Ygs Başvuruları Başladı.
-
Arkadaşlar benim birkaç sorum var bu konu hakkında.
Geçen sene sınava girdim, şimdi mezunum. Şimdi bu işlemler adım adım nasıl yapılacak?
Önce parayı yatırcam, sonra ne yapmam gerekiyor? Geçen sene resim çekildik, bu sene tekrar çekilmeye gerek var mı?
-
Tengri bunu yazdı
Geçen sene sınava girdim, şimdi mezunum. Şimdi bu işlemler adım adım nasıl yapılacak?
Önce parayı yatırcam, sonra ne yapmam gerekiyor? Geçen sene resim çekildik, bu sene tekrar çekilmeye gerek var mı?
resim çekilmene gerek yok parayı yatır ais.osym.gov.trden başvurunu yap yeter.
Bu arada nasıl geçtin dersleri babana söyledin mi :D
-
KaRaKuLe bunu yazdıTengri bunu yazdı
yok ya dersler duruyor da :D şubatta halletcez. Benim diplomam yok şuan, mezun sayılmıyorum galiba?
-
Tengri bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıTengri bunu yazdı
yok ya dersler duruyor da :D şubatta halletcez. Benim diplomam yok şuan, mezun sayılmıyorum galiba?
hayır sayılmıyorsun
-
İnternetten yapmak tehlikeli diye biliyorum yanlışlıkta hak iddaa edemiyorsun falan diyorlardı doğru mu bu ?
-
DevilRullz bunu yazdı
İnternetten yapmak tehlikeli diye biliyorum yanlışlıkta hak iddaa edemiyorsun falan diyorlardı doğru mu bu ?
Başına ekşiyeceğin biri olmaz da hacı çok basit bir şey yani onda hata yapan adam zaten ygs'den adam akıllı bir sonuç beklemesin
-
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/Aday_iz_yol.pdf
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2013/OSYS/2013osyssistemkilavuzu02012013.pdf
işini görür hocam
-----------
Devilrullz@ hocam internettende yapılıyor hak iddaa etmen için parayı yatırdığın dekontu netten çıkartıp gerekli yere gösterirsen hak iddaa edebiliyorsun diye biliyorum
insidae tarafından 02/Oca/13 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
GusFring bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Başına ekşiyeceğin biri olmaz da hacı çok basit bir şey yani onda hata yapan adam zaten ygs'den adam akıllı bir sonuç beklemesin
doğru diyon da ben daha mezun değilmişim :D bunun klavuzu okudum mezun olmayanlar gitsin diyor, yoksa bende evde yapcaktım.
-
hadi hayirlisi ins. ilk seneden giderim :)
-
inş. ilk ve son dolduruşum oldu o formu
-
Amin.Asım.Amin.