folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder YGS/LYS Hazırlık Ders Notlarım Satılıktır.



YGS/LYS Hazırlık Ders Notlarım Satılıktır.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    2 senedir hazırlanıyorum geçen sene+bu sene tuttuğum ygs/lys tm alanı için olan derslerin notları bulunan dosyamı faydalanmak isteyen olur diye her dersi birer soru bankasından daha ucuz fiyatlara vereceğim. Koca sene inci gibi konunun anlatımları olsun ince puştluklar olsun püf noktalar olsun ibretlik sorular olsun hepsini yazdım notlara. Büyük fayda göreceğinizi düşünüyorum. Kendimden örnek vereyim o notları dershanede ve özel derste tuttuktan sonra konuları oradan çalışıyordum sonra testleri açıyor ve çözüyordum takıldığım yerde hemen açıp notlarıma bakıyordum ve mutlaka çözümü için bilgilendirecek bir şey oluyordu. Nitekim ygs-5 türünde ilk sene 120 bin iken bu sene 27 bine indim falan filan neyse.

    Notlarımda arada basit olan konular yoktur. atıyorum mesela matematik için problemler konusu hakkında not yok daha çok pratiğe ve akla dayanan bir konu olduğu için. Teorik konuların notları mevcut hep. Zaten alan adam ders çalışacağı için sadece bu notlara sırtını vermeyip sadece faydalanacağı + bir kaynak olarak göreceği için sıkıntı olmaz.

    KARGO ÜCRETLERİ SİZE AİTTİR.

    YGS MATEMATİK 1 DERS NOTLARI 10 TL

    YGS/LYS Geometri/Analitik Geometri DERS NOTLARI 10TL

    LYS MATEMATİK 2 DERS NOTLARI 10 TL

    YGS TARİH KONU ANLATIMLI DERS NOTLARI 5 TL

    YGS DİL ANLATIM / COĞRAFYA + LYS COĞRAFYA (sadece önemli konular ve püf noktalar) 10 TL

    LYS EDEBİYAT ( divandan cumhuriyete kadar önemli noktalar ince ayrıntıları elimle bir bir yazdığım kocaman bir defter , yazar eser fasikülleri, minik el kitapları vb. işinize çok yarayacağını düşündüğüm en güvendiğim notlarım) 15 TL (not : ayın 23'ünden sonra satılıktır bende girecem sınava )

    Hepsini birden alana düz 50 TL olur 10 TL indirim.

    İlgilenenlerin pm ile ulaşması rica olunur.

     


    Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek
    atıyorum mesela matematik için problemler konusu hakkında not yok :/

    https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    Abi problemlerden ne not koyacaksın ki notla anlatamazsın o konuyu ne yazıcam ben sana elmalara x de elmalarla armutlar toplamı 50 idi armutlara 50-x de falan mı yazıcam :D Problemler öyle oturup teorem ezberler gibi çalışılmaz. Açarsın 3 tane soru bankasını babalar gibi bitirirsin çözemediklerini de arkadaşlarına hocalarına falan yaptırırsın çözemediğin soruları bi kenarı atarsın sınava 1 ay kala yine o çözemediklerini açar çözüme bakmadan kendin çözmeyi denersin. bir daha problem kaçırıyor musun bakalım.


    Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    bi up


    Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Bende Bilkent EE de okuyorum. 25TL verene son derece detaylı bir şekilde başarıya sayısal alanda ne şekilde ulaşacağını, neler yapması gerektiğini nasıl bir yol izlerse kaçınılmaz şekilde başarıya ulaşacağını anlatıcam. 


    http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Haziran/2006
    Erkek

    beyler bu lys sınavı bitti mi yoksa haftaya filanda varmı ?

    dün bugün vardı sanırım


    kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    matematik kısmını alabilirim. sattın mı ?


    Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2009
    Erkek

    HAZIR AÇILMIŞKEN, BENDE DE BİYOLOJİ YGS-LYS NOTLARI VAR. HEPSİNİ KENDİM ÇIKARTTIM. ilgilenen pm atsın


    xxx
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    2 senedir tutuyorum ben o defteri ilerde hatıra olur diye. o kadar ucuza satacağına satma, ilerde bakar bakar eğitim sistemine küfredersin. :)


    . . .. . ... .
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------

    2 senedir tutuyorum ben o defteri ilerde hatıra olur diye. o kadar ucuza satacağına satma, ilerde bakar bakar eğitim sistemine küfredersin. :)


    -----------------------------

    salla ya koyarım matematiğe çıksın hayatımdan artık ygs lys görmek istemiyorum. hatıra matıra bu yıllarımın anısını bile yaşamak istemiyorum :D


    Avukat/Hukukçu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Şubat/2009
    Erkek

    Matematik ve geometri notları satıldı arkadaşlar. Lysler de bitti. Diğerlerine talep varsa satış yapabilirim.

    YENİ KAMPANYA.

    KALAN SÖZEL DERS NOTLARININ HEPSİNİ BİR KERE DE ALMAK İSTEYEN İÇİN FİYATI 30 TL BANA+5TL HAVALE+5TL KARGO ÜCRETİ TOTALDE 40 TL İKEN.

    20 TL BANA+5TL HAVALE+5TL KARGO TOTEL 30 TL YE İNDİRİMLİ KAMPANYADIR. KISACA 10 TL CEBE KALIYOR.

    pm atınız.

    Saygılar.

     


    Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1876 Toplam Mesaj: 12