YGS'de Hatalı Soru İddiası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiçbiri Süper Zeka Diilki Onlarda Oraya Okuyarak Geliyorlar 1 Sorudada Yanlışlık Olabilir.İhmal Varsa Gerekenlerin Yapılmasını Beklemeliyiz.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

neyse 91 sie et ama

birde bu var ama

"20. İki basamaklı bir AB sayısı asal olduğundan BA sayısı da asalsa AB'ye simetrik asal denir. Bir AB asal sayısı için A.B çarpımı aşağıdakilerden hangisi olamaz? "

belkide baştaki bilgiler şaşırtmak içinde olabilir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:
    -----------------------------

Hiçbiri Süper Zeka Diilki Onlarda Oraya Okuyarak Geliyorlar 1 Sorudada Yanlışlık Olabilir.İhmal Varsa Gerekenlerin Yapılmasını Beklemeliyiz.

Neyi savunuyorsun arkadaşım? Adamlar geleceğinizle oynuyor. Üniversite sınavı gibi kritik bir sınavda tek soru insanın hayatını kaydırır. Böyle bir sınavda yıllardır hatalı soru geleneği hala bozulmadı. Benim girdiğim sene 4 tane soru iptal oldu. Bu soruları kim hazırlıyor. Kimler kontrol ediyor? Hazırladıkları sorularda ağır matematik, fizik soruları değil. Temel, yorum gerektiren şeylermiş ya. Bunları dahi yorumlamaktan aciz mi bu insanlar? Bunu bile yapamıyorlarsa doğru düzgün birilerini bulsunlar o zaman.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buiyimi
    buiyimi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çok Haklısın.

7 itiraf var Trabzonspor komple beraat, cemaatin keskin kılıcı Göksel Gümüşdağ beraat. 25 Milyon Herşeyin Farkında.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

vay arkadas baktım 15 tak kodum nese giren çıkan olmıcak sonuçta

kgd
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Her sene çıkmazsa olmaz. 20-30 soru hazırlamaktan aciz insanlar milletin bilgisini ölçmeye kalkıyorlar.

O da yok.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

evet benimde gözüme çarptı 2 cevaptan birini yaptım valla :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Dedim 19 ile 91 ve 35 ile 53 hangisi?Lan 91i bu YGSyi hazırlayan dayılar kesin görmemiştir dedim.35 daha bir sırıtıyor gibi beyler.Ne dersiniz?Bence yine de doğru yapmak lazımdı o soruyu.

Pragmatism&Realism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

sorular şöyle seçiliyo;öğretmenler öss için soru yolluyolar ders>konu>zorluk derecesi kapsamlı şekilde ve bu soruda hiçbir yanlışlık yoktur diye teyit ediyolar,bu sorular toplanıyo soru havuzuna,sistem daha sonra sınavın ayarlanışına göre havuzdan soruları alıyo yani suç direk össde değil,e tabi bi kontrol etmek gerekir yani :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Fİnal dersanesinin şerefine sokayım. Tamamen medyatik bir dersane. üç yıldır ordayım o kadar kitap bitirdim bir tane benzer soru yoktu öss'de. Üç beş kafası kırığı kendine adam tutup besleyip birinci yaptırıyolar. Gerisini bir güzel yoluyolar. Güya başarılı dersane.

Ayrıca Ben 9 buldumda 15'i işaretledim 91 ve 19 asal sayıdır. Simetrik asal. 9x1 = 9 'tur. Nasıl 9 bulunamazı iddia ediyolar?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
Toplam Hit: 3748 Toplam Mesaj: 29