YGS LYS Ci Müritler
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------
Ya bana tarih için soru bankası önerin beyler bende 1-2 tane var hep bilgiye dayalı tarih full çıkartmak gibi bir niyetim yok büyük bölümü yoruma dayalı coğrafya ve felsefe ilede çözebildiğim kadar artık 20 25 arası çıkartmayı düşünüyorum sosyalden .
-----------------------------soru bankası değilde femin 30x40ları var deneme şeklinde tarih-cagrafya-felsefe onu çözsen adam akıllı yeter zaten.
birde fem basit diyosun bunda bende hem fikirim ama geçen seneki sorularda ortada fem öss tarzında sorular cıkartıyor ha ben uğraşmak istiyorum diyosan o başka, birde her branşta fem o kadar kolay değil misal femin geo soru bankasını çözen varsa bilir ne kadar göt yırttıgını : ) feme göre güvender daha basittir
-
FBM nin Fizik kimya biyoloji YGS 3 ü bir arada var onu bitirdim ben birde yine FBM nin LYS için Fizik Kimya Biyoloji Soru bankaları var çok kaliteli sorular var onları bitirirsem çok faydalı olacak. Fem gerçekten soru bankaları koly oluyor. Ama iyi bir temek çekiyor insana o ayrı.. Ek olarak ben birde geçen senenin FEMSETlerini buldum ileri düzey olanlarını onları çözüyorum soru kalitesinin ben ileri düzey olduğunu sanmıyorum ileri düzey deyince daha bi karşık sorular bgekliyordum ama öyle değil. Fen bilimleri ve final tam istediğim gibi bu konuda hocam. FBM ve Final çözmeye bak.
-
askeri okullarda okulun sağladığı kitap dışında Birey A kullanılıyor.
-
Birey a B den bir düşüğüymüş bende B var ona başlıycam girmeden bitirmeye bakıcam ygs mat bölümünü. birde B yi inceledim her bölümün sonunda 1 adım ötesi adında 1 testçik var harbiden adamlar güzel sorular yazmışlar. Çok faydalı bir kitap bireyin mat 1 kitabıda çok güzel analtır mat 1 ile sorunu olan varsa birey kullanmasını öneriyorum.
-
ExpirE bunu yazdı:
Birey a B den bir düşüğüymüş bende B var ona başlıycam girmeden bitirmeye bakıcam ygs mat bölümünü. birde B yi inceledim her bölümün sonunda 1 adım ötesi adında 1 testçik var harbiden adamlar güzel sorular yazmışlar. Çok faydalı bir kitap bireyin mat 1 kitabıda çok güzel analtır mat 1 ile sorunu olan varsa birey kullanmasını öneriyorum.
-----------------------------valla A süper hocam
-
baya öndeyim bu yüzden yatış :D
-
beyler bana mat1 çalışma formulu önerin,,, ne yaptıysam olmadı 20 nin üzerine çıkamadım,,, sözelden hazırlanıyorum ama ea öğrencisiyim kırılacak puanımı mat1 den tamamlamayı düşünüyorum,,, bide pmyo da var mat1 önemli yani,,,
Problemlerde çok sıkıntı çekmiyorum ama üslü köklü sayılar çarpanlara ayırma taban aritmetiği felan tam anlamıyla yapamıyorum,,, bide sözelden çok konu var matematiğe sıra gelmiyor günde 6-7 saat çalışıyorum matematiğe anca 1 saat düşüyor :S şu 2 ayda ne yaparsam 20 nin üzerine çıkarım matematikten ?
temelim hiç yok o yüzden zorlanıyorum... kaynak çalışma şekli Hatta kayseride olursa Özel Hoca ?
Canım çok sıkılıyor,,,
Allahtan Coğrafyayı Tarihi felan bitirdimde Edebiyat Tarih 2 Felsefe Grubu var bi ton ezber ve yorum yeteneği isteyen dersler :S
-
Taban aritmetiği çok kolaydır ya hocam bir kaç soru tipi vardır taban aritmetiğinde. Hocam bak http://www.formspring.me/BBulgurlular buradan bana sorularını yazabilirsin takıldığında sorularını çözebilirim matematik fizik kimya biyoloji geoda yapardım ama zor olur nette anlatmak paint falan :S
Kaynak FEM simetri yayınları yada Birey Mat 1 konu anlatım öneriyorum sana.
-
şu anda 420 puan falan yapıyorum.uğurdayım.sınav dersanesinin temel mat'ını fdd'nin fen'inin bitiricem (fen-1) ayrıca 2. bölüm için rasgele takılıcam :)
konu eksiğim yok. akım ve optik görmedik dersanede ama fizikte. diğerlerinde ygs bitti. Ha bir de kalıtım görmedik ama çıkmıyormuş galiba. neyse.
tavsiyem her gün türkçe ve geometri mutlaka çözün.
Unutmamanız adına biyoloji okuyun her gün. bi kaç günde bir test çözün
matematik falan kolay zaten sorun olmaz. Geometri de sorununuz varsa Sınav Ders. geometri DERGİSİni alın yada gidin Kareekök'ün geometrilerine bakın. Karekökün sadece geometrilerini alın ama başka bişeyini almayın :)
Esen almayın. Atın çöpe direk. Ama bu yıl için organik kim. iş görür.
-
ExpirE bunu yazdı:
Taban aritmetiği çok kolaydır ya hocam bir kaç soru tipi vardır taban aritmetiğinde. Hocam bak http://www.formspring.me/BBulgurlular buradan bana sorularını yazabilirsin takıldığında sorularını çözebilirim matematik fizik kimya biyoloji geoda yapardım ama zor olur nette anlatmak paint falan :S
Kaynak FEM simetri yayınları yada Birey Mat 1 konu anlatım öneriyorum sana.
-----------------------------bende ilk adım mat1, karekök, Uğur, yayınları var henuz hiç birini bitiremedim dediğim gibi yarım yamalak... takıldığım soruları dersanedede soruyorum hocam ama olmuyor beyin sözele çok yatkın hemen kapıyor bilgiyi ama matematik olunca hemen unutuyorum,,, fazla tekrar edecek zamanımda yok sene başından beri Sözellere anca yetişebiliyorum zaten,, hatta bazılarında geri bile kaldım... Özel Hoca tutsam şu 1 bucuk ayda felan katkısı olurmu acaba ?