Yıl 2010, Yer Türkiye, Gururumuz Ttnet
-
Hocalar en sonunda gidip molotof atıcam bu heriflerin genel merkezine yemin ederim, 4 yıldır sorunsuz geçen 1 hafta yok, teknik destekdeki konusmaları bile ezberledim, tuşlara direkt basıyorum, teknik destek almak için 5i , tel no vs. internetim 8 mbit, msn de yazışırken bile tüm yazılar peş peşe geliyor, internete girmek tosbağa hızında, işin kötü tarafı, reset attığım zaman net komple gidiyor 2-3 saat hiç gelmiyor.
8 MBIT NETIMIZ

-
overtax'da molotof atmayı düşünüyordu :|
yapılır mı yapılır :D
-
Aynı sorun bendede var . Ne zaman atıyoruz molotofları ?
-
:| 8 mbps'de böyle yakaladım geçen gün. bu aralar alt yapı çalışmaları varmış beyler bilginize. V adsl+2 modemliler, yaşadı arada sırada 8'i de geçiyor geçen gün arkadaşımın 4 mb/sn'de dosya çektiğini gördüm. sularr seller gibi çekiyor :D var bi şaşırma hatlarda

-
SmileADSL 1 Mbit kullanıyorum.
Şu an bir sorun yok gibi.. Seninkinden iyi ama :D
-
Ulusal Bir Destanımız Oldu TTnet. Herkes Bir Şeyler Katıyor. Geleceğe Kalacak. Buna Eminim ...
-
dün aksamüstünden beri interneet yoktu :W
müşteri hizmetlerine modem ip alamıyo diyorum bana bilgisayarın lan ayarlarını kontrol ettirmeye çalışıyo :S
neyse sabah düzeldi bu seferde çağrı açık kalmış galiba öğlen test için bi telefonu kesiolar bi adsl i kesiolar bi internet bi komple en son 1 satte onu denediler
şimdilik sorun yok gibi
8 mbpslik baglantıda 1.5 unu kullanarak takılıorum :W
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
:| 8 mbps'de böyle yakaladım geçen gün. bu aralar alt yapı çalışmaları varmış beyler bilginize. V adsl+2 modemliler, yaşadı arada sırada 8'i de geçiyor geçen gün arkadaşımın 4 mb/sn'de dosya çektiğini gördüm. sularr seller gibi çekiyor :D var bi şaşırma hatlarda
-----------------------------kankam profilime Girermisin :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------kankam profilime Girermisin :)
-----------------------------gidermisin ! :D
-
Beyler olaya bir de iyi yönünden bakın. Hiç internetiniz olmayabilirdi de :D
-
abı o degıl benım gecen ay hızımı durduk yere 8 mb den 1 mb ye dusurduler. ama kotayla falan ılgısı yok yanı butun ay boyunca ne ındırırsem ındırıyım standart 1mb aradıgımda kotayı asmıssın ondan dıyolar suan mesela ayın 7sı hala 1 mb. yıne aradım arıza kaydı falan bısıler gevelıyolar. aklıma geldıkce sınırlenıyorum ya.