YGS' Ye Girecek Müridler Hangi Bölümü İstiyor?
-
Hacılar Sınava girecek arkadaşlar hangi Üniversite-hangi böülm birde eğer varsa sebep belirtirlerse belki başka arkadaşlarında seçimlerinde etkili olur..
Nereleri İstiyorsunuz Müridler..?
-
ygsde normal denemelerde yaptığımın 20 puan filan üstünde yapmam lazım aq... :D
-
Proxykaspersky bunu yazdı:
-----------------------------
ygsde normal denemelerde yaptığımın 20 puan filan üstünde yapmam lazım aq... :D
-----------------------------hangi bölüm için için hacı :)
-
elektronik haberleşme hacı
bu sene ygsde istediğim puna ulaşaşamazsam lys yi seneye için çalışcam :D
-
Ben seneye girecem ama piskoloji bölümünü istiyorum :)
-
YGS 3-4 puan türünde denemelerde 350-380 arası aldım. Sınavda 360 ve üstü kötü puan değil bnm için...
İstediğim bölüm ve Üniversite; Marmara Üniversitesi İletişim Fakultesi / Radyo Sinema Televizyon
Gereken Puan LYS için 430 2. öğretim 410 Sözel Puan türünden
Bölümüm Ea Alan dışı tercihten 10 puan kırılacak onu hesaba katarsak almam gereken puan 440 2. öğretim için 420
İstediğim bölümü İstanbul veya Eskişehirde okursam iş bulma olanağım %95
-
yazılım mühendisliği istiyorum bakalım..
-
eğer puanım lys de 410-420 civarı olursa gazi radyo televizyon istiyorum hem abim odtü'de onunla birlikte kalıcam yada coğrafya öğretmenliği düşünebilirim
puanım beklediğimden düşük gelirse beden eğitimi öğretmenliği ve polisliği düşünüyorum.. belkide ygs den 400 e yakın alırım başka yer tercih ederim
-
OdiN bunu yazdı:
-----------------------------
eğer puanım lys de 410-420 civarı olursa gazi radyo televizyon istiyorum hem abim odtü'de onunla birlikte kalıcam yada coğrafya öğretmenliği düşünebilirim
puanım beklediğimden düşük gelirse beden eğitimi öğretmenliği ve polisliği düşünüyorum.. belkide ygs den 400 e yakın alırım başka yer tercih ederim
-----------------------------ygs den kaç alıyodun denemelerde ? ben en son 378 aldım... lys denemelerindede ham 360 civarı alıyorum şuan 50 okuldan gelecek 10 u kırılıyo 400 felan ediyo biraz daha sıkı çalışmak lazım bende iletişim fakultesi istiyorum RST
bizim hocalar 360 ve üstü iyi diyolar, 360 ın altı işi tehlikeye sokarmış :)
-
gözüm yükseklerde değil, Matematik olmayan aöfün herhangibir bölümüne razıyım :D:D
-
sana şöyle söylim hocam dershaneye gidiyorum ama verilen kitapları sadece taşımak için kullandım şimdiye kadar tertemiz duruyolar konu tekrarı falanda yapmadım derste dinlediğimle aklımda kalanla dershane denemelerinde ygs denemelerinde 330-350 civarı yapıyorum lys denemesi dahaq senenin başında olmuştuk konu eksiği olmasına rağmen ham olarak 300 ü gördüm ilerleyen zamanlarda hazirana kadar 350-370 civarına çıkarım diye düşünüyorum