folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yıl:2028 ; Yer: Büyük Ortadoğu (Doç. Dr. Ümit Sayın)



Yıl:2028 ; Yer: Büyük Ortadoğu (Doç. Dr. Ümit Sayın)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

     Ümit Sayın Hoca o evrimci olan değil miydi la :D Maymundan mı geldik biz. Bence yalan atıyor muhterem :)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Haziran/2007
    Erkek

    Çok saçma filan değil. Türkiye hiç bi zaman bölünmüycek. Bizi böle şeylerle oyalıyorlar. Adamlar bu kadar çok sömürdükleri ve para kazandıkları hatta ordusu ve hükümetini kendi çıkarlarına göre ayarladıkları bir ülkeyi niçin bölsünler.. Aptallık olur bence. AKP li a salaklar 2010 yılı gelmeden Türkiyeyi letonyaya veya estonyaya çevircekler

    Letonya : %100 özelleştirilmiş bir ülkedir.

    Resmi dili : Letonyacadır. ve AB ülkesidir.

    Ama nedense ülkede devlete ait hiç bir grup yok.  Bu ülke benim osla ne olcak.Benim bayrağım dalgalansa ne olcak. Kendi dilimi konuşsam ne olcak!

    Adamlar bütün ülkeyi şirketlere çevirmişler. Binaların üstünde letonya bayrayı var ama o şirketlerden elde edilen gelirler Gelişmiş avrupa ülkerine gidiyor.Oranın bana faydası yoksa bayrak dalgalansa kaç yazar??

    İşde 2010 gelmeden Türkiye bu hallere sokulcak. Fırat ve dicleyide 44 yıllığına kullanım hakkı bahanesiyle satıcaklar. Köprüleri satıcaklar. Ordu zaten uyuyo.En önemli strajik kurumlar satıldı ordudan fıs yok.

    Ben şunu anladım ABD ullah denen vatan haini kösk de verdiği davette atatürkçüleri çağarmadı.Zaten çağaramazdıda o an TV de izlerken onun gözlerinde bişi farkettim. Gülüceksiniz ama bu adam kaçmanın planını yapıo.

    Aynen 80 yıl once O.Ç Vahdettin gibi.  Ülkenin içine sıçıp tüyyolar. Ama ben artık fazla kızmıyom.Bu halk hak etti.2 Seferdir kendilerini sikenleri gene desteklediler.

    Sanırım ilk AKP döneminde çok beğenmişler AKPyi  bırakamadılar gene onu seçdiler. Yazıklar olsun..Zaten önemli tv ler full akp propangadası yaptı.Herkez akp akp a.q

    Bu kadar şeyden sonra AKP gelmeseydi zaten ben hiç bişi bilmiyom.Okullarda bile Türk Gençliğine Vahdettin hain değil 2ci Abdul hain değil diye öğretiliyor. 

    Aslında varya alcan 6/35 i (kuvai milliye tabancası) hepsinin kafasına sıkcan. İçerde yatcan paşalar gibi ama. Bu seferde F tipine atarlar 15-20 yıl  sana 150-200 yıl gibi gelir. 5 m2 lik bi odada 15 yıl. Düşünmek lazım:S    istanbulda bildenberg toplantıları yapıldı oralarda ne konuşuldu hiç birimiz  bilmiyoruz.Kapalı kaplılar ardında bazı o.ç ları geleceğimizi belirliyor. Oy vermeyin diyenler doğru soylemiş.Bu sistemi başka türlü nasıl bozacaz.Sandığa gitmeyerek.Alın işde MHP dediler,AKP dediler CHP didiler hani bunlar iyididi.Ozellikle CHP ve MHP bunlar DTP ile hükümeti kuruyolar. Demekki neymiş seçim çözüm değil.Kuvai milliye gibi örgütlernerek temizlik yapılarak temizlenir bu ülke. Gençliğe Hitabede aynen soylenenler şuan yaşanıyor.

