folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Ygs Salon Başkanının Hayatına Nasıl Takarım ?

Ygs Salon Başkanının Hayatına Nasıl Takarım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

adamı tanımıyorsan o salonda girdiğine göre o okulda öğretmenlik yapabilitesi yüksek. o okula bi ara tekrar git eğer okuldaysa çıkışta 2 tokat at bak dalgana..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Hans bunu yazdı:
    -----------------------------

2 saat sonra geliyorum yazarım sana

2 saat doldu + 5 dk geçti  cevap varmı merak ettim doğrusu

Örnek vereyim filiz çatmabacak ismini bul bakalım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Ben sana en sağlam ve yapılabilirliği yüksek olanını söyleyeyim. Git kampüse bir kaç gün araştır adamı kaçta giriyor kaçta çıkıyor. Çıkış saatinde arabasının yakınında bekle. Gelince deki - Kalabalıkta hata edenin tenhada özrü kabul olmaz. Sonra iki tane çok sağlam tokat at (adam insanlığından utansın) sonra da sakin sakin yoluna git. İşini kimseye yaptırma kendin gör. Tinerci falan gider vurur sonra bi şekilde seni tehşis ettirir. 2 tokat attın diye de polisle işin olmaz , olsada toplum huzurunu bozmaktan 70 TL ceza yersin en fazla. Benden söylemesi senden yapması. Ha bu arada bu kadar insan bişeyler yazıyor sana, umarım lafta kalmaz ;)

İndia İndia !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

karşına çıkan ve bir defaya mahsus görecegin her egoist adama ya da her ne boksa ona, takacaksan degerini düşürürsün, bırak onlar egolarına mastürbasyonlarını yapsınlar, sen yeterki üstüne boşalttırma...

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hayatına Nasıl Takarım ne demek,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

hata sende hocam herifin ibne olduğunu bile bile ne diye üstüne gidiyosun ki.. sınavına gir çık hayatın mı önemli neydüğü belirsiz bi hıyara laf sokmak mı? böyle ibneler özellikle yapıyolar bizim okulda da var bi kaç tane şu elektrikli motoru bi yapayım lamba da geçerken bi kaçının arabasına sürtüp egomu dadmin edecem :| sonrada polisi çağırıp rapor tutturak diyecem.. polis gelince bu göt çarptı bana motorculara saygısız trafik magandası bu diyecem :|

yazarken aklıma geldi hangi fakültedeymiş bul sınavı kazan kazanınca bu herifin bölümünü yaz.. başka bi okulda yaz okulu falan vardır onun dersini seç hayatını mik.. ders işlettirme bi sene boyunca huzurunu boz :| sonra yaz okulunda alır geçersin :D  

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

Geldi heyecan varmı dedi ? Bende yok dedim .. Sonra bu lavuk tabi dedi bi gayen yok ki dedi çalışmassan olmaz tabi dedi bisürü laf etti

pis laf koymuş herif :)))

ama sana taktı da öyle mi dedi yoksa durup dururken mi bilemem aranızda ne yaşandı :))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

Hans bunu yazdı:

2 saat sonra geliyorum yazarım sana

2 saat doldu + 5 dk geçti  cevap varmı merak ettim doğrusu

Örnek vereyim filiz çatmabacak ismini bul bakalım

Özelden attım sana rahat ol :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

Geldi heyecan varmı dedi ? Bende yok dedim .. Sonra bu lavuk tabi dedi bi gayen yok ki dedi çalışmassan olmaz tabi dedi bisürü laf etti

pis laf koymuş herif :)))

ama sana taktı da öyle mi dedi yoksa durup dururken mi bilemem aranızda ne yaşandı :))

Yok durup dururken dedi mal sanki daha öncden tanışıyo gibilerinden.. Bi ton laf etti ingilizce kendini tanıtmalar filan.. Ben profesör oldum gbilerinden.. bazılarıda sen adamla takışmayamı gittin demiş ? adam laf çakınca ben niye mal gibi yüzüne bakıcam..

Ama ben karar verdim gidicem kampüse ders yaptığı binayı biliyorum orda beklicem tenhada kıstırıp heyecan varmı gülüm diyip artık elimden ne gelirse..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

bende çikolata çizi felan filan aldm su elimde poşet vardı. Adam geldi yanıma " oo maşallah pikniğe gider gibi gelmişsin " dedi. bende mecburen sırıtmak zorunda kaldım. sonra kaşanın en ön sırasında bayrak sallayan adamı 15 dk da bir geldi yanıma kağıdıma baktı yanıma baktı. optiğin üzerinde silgilerim duruyordu kaldırdı optiğe baktı. sağıma soluma baktı bazen yanımda 1 dk durup benle beraber sorulara baktı gcık oldm kılın evladına

Toplam Hit: 6849 Toplam Mesaj: 41