YGS‘De Gene Kopya Oldu Sanırım
-
SUPERBICO bunu yazdı
Sanki alın çıkacak diye verdiler.
Denk gelmiş olabilir yani adamlar ne sorabilir ki daha fazla :S
bizzat yaşadığım bi olaydan sonra ben buna inandım arkadaş adamlar zamanında askeri lisenin sorularını çözdürdü arkadaşlara adam sbs'den 400 puan yaptı ben 460 askeri sınavda ben 70 yaptım o 90 tabi askeriyeye giremedi o ayrı şuan adam sağlık meslekte ben anadoludayım ulan amma içime oturmuştu bak gene sinirlendim
-
Kusura bakmayın ama fem,körfez işi biliyor. Örneğin uğurun sorularına bakın çıkmış sorulardan az ilham alıp da hazırlamıyorlar absürt absürt sorular var.Sonra orda çıktı burda çıktı.
-
Şu fem'i övmeye çalışmayın lütfen ,
9 sene okullarında 5 seneye yakın dershanelerınde okuyan türlü türlü sohbetlerine katılan , değişik değişik insanlarıyla tanışan biri olarak
söyleyebilirim ki çok tehlikeliler, öyle böyle değil , devletin ordunun polisin herşeyin her kademesinde adamları var,
bence bütün sınavların sorularını sızdırıyorlar ya da direk onlar hazırlıyor.
Hala daha duydugum seyler var olmayacak yerde dönen torpiller yapılan yardımlar vesaire vesaire.
Bence MİT kadar karışık, MİT'ten daha tehlikeli Daha yaygın , daha fazla sempatizanı olan değişik bir kurum. -
-
Smirnoff bunu yazdı
9 sene okullarında 5 seneye yakın dershanelerınde okuyan türlü türlü sohbetlerine katılan , değişik değişik insanlarıyla tanışan biri olarak
söyleyebilirim ki çok tehlikeliler, öyle böyle değil , devletin ordunun polisin herşeyin her kademesinde adamları var,
Hala daha duydugum seyler var olmayacak yerde dönen torpiller yapılan yardımlar vesaire vesaire.
Bence MİT kadar karışık, MİT'ten daha tehlikeli Daha yaygın , daha fazla sempatizanı olan değişik bir kurum.Bu düşünceleri taşıyıp onca yıl kalınabilecek bir kurum değil.Acayip çelişki görüyorum.
-
whopper bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Bence MİT kadar karışık, MİT'ten daha tehlikeli Daha yaygın , daha fazla sempatizanı olan değişik bir kurum.Bu düşünceleri taşıyıp onca yıl kalınabilecek bir kurum değil.Acayip çelişki görüyorum.
Ana okulundan lise son sınıfa kadar sürdü işkence ilk kez hangi okula gideceğime ailem değilde kendim karar verdiğimde kaçtım onlardan
hala kaçıyorum. -
madem adamların sorular cıkıyor, seneye dersaneye yazılacaklar gitsin fem e bari güzel bi yer kazanırlar hiç yoktan.
-
Smirnoff bunu yazdı
Bence MİT kadar karışık, MİT'ten daha tehlikeli Daha yaygın , daha fazla sempatizanı olan değişik bir kurum.MIT' de de adamları var bakınız:Massachusetts Institute Of Technology
İyidir kendileri, 14 senedir içlerindeyim ve mutluyum.
-
Şu hale bakın. Nasıl bi ülkede yaşıyoruz adamların her yerde eli kulağı var heryerde adamları var. Nasıl eşitlik bu. Bunca kişinin hakkını emeğini sömürüyolar. Emniyet teşkilatı, ordu buna benzer devletin her kademelerinde hep kendi adamlarını yerleştiriyolar hakmı bu resmen kul hakkı yemektir. Bide kendileri kul hakkı yemek günah derler dinden imandan bahsederler nasıl iman bu allah için ?
-
BLacKLorD34 bunu yazdı
Şu hale bakın. Nasıl bi ülkede yaşıyoruz adamların her yerde eli kulağı var heryerde adamları var. Nasıl eşitlik bu. Bunca kişinin hakkını emeğini sömürüyolar. Emniyet teşkilatı, ordu buna benzer devletin her kademelerinde hep kendi adamlarını yerleştiriyolar hakmı bu resmen kul hakkı yemektir. Bide kendileri kul hakkı yemek günah derler dinden imandan bahsederler nasıl iman bu allah için ?
Tamam doğru diyorsun, haklısın da.Savunmaya da geçmek istemiyorum, fakat zamanında polis baskınlarımı dersin, senelerce içerde kalmalar mı dersin, aynısı sadece bu grubun başına geliyordu, halbuki tek dertleri ilim irfan iken.
O zaman sesiniz çıkmıyordu da, şimdi her biriniz hukukçu kesildiniz.
Belli şeyler yerleşene kadar bu böyle devam edecektir, ne zaman muhalif tarafın tehditini hissetmezler, işte o zaman adil bir devir dayim başlar.