Ygs Ye Girenlerın Sınavları Nasıl Gectı ?
-
Türkçe hep 30 un üstünde yaptığım bi ders olduğundan bi özgüvenle açtım kitapçığı :D Sonra sorular teker teker girmeye başladı ve moral 0 :S Sonra sosyal geçip bitirdim moral düzeldi biraz,tekrar geçtiim türkçe ve zar zor bitirdim..Mat a geçtiğimde daha hiç soru yapmamıştım ve tam 40 dk vardı aq işe bak :S Neyse okadar zorlandım türkçeden ama yine 30 üstü bakalım artık lys bize neler getirecek
-
Dilimden soğudum adeta. Allah belasını versin o Türkçe sorularini hazırlayanların
-
Gençler sıkmayın canınızı herkesinki kötü geçmiş bu bir. İkinciside gitmeden önce toz pembe ama eğer gidebilirseniz sizde anlayacaksınız bir bok yok üniversitede bitirdikten sonra acınası durumlara bile düşebiliyorsunuz... Çok kasmayın bence eğer 2. ya da 3. girişinizde de olmazsa bir işe girin hayatınıza bakın şaka yapmıyorum çok ciddiyim...!
-
Türkçe çok boktandı ama 40 sorudan 35 doğruyla kurtardım :) Ygs tarihinde böyle zaman öldüren, kafa bitiren türkçe sorular sormamştır herhalde.
-
Türkçe neydi lan öyle sınavı bırakıp çıkasım geldi 20 soru yaptım bunaldım amk , 10 mat yaptım geri döndüm , 3-5 fen
yaptm geri döndüm bütün sınav siktiğimin türkçesiyle ugrastm. -
sevgili müridler benim de size bir sorum olucak bu sene ki ygs sınavına bende girdim daha doğrusu o bana girdi istediğim puanı alamıcam sanırım.
ben sayısal öğrencisiyim şimdi lys de ki aldığım puanla bu toplanıp 500 lük sistemde puanımızı verecek demi henüz birşey yok ortada demi:DD
-
herkes türkçeden yakınmış, ben de türkçe yi yaptım. matematikte bazı sorular uzun geldi. Geometriden hiç bahsetmiyorum bile..
-
şu soruları bide biz görseydik :). baktım osym nin sitesine ama yayınlanmamıs. acıkcası türkçe ve mat sorularını sabırsızlıkla bekliyorum
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------şu soruları bide biz görseydik :). baktım osym nin sitesine ama yayınlanmamıs. acıkcası türkçe ve mat sorularını sabırsızlıkla bekliyorum
-----------------------------
Mat kolay geo zor. -
Türkçe hariç kolaydı sorular.Ama hani her sorunun çözümünü 1 dakikalık zamana göre ayarlıyorlarya, onu kim ayarlıyosa onun anasını bacısını yani.. :D