Yılbaşında Ne Yapıyoruz?
-
Sensation White Düsseldorf..
-
MMB bunu yazdı:
-----------------------------
başımız doğuya doğru yatacaz.
yeni yıla önce kafam girsin ! :D -
pc başında m2 yada cs .
-
Yılbaşı kutlamıyorum çünkü müslümanlıkla alakalı birşey değil.
O gece aynı zamanda mekkenin fetih yıl dönümü onun kutlamalarında olacağım.
-
Herzamanki gibi biz yine her yılbasında lduğu gibi Amd-x te olacağız baştan ağır takılıp sonradan dağıtacağız :D ve sonrası malum :)
-
harddeath0070 bunu yazdı:
kapadokyada eyleniceğinizi sanmam gittim çünki erciyesi bilemiyorum :)
-----------------------------Hocam yazın gittiğimde baya canlıydı ürgüp sokakları barları filan.Kapadokya deyince peribacaları filan gezmeyeceğiz yılbaşı gecesi için eğlence mekanı istiyoruz.Yok mu böyle bir yer o ürgüp barlarında hayat yok mu?
Silent_King bunu yazdı:
Erciyes 10 numara bi secim olur. kapadokyaya turistik gezi için gidilir hocam eğlence için değil :)
Erciyese çıkın ordaki yaylalardan birine çadır kurun yanınıza rakı balık mangal felan ne varsa alın ve o havanın tadını çıkarın. Ömrünüzde kesin 1 defa erciyese çıkın arkadaslar o havayı solumanız lazım insana nasıl rahatlık veriyo tertemiz ve o suyu kesin için buz gibi abartısız ve çok lezzetli :)
yalnız soğuk olur gazinoları meyhaneleri çok iyidir erciyesin eğlence tavan yapar. bizim çadırla yaylayla felan işimiz olmaz dansöz vesaire olsun istiyosanız gazinolara pavyonlara bakın :) modern çağda bar diye gecer ismi :)
O havayı solumanız lazım kesin :)
Kayseride olupta yanına adam arayan varsa seve seve gelirim :)
kayseride olupta hem adam hemde mekan arayan olursa bağ ayarlarım ama soğuk olur ıssız bi yer olur ve televizyon yok :)
-----------------------------Yok hocam çadır işi bizi aşar yani başka zaman olsa güzel olurda yılbaşında yapmak istemiyoruz. Erciyes dağındaki kayak otellerinin barları filan var değil mi? Erciyese gittim ama Zafer Kurultayına gittim eğlence amaçlı hiç gitmedim:)
-
sabaha kadar bodrum :)
-
Nitrous bunu yazdı:
harddeath0070 bunu yazdı:
kapadokyada eyleniceğinizi sanmam gittim çünki erciyesi bilemiyorum :)
-----------------------------Hocam yazın gittiğimde baya canlıydı ürgüp sokakları barları filan.Kapadokya deyince peribacaları filan gezmeyeceğiz yılbaşı gecesi için eğlence mekanı istiyoruz.Yok mu böyle bir yer o ürgüp barlarında hayat yok mu?
Silent_King bunu yazdı:
Erciyes 10 numara bi secim olur. kapadokyaya turistik gezi için gidilir hocam eğlence için değil :)
Erciyese çıkın ordaki yaylalardan birine çadır kurun yanınıza rakı balık mangal felan ne varsa alın ve o havanın tadını çıkarın. Ömrünüzde kesin 1 defa erciyese çıkın arkadaslar o havayı solumanız lazım insana nasıl rahatlık veriyo tertemiz ve o suyu kesin için buz gibi abartısız ve çok lezzetli :)
yalnız soğuk olur gazinoları meyhaneleri çok iyidir erciyesin eğlence tavan yapar. bizim çadırla yaylayla felan işimiz olmaz dansöz vesaire olsun istiyosanız gazinolara pavyonlara bakın :) modern çağda bar diye gecer ismi :)
O havayı solumanız lazım kesin :)
Kayseride olupta yanına adam arayan varsa seve seve gelirim :)
kayseride olupta hem adam hemde mekan arayan olursa bağ ayarlarım ama soğuk olur ıssız bi yer olur ve televizyon yok :)
-----------------------------Yok hocam çadır işi bizi aşar yani başka zaman olsa güzel olurda yılbaşında yapmak istemiyoruz. Erciyes dağındaki kayak otellerinin barları filan var değil mi? Erciyese gittim ama Zafer Kurultayına gittim eğlence amaçlı hiç gitmedim:)
evet barlar var ama gazinoda var. gazino tavsiye ederim ama bar olacak diosan otellerin barı var eğlenceside iyidir ara sıra takılırız -
yas ilan ediyorum,, Cristmas denen bok a avrupanın bizide sokmuş olmasına isyan ediyorum ve yas tutacağımı belirtiyorum. Yeni yılın biytarafıma koim. Cristmas ın da bitarafına koim. İçeceğiniz alkolün milli servete yapacağı zararında bitarafına koim. İçip için o gece dışarda serserilik yapanlarında sülalesinin bitarafına koim. Bilhassa , gelmiş geçmiş ruhları şaad olmuş içip içip etrafa saldıran Ayyaşların, bunların yandaşlarının bitarafına koim.
Amin.
Beylerbeyinde sahile çıkcam gece on iki de bütün istanbul boğazında havai fişekler olacak. Bi onlara bakcam bide üzüntüden Sigaramı çekicemm offf dicem.. Sonra iç geçircem şu yılbaşına harcanan serveti sokaktakki kışın donarak ölen insanlara yuva olarak harcasalardı diye düşüncem.. Ve hepinize yine bela okuycam..
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------içek la istanbuldan toplanıp içek hemide:W andrei gel beraber içek :W
valla istanbul tayfası cıkarsa her türlü gelirim..