YGS‘De Gene Kopya Oldu Sanırım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

herhangi bir fem e kayıt zamanı gidin ordaki tabelalarda bugune kadar kaç soru 1e1 yada çok yakın çıktıgı açık açık yazıyor zaten .

Yanlış hatırlamıyorsam fem kuruluşundan buyana mat ta 12 fiz de 8 soru birebir(1-2 sayı farkı vardı galiba) aynıdır yazıyordu. 2 soruyuda yanyana koymuşlar .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Ulan böyle okul falan olayları olduğunda aklıma hep bu video geliyor
    http://www.youtube.com/watch?v=TT74hlHnHHk

Zamanı durduramazsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Bu adamlara anlam veremiyorum amk. Paso dinden imandan dem vurur müslüman geçinirler sonrada gider kopya çekerler,soru çalarlar daha neler neler.Hani nerde kaldı müslümanlık ,din iman amk? Kul hakkı yemiyor musun bre piç evladı! Allah demiyormu bana herşey ile gelin ama kul hakkı ile gelmeyin diye? Bakalım ne zaman gelicek bu fetocuların sonu.

karabuyucu tarafından 25/Mar/13 20:54 tarihinde düzenlenmiştir

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Bu adamlara anlam veremiyorum amk. Paso dinden imandan dem vurur müslüman geçinirler sonrada gider kopya çekerler,soru çalarlar daha neler neler.Hani nerde kaldı müslümanlık ,din iman amk? Kul hakkı yemiyormusun bre piç evladı! Allah demiyormu bana herşey ile gelin ama kul hakkı ile gelmeyin diye? Bakalım ne zaman gelicek bu fetocuların sonu.

Soruları çalıyorlar mı bilmiyorum ama merak etme hocam insanoğlu herşeye bir kılıf bulur ;) Bknz : imzam

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Underground
    Underground's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Bu adamlara anlam veremiyorum amk. Paso dinden imandan dem vurur müslüman geçinirler sonrada gider kopya çekerler,soru çalarlar daha neler neler.Hani nerde kaldı müslümanlık ,din iman amk? Kul hakkı yemiyormusun bre piç evladı! Allah demiyormu bana herşey ile gelin ama kul hakkı ile gelmeyin diye? Bakalım ne zaman gelicek bu fetocuların sonu.

hiç sorma Aöf Adalette DGS'ye girecek arkadaşa cemaat tavsiyesi .

Bizim istediğimiz biriyle evleneceksin makamını biz belirliyeceğiz bizim dediklerimizden çıkmıyacaksınız böyle müslümanlığın gelip ateistlerde bu ibnelere laf etmiyor ilmi az olan kulaktan dolmaya geçiriyor bakınız konu nerden nereye geldi

http://www.youtube.com/watch?v=Dbj6XlvAzQg

Herkesin işine yaradığın kadar iyisindir Bu Hayatta!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

cevap çıkkı " B "

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hemen bok atmayın amk. geçen yıl gittiğim dersanede (kaldı ki cemaatle alakası yok) tarih hocamız 100 tane soru vermişti. bunlardan kesin çıkacak diye.  2 tanesi çıktı birebir aynısı. sonrs gittim dedim hoca müneccim boku mu yedin diye. yok lan dedi 20 senedir bu işteyim. ösymde zaten senin benim gibi insan hazırlıyo. başka ne sorabilir ki demişti. önce düşünün sonra bok atın. ha çalınmış olabilir mi? olabilir ama bi soru aynı diye de bok atılmaz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hemen bok atmayın amk. geçen yıl gittiğim dersanede (kaldı ki cemaatle alakası yok) tarih hocamız 100 tane soru vermişti. bunlardan kesin çıkacak diye.  2 tanesi çıktı birebir aynısı. sonrs gittim dedim hoca müneccim boku mu yedin diye. yok lan dedi 20 senedir bu işteyim. ösymde zaten senin benim gibi insan hazırlıyo. başka ne sorabilir ki demişti. önce düşünün sonra bok atın. ha çalınmış olabilir mi? olabilir ama bi soru aynı diye de bok atılmaz.

Olay aynen budur.Zaten FEM de uçsuz bucaksız soru var kaynak var 3-5 tane aynısı çıkar tabi

طדṮ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

fem için çok şey söyleyebilirm :) bir çok üç kağıdını gözümle gördüm, şahit oldum.. polislik sınavlarından tut da vergi kaçırma olaylarına kadar.. din imanı para olmuş kişiler çok var onların grubunda.. tabii saf temiz insanlar da var..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

fem için çok şey söyleyebilirm :) bir çok üç kağıdını gözümle gördüm, şahit oldum.. polislik sınavlarından tut da vergi kaçırma olaylarına kadar.. din imanı para olmuş kişiler çok var onların grubunda.. tabii saf temiz insanlar da var..

Polislik sınavında soruları dağıttılar orası doğru.Ama YGS de falan yap(a)mazlar olsa bana da verirlerdi :D

طדṮ
Toplam Hit: 3797 Toplam Mesaj: 34