folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Yılbaşında Steamde Açık Arttırma Ve Gem Ler Hk!

Yılbaşında Steamde Açık Arttırma Ve Gem Ler Hk!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    ApuLitik bunu yazdı

Gamerlar bırakmaz bence hocam. Bize pek bişi çıkacağını sanmıyorum.

O değilde keşke bilseydik :D Steam ifadelerini ucuza komple alacaktık hep 0.01$ dan satılıyordu. Şimdi en düşük 0.15 olmuş.. Alacaktık komple satacaktık :) Varya dehşet kazanırdık

la bende diorum nie ezikler satilmis millet lap die cekmis kac gundur duruordu bosuna verdik :D:D

Sadece o da değil. Ayın 11 problem çıkmış sistemde. Bu yüzden teklif verenlere CS GO hediye etmişler. 

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Şu an cevher çuvalı satılıyor steam pazarında. İyice borsa gibi. Bir yükseliyor bir alçalıyor. 10 lira yükledim kredi kartından bakalım ucuza kapabilecek miyim..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Çoğunluğu bitti gibi anca 2 çuval doldu. Çuvalı satabiliyoz mu acaba :D

Ekleme: 2 çuval + 388 cevher. Bi boka yaramaz heralde bişeyler almak için. Satayım mı bunları napayım?

1049 tarafından 14/Ara/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı

Evet hocam onu diyorum bende :)

Çuval satışı başladı. Şu anda fiyatlar sürekli yükseliyor. Yükleyebildiğin kadar yükleyip hemen al. Acayip artışta satıp kazanabilirsin. Elindeki çuvalları satacaksan bekle yükseliyor.

..1.30 dan 8 çuval aldım şu an 1.80 seviyesinden alınıyor. derken 2 lirayı gördük :)

tahminim: şu an 2 lira seviyesindeyiz. 800 çuval var. