Yilbaşi Tacizcileri Gene Görevde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    haberlerde izledima dam 3 senedir kamerelara yakalanıyomus yilbaşinda turistleri taciz ederken aminakoyim taksim meydani gibi biryerde bunların olmaması lazım bu varlıklar la ayni şehri birak ülkede bile yaşamak istemıyorum midem bulandi ak

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ZaYGo bunu yazdı:
    -----------------------------

Zokoro bunu yazdı:
    taksimde eğlence yasaklandığı halde böyleydi :S yine sınıfta kaldık galiba :S

akacak kan damarda durmaz aslanım:)) 

kanlarını da sikiyim damarlarını da insan değil orospu çocukları ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    Amk abazaları gotunu siktimin kamilleri utanç verici bi tablo yahu sinir oluyorum:S

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    amk bunlarda ayrı bi terör yaa

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek
    akıllı insanlar akıllı işlerle uğraşır bunlar orospu çoçukluğu ile uğraşıyo bunların analarınıda böle sikiyorlardı heralde :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    has oluyo ak :D ne yılbaşısı. Ha bir de noel ile yılbaşını karıştıranların ak. Noeli hristiyanlar kutlar. Yılbaşı da bizim geleneklerimizde yok. Bu günün kutlanması felan. Aslında resmi tatil oluyo her yılbaşı. Yani bizim kültürden değil bu yılbaşı ama yerleşmiş bize. O yüzden aşırıya kaçmadan kutlanılmasında pek sakınca görmüyorum :O :D
    o dangalakların yaptıkları tüm Türkiye'ye mal olmuyo yani sinirlenmeyin, üzmeyin kendinizi. Dünya bizi iyi tanır eskiden beri. Dünyaya insanlığı getiren biziz

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek

bulutbey işte bu efsane yorumunu  bekliyodum

turist buraya eğlenmeye geliyor kardeşim ister 3 de çikar ister 5'de sen çikip tursitde suç bulursan senin anlını karişlarim

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

o gece arkadaşımla bara eğlenmeye gitmiştik saat 3,5 ta filan çıktık istiklali görmelisiniz yerlerde cam kırıkları bi yerlerden bayan çığlıkları gelio kimisi gözü yaşlı bi yerlere koşuşturuyor film gibiydi sanki biz içerdeyken savaş çıkmıştı 10metrede bi polis varken bütün bunları nasıl yapabildiler hayret

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Valla Bu hususda Bulutbeye katılmadan edemeyecem, Hakikatende farkettiyseniz Adamların çoğu sarhoş, Sarhoş bir Erkek topluluğunun arasına Dekolte dalarsan olmayacak iş olacak bir iş olur.

Kısacası Bunların yaptıklarıda olmuyor Bizimkilerinde yaptıkları olmuyor Gelde ayıkla Pirincin taşını. Bu arada Forum ortamında Erkeklik etmekde yakışmıyor arkadaşlar, Yok Alın Karışlamakmış Yok Bilmem ney. Saçmalamayın yahu.

Farkındaysanız BulutBey Kimsenin habercilerin bile Dikkat çekmediği bir hususa Dikkat çekmiş, Görüntüleri inceledim hakikatende hakkı var kardeşim. Hoş Dekolte olmasada saldırıyo ya Bu Sümsükler orasıda var ya.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    bulutbey bunu yazdı:
    1963 bunu yazdı:

bulutbey işte bu efsane yorumunu bekliyodum

turist buraya eğlenmeye geliyor kardeşim ister 3 de çikar ister 5'de sen çikip tursitde suç bulursan senin anlını karişlarim

gel karışla lan mal

turist buraya eğlenmeye gelsin , para harcamaya gelsin vs ne bok yemeye gelirse gelsin

ama gece 3 te mini etekle dekolte ile 1 düzine abazanın arasına girip sonrada gavur tv lerine türkler beni taciz etti , türkler sapık vs derse o işte bi yanlış vardır

Baska zaman olsa ok derim adamlar yılbası gecesinde de  mi istedigi saate kadar eglenemeyecek??? 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 9044 Toplam Mesaj: 60