YGS/LYS Kalkıyor Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

cihad eğitimi de geliyor zaten bence en güzel kafa keseni istediği yere verirler. | Yanılıyor olabilirim (zaten biyerde okumuştum) 15 yılda 6 adet meb bakanı gelmiş  baya bir müfredat değişmiş sınavlar değiştirilmiş ve son olarak çocuk aile ile zaman geçirsin diye teog gelmiş 3 yıl sonra da yine aynı bahane ileri sunularak  kaldırılmış. Osur osur ipe diz. Okadar insan teog için harcama yaptı kendini aile düzenini teog a göre planlayan var yüzbinlerce insan ne olacak=? Bence hak ediyor bu ülke bunları inşallah daha da boka batarız da kafalarını duvarlara vururlar ne bok yedik biz derler. | Ek olarak zübük filmini de izlemenizi öneririm bu dönemin kopyasını anlatmaktadır. Yıllardır camilerde para toplayıp cami ve kuran kursuna yatıran a kadar ( demiyorum ki dine hahrcama yapılmasın. Yapılsın tabiki de Dünyada islamı sadece türkiye yaşıyor her nekadar eksik de olsa ancak mahalle başına dolmayan cemaati olmayan 2 cami hatta fazlası çok fazla ve gereksiz en önemlisi israf be amk.) eğitim kurumu açılıp bilime teknolojiye yatırım yapılmalıydı. Tarımdan tut teknolojiye her bokta bağımlıyız. Neyse M. Akifin de dediği gibi Cellatına aşık olmuş bir milletimiz var... 

Ömer Hayyam o 

Roark tarafından 21/Eyl/17 00:27 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata33333333
    patata33333333's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

gelişmiş ülkelerdeki gibi uygulamalar getirilmeyeceğinden ygs lys kalksa da afedersiniz ama aynı bokun laciverti başka bir şey getirilecek. sistem değişecek + müfredat değişecek + birinci ve ikinci bölümlere konu ekleme çıkarma yapılacak olan yine liseli gençlerimize olacak.

çoğunun ülke nüfusu kadar sınava giren adam var :D

önce şu 3 çocuk üretimini durdurmalı ve şapkayı millete öğretmeliyiz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Olm öyle bir bilinç var da madem neden böyle oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Evet üniversite sinavina da el attilar...................

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek
    SkynetX bunu yazdı

Evet üniversite sinavina da el attilar...................

eski sisteme dönecekler

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek

Türkiye'de her şey günü kurtarmak için yapıldıkça daha çok sistem değişir. 

"Üniversiteye giriş sistemindeki değişikliğin ayrıntıları belli oldu.

Yeni sisteme göre artık LYS-YGS ayrımı kalkacak, tek sınav yapılacak. Sınavda baraj puanı uygulaması devam edecek.

PUAN TÜRÜ 4'E DÜŞECEK

Puan türü 18'den 4'e düşürülecek. Bunlar sayısal, sözel, eşit ağırlık ve dil olacak.

5 GÜN YERİNE HAFTA SONU

Toplam 5 günde yapılan sınavlar artık yılda bir kez hafta sonunda yapılacak.

TÜRKÇE-MATEMATİK PUAN TÜRLERİNDE ETKİLİ

Türkçe ve matematik puanının tüm puan türlerinde etkisi olacak. Milli Eğitim müfredatı sınavlarda sorular için belirleyici olacak.

BU YILDAN İTİBAREN GEÇERLİ

Yeni sınav sistemi bu yıldan itibaren uygulanacak. 

YÖK BAŞKANI DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMIŞTI

YÖK Başkanı Yekta Saraç, üniversiteye girişte yapılan düzenlemeler hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Saraç, "Yeni düzenleme ile sınavı bir hafta sonunda başlayıp bitirmeyi planlamaktayız. 18 puan türünü azaltmaya gidiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.  "

kaynak

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Sistemin bu sene uygulanacagi belli degil. Resmi bir aciklama yok. Ntv nin haberini kaale almayin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

sayısal sözel ea olarak ayıracaklar özetle. Ne olacak eskisi gibi ne oluyorsa o olacak. İleri götürecek mi? tabiki hayır. İleriye götüreceğini düşündükleri sistemi zaten getirdiler tuttu mu? tutmadı. Kötü olduğunu düşündükleri sisteme geri dönüyorlar ... Ben hiç bir şekilde inanmıyorum ki ülkeyi insanları düşündükleri için yapsınlar.. Bunlar ajan bunlar vatan haini bunlar .... Bir milleti yok etmenin en güzel yolu eğitim sisteminin anasını zikmektir. Eğitimsiz eşşekler kol gezecek güzelce yönetilecekler... Hak ediyorlar. İnşallah daha boka sarar da analarınkini görürler sonra derler vay biz neyaptık amk....

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

okulları kapatıp kuran kursu açsınlar ne olsa bu eğitim sistemindende bi cacık olmayacak... yazık bu çocuklara iyice beyinlerini mahvettiler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jargonphp
    jargonphp's avatar
    Erkek

yazık oluyor güzel ülkeme. Deneme tahtasına döndü genç arkadaşlar

“Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş”(Gazel-i Baki)
Toplam Hit: 4523 Toplam Mesaj: 37
universite