Ygs Ye Girenlerın Sınavları Nasıl Gectı ?
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Bu sorular kaçta açıklanıyor ? Bu arada bitmiş artık geçmiş olsun
-----------------------------
Türkçede ki o paragraflardan dolayı soruları hatırlayamam lan. Açıklansın bakalım
-----------------------------Türkçe'yi ben okumadan yapmıştım soruları tersten gidip önce cevapları okuyodum hemen çıkıyodu bütün paragrafı okumuyodum keske sınavdan önce diyeydim bunu :)
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------Bu sorular kaçta açıklanıyor ? Bu arada bitmiş artık geçmiş olsun
Türkçede ki o paragraflardan dolayı soruları hatırlayamam lan. Açıklansın bakalım
-----------------------------Türkçe'yi ben okumadan yapmıştım soruları tersten gidip önce cevapları okuyodum hemen çıkıyodu bütün paragrafı okumuyodum keske sınavdan önce diyeydim bunu :)
-----------------------------evet istenilen cevabı paragrafta arayarak çözünce daha kısa sürüyor. geçmiş olsun beyler.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------evet istenilen cevabı paragrafta arayarak çözünce daha kısa sürüyor. geçmiş olsun beyler.
İlk 10 sorudan sonra aynen dediğiniz gibi yaptım bende Türkçe 40 dakikada bitti. -
mat 35 net gelir türkce 30 34 arası gelir cografya 28 30 gelir paslanmışım biraz ama idare ederdi.
-
sakin olun hepiize yetecek üniversite ve bölüm var... kazanmak kolaylaştı artık.. okumak zor :|
-
vay anasını ne sınavdı öyle :| Türkçe mat ayrı bir dert tamamen değişik :| bitek fizik ,sosyal, kimya kolay geldi :/
-
haberturk tv'yi açın çözümler veriliyor.
-
-
23'den sonra açtım 6-7 doğru çıktı gibi. diğerlerini hatırlamıyorum.
23.den öncekileride açmadığım için bilmiyorum :D -
80 soru 160 dakikamı aldı
türkçe bölümündeki bazı sorularda ne demek istendiğini anlamak bile ayrı bir yetenek bence
tarih ve coğrafyanın bazı soruları kolaydı fakat zor sorularda vardı
felsefe soruları insanı delirtecek ayardaydı son olarakta fen bölümünden 2 - 3 tane kolay soru vardır diye bakacakken süre bitti, herşeyin hayırlısı olsun.