folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yılbaşında Ne Yapıyoruz?

Yılbaşında Ne Yapıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

yas ilan ediyorum,, Cristmas denen bok a avrupanın bizide sokmuş olmasına isyan ediyorum ve yas tutacağımı belirtiyorum. Yeni yılın amna koim. Cristmas ın da am*na koim.  İçeceğiniz alkolün milli servete yapacağı zararında amna koim. İçip için o gece dışarda serserilik yapanlarında sülalesinin amna koim. Bilhassa , gelmiş geçmiş ruhları şaad olmuş bütün sarhoşların, Ayyaşların, Eğlence yandaşlarının Anma koim.

Amin.

Beylerbeyinde sahile çıkcam gece on iki de bütün istanbul boğazında havai fişekler olacak. Bi onlara bakcam bide üzüntüden Sigaramı çekicemm offf dicem.. Sonra iç geçircem şu yılbaşına harcanan serveti sokaktakki kışın donarak ölen insanlara yuva olarak harcasalardı diye düşüncem.. Ve hepinize yine bela okuycam..

aynından sana iade ediyorum terbiyesiz pislik

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

rido59 bunu yazdı:

Herzamanki gibi biz yine her yılbasında lduğu gibi Amd-x te olacağız baştan ağır takılıp sonradan dağıtacağız :D ve sonrası malum :)

:D sorası ne malüm ne malüm ... :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

yas ilan ediyorum,, Cristmas denen bok a avrupanın bizide sokmuş olmasına isyan ediyorum ve yas tutacağımı belirtiyorum. Yeni yılın amna koim. Cristmas ın da am*na koim.  İçeceğiniz alkolün milli servete yapacağı zararında amna koim. İçip için o gece dışarda serserilik yapanlarında sülalesinin amna koim. Bilhassa , gelmiş geçmiş ruhları şaad olmuş bütün sarhoşların, Ayyaşların, Eğlence yandaşlarının Anma koim.

Amin.

Beylerbeyinde sahile çıkcam gece on iki de bütün istanbul boğazında havai fişekler olacak. Bi onlara bakcam bide üzüntüden Sigaramı çekicemm offf dicem.. Sonra iç geçircem şu yılbaşına harcanan serveti sokaktakki kışın donarak ölen insanlara yuva olarak harcasalardı diye düşüncem.. Ve hepinize yine bela okuycam..

:) ahah sakin sakin

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

evet barlar var ama gazinoda var. gazino tavsiye ederim ama bar olacak diosan otellerin barı var eğlenceside iyidir ara sıra takılırız

Gazino bar farketmez hocam ahırda kopuluyorsa ordada koparız gerekirse:)

İsim verebileceğin bir yer var mı? adamların hiçbirinin internet sitesinde yazmıyor birşeyler nasıl para kazancak bu adamlar bu çağda:)

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

askerdeyim.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zengo
    zengo's avatar
    Erkek

büyük ihtimal çalışarakk giricem :D

eğlencemi o ne yeniormuu ?

kimse yeteri kadar meşgul değildir mühim olan önceliklerdir..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

geçen sene olduğu gibi evde pc başında :D  başka alternatifim yok :(

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    önce portakal soycam sonra mandalina soycam sonra bikac elma yerim belki tabi bunlar yawas yawas olacak sonra kuruyemislere gecicem yegenimle karisigin icindeki findiklari kapmaca oynucaz sonra gelen yilbasi mesajlarini okuyup senin dde seklinde cevapliycam sonra saat 11 gibi odama cekilicem film veya dizi arsivimden bisey bulup onu izlicem saatleri kaldircam zaten ortadan hic anlamiycam yeni yil oldugunu 5 yilin ardindan ilk defa yalnizz gecircem ve cok mutlu olcam :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

guzel bir yer kesfettim pazartesi rezervasyon yaptırıp oraya akmayı planlıyorum.

alkol + metal muzik + sigara yeter su anlık

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Cosmic bunu yazdı:

Amin.

niye hocam? yoksa sendemi Sarhooş olup etrafta orada burada Milli mala zarar veriyorsun?  Eğer veriyorsan o milli maldaki hakkım gereği yukarıdakileri Sana gönderiyorum. Git allkolünü evinde tak başına iç Kimseye zarar vermeye hakkın yok.

bu aerada benim yaptığım terbiyesizlik ve pisliklik O ayyaşların yaptıklarının yanında Nur gibi kalır hocam dert etme.

Toplam Hit: 4277 Toplam Mesaj: 44