Ygs Salon Başkanının Hayatına Nasıl Takarım ?
-
Üç beş tinerci falan bul parasıyla ayarla ev çıkışı taşlasınlar heyecan var mı dayı diye de sorsunlar.10 15 lirayı gözden çıkaracaksın ama tabi orası ayrı.Ayrıca tinercilerle anlaşayım derken dikkat et sana yaslamasınlar.Ya da kapısına içinde pudra şekeri olan zarf bırak üstüne de TİT : Heyecan Var mı Dayı? diye not düş.O da olmadı bir poşetin içine bakır hurda ne var ne yok doldur sıkıca bağla arabasına falan koy bir şekilde,kulübeden de polisi ara mühimmat ihbarı ayağına.Zaten profsa bir şey çıkmasa bile içeride tutarlar 3-5 vakit.Yok bunlar da iyi değil dersen 51 ekran tv kolisi bul üstünü bantla içine takır tukur edecek şeyler yerleştir.Üstüne de sallamasyon Arapça bir şeyler yaz kapısının önüne bırak.
Düzenleme: Ya hoca hiç birini yapamıyorsan bul bir sapan evinin çıkışında pusuya yat sabah işe mişe giderken salla üç beş tane kafaya en azından için soğur.Hatta sıkarken de Allah u akbar diye bağır haberlere bile çıkarsın.Akabinde bir de Türkiye laiktir laik kalacak mitingi akarlar,tamamdır.
Düzenleme 2 : Herif çıkar tvde açıklama yaparsa beni hedef alıyorlar diye,üstüne radikal grupları da gaza getirecek bir şeyler söyledi mi fazladan bir şey yapmana gerek kalmaz hizbullahımsı bir olaya kurban dahi gidebilir.Her ihtimali düşünmek lazım :B -
TR'de ki profların çoğu böyle kendini birbok sanıyor. Her fırsatta ona buna laf sokmaya yer arar milletin şevkini kırarlar. Önyargılı prof mu olurmuş? Çarpık eğitim sisteminin ürünleri bu mallar işte.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Al şunu izle:
http://www.youtube.com/watch?v=lFJkhV5l5JU&feature=related
Grasshopper, accept the way of others, but respect your own.
Sen yorum yaptın ve ateistlikle ilgilide filan bşi yok ya helal gelişme var sende.. Madalyat akıorum sana .. ;) -
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
Üç beş tinerci falan bul parasıyla ayarla ev çıkışı taşlasınlar heyecan var mı dayı diye de sorsunlar.10 15 lirayı gözden çıkaracaksın ama tabi orası ayrı.Ayrıca tinercilerle anlaşayım derken dikkat et sana yaslamasınlar.Ya da kapısına içinde pudra şekeri olan zarf bırak üstüne de TİT : Heyecan Var mı Dayı? diye not düş.O da olmadı bir poşetin içine bakır hurda ne var ne yok doldur sıkıca bağla arabasına falan koy bir şekilde,kulübeden de polisi ara mühimmat ihbarı ayağına.Zaten profsa bir şey çıkmasa bile içeride tutarlar 3-5 vakit.Yok bunlar da iyi değil dersen 51 ekran tv kolisi bul üstünü bantla içine takır tukur edecek şeyler yerleştir.Üstüne de sallamasyon Arapça bir şeyler yaz kapısının önüne bırak.
Düzenleme: Ya hoca hiç birini yapamıyorsan bul bir sapan evinin çıkışında pusuya yat sabah işe mişe giderken salla üç beş tane kafaya en azından için soğur.Hatta sıkarken de Allah u akbar diye bağır haberlere bile çıkarsın.Akabinde bir de Türkiye laiktir laik kalacak mitingi akarlar,tamamdır.
