Yılbaşında Steamde Açık Arttırma Ve Gem Ler Hk!
-
15-18 aralık tarihlerinde steam açık arttırma başlatacak(Yanlış bilgi vermişim. Şu anda açık arttırmalar başlamış durumda. İlk müzayede 15 aralıkta bitecek ve ardından son müzayede turunun biteceği 18 aralığa kadar her tur 45 dakika sürecek.) Bu açık arttırmalarda para kullanmayacağız.
Para yerine gem denilen şeyleri kullanacağız. Ve bu gemleri elde etmek için steam envanterinizdeki kartlar olur, itemler olur; bunları gem 'e dönüştürebiliyoruz. Hemen kendimden ss atarak göstereyim:

Herkese hayırlı noeller!
-
Burayı alıyorum. Güzel oyunlar açık arttırmaya çıktığında hangisine gem basmalısınız, bilgi vericem.
Not: Steamde en düşük satın alabileceğiniz şeyler ifadeler. Bu yüzden 5 lira steam hesabına yükleyip, ucuz ifadeleri satın alıp, onları gem e dönüştürüp, açık arttırma 45 er dakikalık turlara geçildiğinde güzel oyunlar kazanabilirsiniz.
BerkayCit tarafından 13/Ara/14 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
dota 2 itemlerini de gem yapabiliyormuyuz
-
d3lete bunu yazdı
dota 2 itemlerini de gem yapabiliyormuyuz
Takas edilemez olanlar hariç yapabiliyorsun(sanırım)
BerkayCit tarafından 13/Ara/14 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
150 gem anca çıktı bende mk
-
Lotus bunu yazdı
150 gem anca çıktı bende mk
Hocam bendede 1k var :) En ucuzu 7k da şu an.. Bakalım bize ekmek çıkacak mı :)
..45 şer dakikalık turlara geçildiği zaman fiyatlar düşer diye umuyorum. 2000 farklı oyunun 100 er kopyası dağıtılacakmış
BerkayCit tarafından 13/Ara/14 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Gamerlar bırakmaz bence hocam. Bize pek bişi çıkacağını sanmıyorum.
-
ApuLitik bunu yazdı
O değilde keşke bilseydik :D Steam ifadelerini ucuza komple alacaktık hep 0.01$ dan satılıyordu. Şimdi en düşük 0.15 olmuş.. Alacaktık komple satacaktık :) Varya dehşet kazanırdık
-
kalite oyunları alabileceğimizi sanmıyorum
fakat pazarda feci hareketlenme gelicek gibi item fiyatları artar iyi para yapabiliriz gibi
-
mRBerkay bunu yazdıApuLitik bunu yazdı
O değilde keşke bilseydik :D Steam ifadelerini ucuza komple alacaktık hep 0.01$ dan satılıyordu. Şimdi en düşük 0.15 olmuş.. Alacaktık komple satacaktık :) Varya dehşet kazanırdık
la bende diorum nie ezikler satilmis millet lap die cekmis kac gundur duruordu bosuna verdik :D:D
-
mRBerkay bunu yazdıApuLitik bunu yazdı
Hepimize geçmiş olsun... Ben ps den oynuyorum genel de steamla pek bir işim olmuyor. Olsaydı belki bir ihtimal haberimiz olurdu... Steamda da l4d2 var bi de dayz var sanırım hepsi o :D