    '' Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!''     Burayi 1 kaç kez okuyun. ve bide türkiyenin halini düşünün. Eğer benzerlik payı varsa.Ne yapıcağımzı soyledim.(Kuvai Milliye) 


    Long Live Turkey..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertugdemba
    ertugdemba's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek

    dur demek için neyi bekliyoruz..!


    sesten hızlı ışık var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek

    Türkiye nin iç durumunu diplomatların hayatını bilmeyen ,bilmeden eliyle oynayan adamların hepsi eline attırmıştır.
    Ümit Sayın şarkıcıydı doktor mu oldu ? burdaki lafı espri amaçlı değil tamamen duygusal. Her doktor olan böyle embesillik yapsaydı Türkiye şimdi Orta Asyadaydı.
    saçma ve gereksiz abi ,
    böyle ütopyalar yerine geleceğimizi adam gibi korusak ve tartışsak ne denli yol alırdık abi ? :P

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Ekim/2005
    Erkek
    erkan07 yorumlarına bakıyorumda sankı sadece sen doguda görev yapmışsın gibi konusuyorsun bende sana diyorum genc dostum eger bır savas cıkacak olursa nasılkı abd ıraga gırdıgınde ordakı azınlık gurup ırak gı sattı ve ıcten vurdu ırak savsı kayıp eder etmez hemen sadamın heykellerını yıkıp uzerınde dans ettıler burdada aynısı olur Allah mafaza batı cephesınden bır savasa gırsek kendı dogumuz bıze bas kaldırırı ısyan turkıye ıcı cephede savasmak zorunda kalır hem ıc hemde dıs olakı savası kayıp edersek bu soysuzlar ataturk heykellerını yıkıp uzerınde dans ederler bu ırkı bana anlatma tek cozum etnık katliam

    Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek

    MaviGozluDev bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiçte saçma sapan bir yazı felan değil.. belki moralimizi bozmak için belki gerçekleri göstermek için orasını bilemem ama..
    "Bir gün tek hakim Türkler olacak" gibi bir cümleden daha saçma olmadığı kesin bu yazının...
    Kendi toprağımızı koruyamıyoruz daha ne dünyası ne hakimi...
    Bu yazıya gelincede saçma felan değil sadece ileriyi görmek istemeyenlerin kabullenemediği,kabullenmek istemedği birşey... "Ne Türkler kalacak Ne Türkiye" sözü böyle giderse gerçek olur...
    -----------------------------

     

    Kesinlikle katiliyorum. 


    Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

    varsayımlar üstüne konuşup birbirimizi yemeyi ne kadar seven bi milletiz... delinin biri bi kuyuya taş atmış 40 mürid

    çıkarmaya çalışıyor... ortak paydada buluşmaya çabalayalım biraz mesela vatan sevgisi...


    15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------

    varsayımlar üstüne konuşup birbirimizi yemeyi ne kadar seven bi milletiz... delinin biri bi kuyuya taş atmış 40 mürid

    çıkarmaya çalışıyor... ortak paydada buluşmaya çabalayalım biraz mesela vatan sevgisi...


    --------------------------

        Bu konuda yazılan tüm mesajları okudum.olmayan bişeyler üzerine uydurmasyon senaryo.olmayan şeylere kafa yormayın.mevcuta bakın.


    Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    -----------------------------

    oldu güzellerim benm başka çayda istermisiniz?? sizin gibi gençlik böle hiçte hayal deil diye konuşup durursa siz anadoludan ölenlere ayet okuycak kitabı dalgalandıracak bayrağı bile bulamazsınız...

     ama rahat olun sizin gibi düşünenlere karşılık biz burdayız bu ülkeden can almadan kan almadan bi karış toprak alacak adam daha YARATILMADI dostum.. tabi böle düşünenler oldukça iştah kabartan çok olacaktır. ne demek biz koruyamıyoruz?? ıraklılar gibi alkış tutup ıslıkla karşılayacak tiplerden çok gece sınırda nöbet tutan ülkesini vatanını seven adamlar çoğunlukta rahat uyuyunn SİZZ..


    -----------------------------

    TUGRA Kardesime Katılıyorum

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    epey saçma bir yazı olmuş.

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 4827 Toplam Mesaj: 34