Yıl:2028 ; Yer: Büyük Ortadoğu (Doç. Dr. Ümit Sayın)
-
fmk bunu yazdı:
-----------------------------
erkan07 yorumlarına bakıyorumda sankı sadece sen doguda görev yapmışsın gibi konusuyorsun bende sana diyorum genc dostum eger bır savas cıkacak olursa nasılkı abd ıraga gırdıgınde ordakı azınlık gurup ırak gı sattı ve ıcten vurdu ırak savsı kayıp eder etmez hemen sadamın heykellerını yıkıp uzerınde dans ettıler burdada aynısı olur Allah mafaza batı cephesınden bır savasa gırsek kendı dogumuz bıze bas kaldırırı ısyan turkıye ıcı cephede savasmak zorunda kalır hem ıc hemde dıs olakı savası kayıp edersek bu soysuzlar ataturk heykellerını yıkıp uzerınde dans ederler bu ırkı bana anlatma tek cozum etnık katliam
-----------------------------
Evet dostum allaha şükür görev yerim doguydu profilin dogruysa seninle aynı tertip olabiliriz .aramızdaki farkımız sen etnik katliamı savunup bundan söz ediyorken biz gereken katliamı daglarda yaptık kafanı yorma.76/1.p.komd çvş.
-
Amerika'da Şahinler Gurubu var.Bildiğim kadarı ile; 12 kişilik bir liste.. Bu kişiler; 300 yıllık senaryo yazdılar....
Şuan işlemde halende devam ediyor ve edicekte.. Sonumuz hayrolsun.. Kaldiki; BalkanlardaBarış En fazla; 100 yıl kadar sürmüştür... 3.Dünya savaşı yakında zaten çıkıcak...Beklentimiz; fazlaca yara almadan kurtulmak..
-
insan vüdudunda bi yeri ezildiği zaman orda kan toplanır ve acı verir eğer o kanı kesip akıtırsanız rahatlarsınız memleketimizdeki soysuz azınlıklarında kanını akıtma vakti geldi artık yoksa vücudu komple dumura uğratacak ki bunun etkilerini görüyoruz sürekli uyku hali baş gösterdi her yönden saldırıyorlar fakat hepimiz ermeniyiz tayfası durumu o kadar iyi idare ediyorki bizlerde tepkisizlik hat safhaya ulaştı Artık İstanbul a konstantinapolis diyeni Diyarbakıra emed diyeni Ağrı Dağına ararat diyeni ve Şemdinliye navşar diyeni kesip atmak vücudu rahatlatmak lasım yoksa ilk fırsatta bizi kesicekler