Ygs Başvuruları Başladı.
-
arkadaşlar bu öğrenim durumu (11.bilgi yeri) nun olayı ne bilen var mı?eğer yanlış doldurmuşsam ne olur?
-
salihcan38 bunu yazdı
arkadaşlar bu öğrenim durumu (11.bilgi yeri) nun olayı ne bilen var mı?eğer yanlış doldurmuşsam ne olur?
Yanlış doldurmuşsan ankaraya dilekçe göndermek zorundasın. Geçen sene ben dilekçe göndermiştim.
-
DGS başvurusu başladı mı peki ?
-
aday şifresi için illa bilkente mi gidecez öveçler şubesi olmuyor mu
-
Sharp bunu yazdı
hocam benim bildiğim herhangi bir liseden alabiliyorsun ben geçen sene liseden almıştım şifremi
-
Lotus bunu yazdıSharp bunu yazdı
hocam benim bildiğim herhangi bir liseden alabiliyorsun ben geçen sene liseden almıştım şifremi
aynen evine en yakın liseye git al şifreni sıkıntı yaşamazsın. hatta bugün tatil git okula yöneticiler okuldadır ve işleri yoktur alır çıkarsın :)
-
eyv sağolun beyler :)
-
arkadaşlar şimdi ben sadece açık ögretim fakultesine girmek için sınava giricem nereye ne kadar para yatırmam gerekio sonra ne yapmam lazım kısaca anlatıcak biri varsa çok sevinirim dokumanlara baktım ama karışık geldi yahu uzak kalmışız sistemden hazır izinliyken bugun şu işi halldeym diorum yardım lütfen : )
-
zeitgeist bunu yazdı
arkadaşlar şimdi ben sadece açık ögretim fakultesine girmek için sınava giricem nereye ne kadar para yatırmam gerekio sonra ne yapmam lazım kısaca anlatıcak biri varsa çok sevinirim dokumanlara baktım ama karışık geldi yahu uzak kalmışız sistemden hazır izinliyken bugun şu işi halldeym diorum yardım lütfen : )
ygs başvuru formunu doldurup YGS'ye girmek istiyorumu işaretleyeceksin, bankaya(vakıfbank, halkbank, teb, ziraat, akbank, kuveytturk, denizbank, ptt) tc kimlik ve adını verip 40 tl yatırmaya gideceksin ardından başvuru merkezine girip başvuru yapacaksın, YGS sınavına girip 140 puan alıp aöf tercih edebilirsin, detaylar için kılavuza bak,
http://www.osym.gov.tr/belge/1-14901/2013-ogrenci-secme-ve-yerlestirme-sistemi-osys-basvurul-.html
nolanded tarafından 11/Oca/13 11:57 tarihinde düzenlenmiştir -
JuMaN bunu yazdı
DGS başvurusu başladı mı peki ?
Hocam sen yine de araştır ama DGS başvuruları mayısın sonuna doğru başlar