceğin biri olmaz da hacı çok basit bir şey yani onda hata yapan adam zaten ygs'den adam akıllı bir sonuç beklemesin 

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/Aday_iz_yol.pdf

http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/2013osyssistemkilavuzu02012013.pdf

işini görür hocam

-----------

Devilrullz@ hocam internettende yapılıyor hak iddaa etmen için parayı yatırdığın dekontu netten çıkartıp gerekli yere gösterirsen hak iddaa edebiliyorsun diye biliyorum

insidae tarafından 02/Oca/13 16:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Başına ekşiyeceğin biri olmaz da hacı çok basit bir şey yani onda hata yapan adam zaten ygs'den adam akıllı bir sonuç beklemesin 

doğru diyon da ben daha mezun değilmişim :D bunun klavuzu okudum mezun olmayanlar gitsin diyor, yoksa bende evde yapcaktım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

hadi hayirlisi ins. ilk seneden giderim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

inş. ilk ve son dolduruşum oldu o formu

I am Jack's inflamed sense of rejection
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

Amin.Asım.Amin.

Metalurjist.