YGS Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

beyler ben en son öss olayında kaldım, ygs mgs hak getire hiç bir bilgim yok.

şimdi benim ufak kuzen ham 270 yapıyor güzel sanatlar okuyor, şimdi bu velet zaten benim guzel sanatlar cok yuksek değil benim univ girişi daha kolay falan diyor teyzeme. 500 üzerinden dusunursek 270 dusuk bir puan olsa gerek. 270 ne kadar dusuk, yada dediği gibi güzel sanatlardan girmesi dahamı kolay. resim bölümünde okuyor.

destination@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

Yokmu bilen :)

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

mezun olduğu okulun diplomasına göre ek puan da alacak fakat ham puan az... kastırması lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

hocam meslek liselerin eğer kendi bölümünün üniversite için olanını şeçersen ekstra puan yok bilmem ney ney diye diye barajı asmadanda gönderiyorlar kuzenim öle 2 yıllık elektrik bölümüne girdi. ham 270 yapıyorsa okulda bi 45 verse 305 felan olur oda yeter büyük ihtimal ama incelemek gerek

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

bildğim kadarıyla böyle bölümler  . yetenek sınavı ile alıyor . yani puan önemli değil . önemli olan barajı geçmiş olması

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

e şimdi barajı geçtikten sonra istediği ünive gidebilirmi (yetenek sınavını yüksek puanla geçerse)

yada

ygs puanı + yetenek sınavı= istediği üniv mi?

ek olarak 270 puan güzel sanatları araya katmadan düşünürsek nasıl bir puan

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

e şimdi barajı geçtikten sonra istediği ünive gidebilirmi (yetenek sınavını yüksek puanla geçerse)

yada

kötü bir puan

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

yada

ben ygs ham puan olarak 400 üstü hedefliyorum hocam geçen seneyi 4 zayıfla kapatmış biri olarak :D puanına göre üniv değil de ünive göre puan yapmayı denese iyi olur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

peki beyler teşekkür ederim, sanırım daha çok çalışması lazım 

destination@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hrnakyz
    hrnakyz's avatar
    Erkek
    DestinatioN bunu yazdı

beyler ben en son öss olayında kaldım, ygs mgs hak getire hiç bir bilgim yok.

şimdi benim ufak kuzen ham 270 yapıyor güzel sanatlar okuyor, şimdi bu velet zaten benim guzel sanatlar cok yuksek değil benim univ girişi daha kolay falan diyor teyzeme. 500 üzerinden dusunursek 270 dusuk bir puan olsa gerek. 270 ne kadar dusuk, yada dediği gibi güzel sanatlardan girmesi dahamı kolay. resim bölümünde okuyor.

Hocam şimdi   üniversitede herhangi bir bölüme giriş yapması  için    öncelikle   ygs  sınavında yani ilk  girdiği  sınavdan   barajı geçmiş olması şartı gerekiyor  herhangi bir   sınav türünden   sayısal yada sözel fark etmiyor  en yüksek puanı onun  yetenek sınavındaki  sıralamasını belirlicek oluyor

daha sonra  üniversitelerin belirlediği tarihde yetenek sınavları  oluyor  onlara giriş yapıyor   resim bölümü okuduğu için elbette  hem teknik hemde  ek puan açısından   avantajlı olucaktır     puanı hesaplanırken hem  ygs hemde  yetenekteki  puan türlerinin yüzdesi alınıyor genelde bunu üniversite belirliyo her üniversiteninki   farklılık gösteriyor.....   

başarılar  

yanlışım varsaa düzeltin... eksik olabilirm

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Güzel sanatlar fakültesindeyim hoca ben, öss'den barajı geçerse yeter önemli olan şey yetenek sınavı adı verilen meret. Ne yiğitler saç döktü bu uğurda, kendimden biliyorum. :D

Toplam Hit: 1730 Toplam Mesaj: 18