folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder YGS' Ye Girecek Müridler Hangi Bölümü İstiyor?

YGS' Ye Girecek Müridler Hangi Bölümü İstiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hacılar Sınava girecek arkadaşlar hangi Üniversite-hangi böülm birde eğer varsa sebep belirtirlerse belki başka arkadaşlarında seçimlerinde etkili olur..

Nereleri İstiyorsunuz Müridler..?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

ygsde normal denemelerde yaptığımın 20 puan filan üstünde yapmam lazım aq... :D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Proxykaspersky bunu yazdı:
    -----------------------------

ygsde normal denemelerde yaptığımın 20 puan filan üstünde yapmam lazım aq... :D

hangi bölüm için için hacı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

elektronik haberleşme hacı

bu sene ygsde istediğim puna ulaşaşamazsam lys yi seneye için çalışcam :D

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sergen
    Sergen's avatar
    Erkek

Ben seneye girecem ama piskoloji bölümünü istiyorum :)

Hayat Bir Savaşsa Tek Silahın Aklın Ve İnancındır...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

YGS 3-4 puan türünde denemelerde 350-380 arası aldım. Sınavda 360 ve üstü kötü puan değil bnm için...

İstediğim bölüm ve Üniversite; Marmara Üniversitesi İletişim Fakultesi / Radyo Sinema Televizyon

Gereken Puan LYS için 430 2. öğretim 410  Sözel Puan türünden

Bölümüm Ea Alan dışı tercihten 10 puan kırılacak onu hesaba katarsak almam gereken puan 440 2. öğretim için 420

İstediğim bölümü İstanbul veya Eskişehirde okursam iş bulma olanağım %95 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek
    yazılım mühendisliği istiyorum bakalım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

eğer puanım lys de 410-420 civarı olursa gazi radyo televizyon istiyorum hem abim odtü'de onunla birlikte kalıcam yada coğrafya öğretmenliği düşünebilirim

puanım beklediğimden düşük gelirse beden eğitimi öğretmenliği ve polisliği düşünüyorum.. belkide ygs den 400 e yakın alırım başka yer tercih ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

OdiN bunu yazdı:

eğer puanım lys de 410-420 civarı olursa gazi radyo televizyon istiyorum hem abim odtü'de onunla birlikte kalıcam yada coğrafya öğretmenliği düşünebilirim

puanım beklediğimden düşük gelirse beden eğitimi öğretmenliği ve polisliği düşünüyorum.. belkide ygs den 400 e yakın alırım başka yer tercih ederim

ygs den kaç alıyodun denemelerde ? ben en son 378 aldım... lys denemelerindede ham 360 civarı alıyorum şuan 50 okuldan gelecek 10 u kırılıyo 400 felan ediyo biraz daha sıkı çalışmak lazım bende iletişim fakultesi istiyorum RST  

bizim hocalar 360 ve üstü iyi diyolar, 360 ın altı işi tehlikeye sokarmış :)

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

gözüm yükseklerde değil, Matematik olmayan aöfün herhangibir bölümüne razıyım :D:D

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

sana şöyle söylim hocam dershaneye gidiyorum ama verilen kitapları sadece taşımak için kullandım şimdiye kadar tertemiz duruyolar konu tekrarı falanda yapmadım derste dinlediğimle aklımda kalanla dershane denemelerinde ygs denemelerinde 330-350 civarı yapıyorum lys denemesi dahaq senenin başında olmuştuk konu eksiği olmasına rağmen ham olarak 300 ü gördüm ilerleyen zamanlarda hazirana kadar 350-370 civarına çıkarım diye düşünüyorum

Toplam Hit: 1761 Toplam Mesaj: 13