Yilbaşi Tacizcileri Gene Görevde
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
1963 bunu yazdı:
-----------------------------bulutbey işte bu efsane yorumunu bekliyodum
turist buraya eğlenmeye geliyor kardeşim ister 3 de çikar ister 5'de sen çikip tursitde suç bulursan senin anlını karişlarim
gel karışla lan mal
turist buraya eğlenmeye gelsin , para harcamaya gelsin vs ne bok yemeye gelirse gelsin
ama gece 3 te mini etekle dekolte ile 1 düzine abazanın arasına girip sonrada gavur tv lerine türkler beni taciz etti , türkler sapık vs derse o işte bi yanlış vardır
-----------------------------Baska zaman olsa ok derim adamlar yılbası gecesinde de mi istedigi saate kadar eglenemeyecek???
-
Kendi analarina bacilarina yapilsa yine zevk alicaklar demekki
-
Bunlara küfür bile etsen alınmazlar.
-
-
Elemanlar abazanlığın doruklarına ulaşmış,milletin karısına kızına bulaşıyolar..Kazayla analarını çıplak görseler becermeye kalkar bu amk yaratıkları...
-
ulan ben böle adaleti sikeyim şimdi bi insan evladı müslaman olmayınca gavur olunca tutup sikcekler. direk bu gavur bu orospu bu verir gözüyle bakıyolar.
Şimdi o gavatların analarına karılarına sevgililerine de aynıları yapılırsa. acaba ne hissederler!
-
birde sonra bagıranlar oldu tv de izledigim kadar ile "Türk'e durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri" diye sadece trajikomik.
-
tamam eğlenmeye gelmiş turistler ama normal elbise giyip eğlenemiyor mu ? İllam kıçı başı açık mı olması lazım eğlenebilmek için ?
-
BAAL bunu yazdı:
birde sonra bagıranlar oldu tv de izledigim kadar ile "Türk'e durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri" diye sadece trajikomik.
Bu piçler kendilerini Türk zannediyor herhalde. Ben bir Türk'ün kendi milletini bu kadar aşağılayacağını sanmıyorum. -
BAAL bunu yazdı:
Ancak orospu cocukları böyle birşey yapar!