folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder YGS' Ye Girecek Müridler Hangi Bölümü İstiyor?

YGS' Ye Girecek Müridler Hangi Bölümü İstiyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

OdiN bunu yazdı:
    -----------------------------

sana şöyle söylim hocam dershaneye gidiyorum ama verilen kitapları sadece taşımak için kullandım şimdiye kadar tertemiz duruyolar konu tekrarı falanda yapmadım derste dinlediğimle aklımda kalanla dershane denemelerinde ygs denemelerinde 330-350 civarı yapıyorum lys denemesi dahaq senenin başında olmuştuk konu eksiği olmasına rağmen ham olarak 300 ü gördüm ilerleyen zamanlarda hazirana kadar 350-370 civarına çıkarım diye düşünüyorum

-----------------------------

Tarih kitabı hariç bnmde kitaplar 0 hiç kullanılmamış coğrafyadan bi kaç test çözdüm bide o kadar. derstte dikkatli dinlerim buda puanımın hiç tekrar yapmamama rağmen 380 lere çıkmasını sağladı ama sınavdan 355-360 alırsam sevinirim yani :) bi sözelci içinde 360 puan kötü bi puan değil   LYS için fazla korkmuyorum Tarih ve Coğrafyam iyi Edebiyat ezber işi şimdiden başladım ezberlemeye :)

Allah gönlüne göre versin hepimizin gönlüne göre versin; sınavdan sonra sonucunu bildir bana ;) ve düşük alırsanda üzülme  daha çok çalış

şöyle söyleyim diyelim ben 390 aldım sende 320 aldın arada 70 puan var %40 ını al  28 puan eder. 1 soruyu ortalama 3 puan sayarsak 28/3  9 soru eder...  edebiyattan 2 diğer derslerdende 1 er soru fazla yaparsan benden beni yakalamış olursun senin için söylemiyorum sadece diğer arkadaslar içinde söylüyorum arada dağlar kadar fark olmucak yuksek alanla düşük alanın sadece daha çok çalışıp rakibinizden 3-5 net fazla yapmanız gerekcek. yani o 45 edebiyat yapıyosa sen 48-49 yapacaksın o 50 yapıyosa sen 53 yapacaksın

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

odtü elektrik-elektronik'e gidip çift anadalla eramus yapıp lisans üstü devam edesim var :D

Toplam Hit: 1762 Toplam Mesaj: 13