Düzenleme 2 : Herif çıkar tvde açıklama yaparsa beni hedef alıyorlar diye,üstüne radikal grupları da gaza getirecek bir şeyler söyledi mi fazladan bir şey yapmana gerek kalmaz hizbullahımsı bir olaya kurban dahi gidebilir.Her ihtimali düşünmek lazım :B
Saol hoca iyi fikirler var .. :) Bir kaç gün içinde haberlerde profesöre saldrı diye birşey görürseniz şaşırmayın.. -
FireX bunu yazdı:
TR'de ki profların çoğu böyle kendini birbok sanıyor. Her fırsatta ona buna laf sokmaya yer arar milletin şevkini kırarlar. Önyargılı prof mu olurmuş? Çarpık eğitim sisteminin ürünleri bu mallar işte.
Amcık herif geldi ingilizce kendini tanıtıyo Tipide görsen bağlı kediyi sikemez.. Yanında bir tane daha hocav ardı onunda çıkarken elini sıkasım geldi adam saati sorana başkaları sesten rahatsız olmasın die kolundaki saati çıkarıp gösteriodu ve benlede çok iyi konuştu nasıl geçiyo filan diye.. -
MUHRIP bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------cocuğunu bul masaya oturt heycan varmı arkadaş de
abi ben ne yaptım derse
baban piskoloji testi uyguluyordu üzerimde dersin bide sende deniyelim ..
bacaklarını üçgen gibi eşit kenarları tek tek hesaplat
son olarakta babana selam ederim *ıcına mukayet derim :D
Çocuğun bir suçu yok tek hedef adi prof..
Orospu çocuğuna ne işle meşgulüz filan dedim bana İktisadi ve idari bilimlerde porfesörüm dedi başladı inglizce konuşmaya.. Bi arkdaşıda sınava almamaya kalktı katliam olucaktı..
hocam herkeze anlayacağı dilden
tamam o zaman profun ölcülerini al .. :D
sınava almamak he ..
ben dikilirdim kapı önünde o yaşattığı stresi anüsünden çıkartırdım. puşta bak sen ..
hoca bekleseydin keşke deşarj olurdun hiç değilse kafanda ki bütün gerginliği boşaltırdın. :D
öğren abi sen şu adamı bul parcala dagıt ..
konu kalırsa takip edicem :) :D -
Amd-x bunu yazdı:
MUHRIP bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------cocuğunu bul masaya oturt heycan varmı arkadaş de
abi ben ne yaptım derse
baban piskoloji testi uyguluyordu üzerimde dersin bide sende deniyelim ..
bacaklarını üçgen gibi eşit kenarları tek tek hesaplat
son olarakta babana selam ederim *ıcına mukayet derim :D
Çocuğun bir suçu yok tek hedef adi prof..
Orospu çocuğuna ne işle meşgulüz filan dedim bana İktisadi ve idari bilimlerde porfesörüm dedi başladı inglizce konuşmaya.. Bi arkdaşıda sınava almamaya kalktı katliam olucaktı..
hocam herkeze anlayacağı dilden
tamam o zaman profun ölcülerini al .. :D
sınava almamak he ..
ben dikilirdim kapı önünde o yaşattığı stresi anüsünden çıkartırdım. puşta bak sen ..
hoca bekleseydin keşke deşarj olurdun hiç değilse kafanda ki bütün gerginliği boşaltırdın. :D
öğren abi sen şu adamı bul parcala dagıt ..
konu kalırsa takip edicem :) :D
Hoca sınavdan çıktım elim ayağım karıştı montumun önünü ilikleyemedim heyecandan artı sınav sorası yavşanmaz benm kağıtla oynadımı ben öldürsem kaç yazar ?? Ama hans adlı mürit adresi blucak artı bende gdip kampüste bi araştırma yapıcam adapazarı ufak yer bulup .. :) -
ormanlık araziye götürüp tecavüz edelim.sonra kanını içip leşini kıyma makinesinden geçirelim.sonra baharat katıp muhtelif semtlerdeki döner+ayran 1 ytl büfecilerine pazarlayalım.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
ormanlık araziye götürüp tecavüz edelim.sonra kanını içip leşini kıyma makinesinden geçirelim.sonra baharat katıp muhtelif semtlerdeki döner+ayran 1 ytl büfecilerine pazarlayalım.
----------------------------- -
cıvıtmadan demiş :/