Yılbaşında Steamde Açık Arttırma Ve Gem Ler Hk!
-
Absolut bunu yazdımRBerkay bunu yazdıApuLitik bunu yazdı
Gamerlar bırakmaz bence hocam. Bize pek bişi çıkacağını sanmıyorum.
O değilde keşke bilseydik :D Steam ifadelerini ucuza komple alacaktık hep 0.01$ dan satılıyordu. Şimdi en düşük 0.15 olmuş.. Alacaktık komple satacaktık :) Varya dehşet kazanırdık
la bende diorum nie ezikler satilmis millet lap die cekmis kac gundur duruordu bosuna verdik :D:D
Sadece o da değil. Ayın 11 problem çıkmış sistemde. Bu yüzden teklif verenlere CS GO hediye etmişler.
-
Şu an cevher çuvalı satılıyor steam pazarında. İyice borsa gibi. Bir yükseliyor bir alçalıyor. 10 lira yükledim kredi kartından bakalım ucuza kapabilecek miyim..
-
Çoğunluğu bitti gibi anca 2 çuval doldu. Çuvalı satabiliyoz mu acaba :D
Ekleme: 2 çuval + 388 cevher. Bi boka yaramaz heralde bişeyler almak için. Satayım mı bunları napayım?
1049 tarafından 14/Ara/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Haymatlos bunu yazdı
Evet hocam onu diyorum bende :)
Çuval satışı başladı. Şu anda fiyatlar sürekli yükseliyor. Yükleyebildiğin kadar yükleyip hemen al. Acayip artışta satıp kazanabilirsin. Elindeki çuvalları satacaksan bekle yükseliyor.
..1.30 dan 8 çuval aldım şu an 1.80 seviyesinden alınıyor. derken 2 lirayı gördük :)
tahminim: şu an 2 lira seviyesindeyiz. 800 çuval var. Talep fazla. Muhtemelen 5 lira seviyesini buluruz. Kazanmak istiyorsanız para yükleyip çuval alın bekleyin. 5 lirayı kesin bulur.
BerkayCit tarafından 14/Ara/14 01:58 tarihinde düzenlenmiştir -
mRBerkay bunu yazdıHaymatlos bunu yazdı
Çuval satışı başladı. Şu anda fiyatlar sürekli yükseliyor. Yükleyebildiğin kadar yükleyip hemen al. Acayip artışta satıp kazanabilirsin. Elindeki çuvalları satacaksan bekle yükseliyor.
..1.30 dan 8 çuval aldım şu an 1.80 seviyesinden alınıyor. derken 2 lirayı gördük :)
Tanesi 5.75 ten koydum alırlarsa ekime :d
-
Haymatlos bunu yazdımRBerkay bunu yazdıHaymatlos bunu yazdı
Tanesi 5.75 ten koydum alırlarsa ekime :d
5 lirayı kesin bulacak hocam. kredi kartını zorlamasaydım bu ay keşke daha fazla yüklerdim :)
Not: Benim hesaplamalarıma göre 80 puan veren itemler var onlardan 13 tane alırsanız 1000 puan ediyor ki bu bir çuval ediyor. Ve bu 13 item parası 2.30 tutuyor. Çuvallar 5 lira seviyesine çıkacak diye düşünüyorum.
Heycan yapmayalım düştü :D
BerkayCit tarafından 14/Ara/14 02:13 tarihinde düzenlenmiştir