folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Yıl:2028 ; Yer: Büyük Ortadoğu (Doç. Dr. Ümit Sayın)

Yıl:2028 ; Yer: Büyük Ortadoğu (Doç. Dr. Ümit Sayın)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:
    -----------------------------
    erkan07 yorumlarına bakıyorumda sankı sadece sen doguda görev yapmışsın gibi konusuyorsun bende sana diyorum genc dostum eger bır savas cıkacak olursa nasılkı abd ıraga gırdıgınde ordakı azınlık gurup ırak gı sattı ve ıcten vurdu ırak savsı kayıp eder etmez hemen sadamın heykellerını yıkıp uzerınde dans ettıler burdada aynısı olur Allah mafaza batı cephesınden bır savasa gırsek kendı dogumuz bıze bas kaldırırı ısyan turkıye ıcı cephede savasmak zorunda kalır hem ıc hemde dıs olakı savası kayıp edersek bu soysuzlar ataturk heykellerını yıkıp uzerınde dans ederler bu ırkı bana anlatma tek cozum etnık katliam
    -----------------------------
    Evet dostum allaha şükür  görev yerim doguydu profilin dogruysa seninle aynı tertip olabiliriz .aramızdaki farkımız sen etnik katliamı savunup bundan söz ediyorken biz gereken katliamı daglarda yaptık kafanı yorma. 

76/1.p.komd çvş.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Amerika'da Şahinler Gurubu var.Bildiğim kadarı ile; 12 kişilik bir liste.. Bu kişiler; 300 yıllık senaryo yazdılar....

Şuan işlemde halende devam ediyor ve edicekte.. Sonumuz hayrolsun.. Kaldiki; BalkanlardaBarış En fazla; 100 yıl kadar sürmüştür... 3.Dünya savaşı yakında zaten çıkıcak...Beklentimiz; fazlaca yara almadan kurtulmak..

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    insan vüdudunda bi yeri ezildiği zaman orda kan toplanır ve acı verir eğer o kanı kesip akıtırsanız rahatlarsınız memleketimizdeki soysuz azınlıklarında  kanını akıtma vakti geldi artık yoksa vücudu komple dumura uğratacak ki bunun etkilerini görüyoruz sürekli uyku hali baş gösterdi her yönden saldırıyorlar fakat hepimiz ermeniyiz tayfası durumu o kadar iyi idare ediyorki bizlerde tepkisizlik hat safhaya ulaştı Artık İstanbul a konstantinapolis diyeni Diyarbakıra emed diyeni Ağrı Dağına ararat diyeni ve Şemdinliye navşar diyeni kesip atmak vücudu rahatlatmak lasım yoksa ilk fırsatta bizi kesicekler

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
Toplam Hit: 5731 Toplam Mesaj: 34