YGS'de Hatalı Soru İddiası
-
Hiçbiri Süper Zeka Diilki Onlarda Oraya Okuyarak Geliyorlar 1 Sorudada Yanlışlık Olabilir.İhmal Varsa Gerekenlerin Yapılmasını Beklemeliyiz.
-
neyse 91 sie et ama
birde bu var ama
"20. İki basamaklı bir AB sayısı asal olduğundan BA sayısı da asalsa AB'ye simetrik asal denir. Bir AB asal sayısı için A.B çarpımı aşağıdakilerden hangisi olamaz? "
belkide baştaki bilgiler şaşırtmak içinde olabilir
-
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------
Hiçbiri Süper Zeka Diilki Onlarda Oraya Okuyarak Geliyorlar 1 Sorudada Yanlışlık Olabilir.İhmal Varsa Gerekenlerin Yapılmasını Beklemeliyiz.
Neyi savunuyorsun arkadaşım? Adamlar geleceğinizle oynuyor. Üniversite sınavı gibi kritik bir sınavda tek soru insanın hayatını kaydırır. Böyle bir sınavda yıllardır hatalı soru geleneği hala bozulmadı. Benim girdiğim sene 4 tane soru iptal oldu. Bu soruları kim hazırlıyor. Kimler kontrol ediyor? Hazırladıkları sorularda ağır matematik, fizik soruları değil. Temel, yorum gerektiren şeylermiş ya. Bunları dahi yorumlamaktan aciz mi bu insanlar? Bunu bile yapamıyorlarsa doğru düzgün birilerini bulsunlar o zaman. -
Çok Haklısın.
-
vay arkadas baktım 15 tak kodum nese giren çıkan olmıcak sonuçta
-
FireX bunu yazdı:
Her sene çıkmazsa olmaz. 20-30 soru hazırlamaktan aciz insanlar milletin bilgisini ölçmeye kalkıyorlar.
----------------------------- -
evet benimde gözüme çarptı 2 cevaptan birini yaptım valla :D
-
Dedim 19 ile 91 ve 35 ile 53 hangisi?Lan 91i bu YGSyi hazırlayan dayılar kesin görmemiştir dedim.35 daha bir sırıtıyor gibi beyler.Ne dersiniz?Bence yine de doğru yapmak lazımdı o soruyu.
-
sorular şöyle seçiliyo;öğretmenler öss için soru yolluyolar ders>konu>zorluk derecesi kapsamlı şekilde ve bu soruda hiçbir yanlışlık yoktur diye teyit ediyolar,bu sorular toplanıyo soru havuzuna,sistem daha sonra sınavın ayarlanışına göre havuzdan soruları alıyo yani suç direk össde değil,e tabi bi kontrol etmek gerekir yani :)
-
Fİnal dersanesinin şerefine sokayım. Tamamen medyatik bir dersane. üç yıldır ordayım o kadar kitap bitirdim bir tane benzer soru yoktu öss'de. Üç beş kafası kırığı kendine adam tutup besleyip birinci yaptırıyolar. Gerisini bir güzel yoluyolar. Güya başarılı dersane.
Ayrıca Ben 9 buldumda 15'i işaretledim 91 ve 19 asal sayıdır. Simetrik asal. 9x1 = 9 'tur. Nasıl 9 bulunamazı iddia ediyolar?