folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yıl 2010, Yer Türkiye, Gururumuz Ttnet

Yıl 2010, Yer Türkiye, Gururumuz Ttnet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hız

ahh ah. bizde böyle geçinip gidiyoruz işte. çok nostajiksiniz :D:D

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bende 4 yıldır abonesiyim şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.Ama sırf yaygara olsun diye molotof eylemine katılabilirim benim böyle gereksiz sululuklarım vardır zaten..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------

Bende 4 yıldır abonesiyim şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım.Ama sırf yaygara olsun diye molotof eylemine katılabilirim benim böyle gereksiz sululuklarım vardır zaten..

bende 5 yıldır hiç bi buyuk sorun yasamadım sadece kotalıyken ıyı gecırdıler

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

AMpul bunu yazdı:

Hocalar en sonunda gidip molotof atıcam bu heriflerin genel merkezine yemin ederim, 4 yıldır sorunsuz geçen 1 hafta yok, teknik destekdeki konusmaları bile ezberledim, tuşlara direkt basıyorum, teknik destek almak için 5i , tel no vs. internetim 8 mbit, msn de yazışırken bile tüm yazılar peş peşe geliyor, internete girmek tosbağa hızında, işin kötü tarafı, reset attığım zaman net komple gidiyor 2-3 saat hiç gelmiyor.

8 MBIT NETIMIZ

Hocam gel beraber molotof yağmuruna tutalım ttnetin genel merkezini.sonra genel merkezdeki en yetkili kişiyi bulup yatıralım ilk önce ağzına sen sıç sonra ben sıçayım ve sonra bu zamana kadar verdiğimiz paraları alıp kaçalım.

bu ttnet yüzünden psikolojim bozuldu :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

aynı sorunları bende yaşıyordum ve çözdüm...

nasıl mı =

az ciks giyiniyorsunuz elinize leptop çantanızı alıyorsunuz telekom müdürüne çıkıyorsunuz.

mühendislik okuyan bir öğrenci olduğunuzu veya işadamı olduğunuzu söylüyorsunuz sürekli internette işleriniz olduğunu leptopu yanınızdan ayıramadığınızı evinizdeki hatta kopmalar olduğunu belirtiyorsunuz alt birimlerin işi çözemediğini anlatıyorsunuz ve müdürden şahsen yardım rica ediyorsunuz. eğer ki bu şekilde yapar ve  müdürle muhabbeti kurarsanız yaşadınız.

ben şahsen denedim işe yaradı. müdür telefon numaramı not aldı ben eve vardığımda evdekileri telekomdan arayıp sorunu çözdüklerini söylemişler ve cidden sorun kalktı. ki benim telekomdan eve gitmem 20dk sürmedi bile.

birazda kasıtlı olarak yapmıyorlar bence.

ama müdür araya girince 10dk sürmüyor sorunu halletmeleri.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Şu bi yerlerini sokanlar mesajlarını editlesinler yine kapanmayalım.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

arıza kaydını başlat evdeki eski kabloları sökün yenisini istiyorum de yeni kabloları döşesinler modemininde adsl 2+ desteklediğine dikkat et sonra ne kopma nede başka bi sorunla karşılaşmazsın emin ol. Biride çıksın ttnetten allah razı olsun desin. Neden böyleyiz anlamıyorum asıl suçlu onlar değil biziz emin olun. Biz ki adam gibi kıçımızı kaldırıp santrale gidip sorunu birinci ağızdan çözülmesi ile uğraşamayacak kadar miskin insanlarız Bunun bokunu başkalarına atmayın eskiden devlet kapılarında sürünürdü millet şimdi herbibok netten yine millet çenesini kapatmıyo. size yaranılmaz kardeşim. konuyu açan arkadaşa lafım; madem aradın seni geçiştirdiler o zaman o kıçını kaldır git santrale keyfini boz bi iki saat sorununu kökten hallet. Telefonla medet umar bi toplum olduk çıktık kodumun teknolojisi yüzünden. herkes kendini padişah kızı zannediyo artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

teknık servıs bır bok bılmıyor ttnet ın

Özelliklede çağrı merkezındekıler ıletısımden yoksun hayvanlar

Kadına ızah edıyorum problemımı modeme reset atın

Sonra da ıp adresını gırın kaydolun dıyor

Hanımefendı aklınızdan zorunuz mu var dıyorum problemın ne alakası var bunun ıle dıyorum aynısını tekrarlıyor

Sonunda tartıstık yuzume kapattı telefonu zekadan yoksun embesil.

ttnetın amk

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    benimde hız yerlerde.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ashitaka
    Ashitaka's avatar
    Erkek
    Sorunum yok internette, ammavelakin gidelim basalım falan dersen gelirim yani.

Süngerler asla kötü bir gün geçirmez.
Toplam Hit: 3730 Toplam Mesaj: 22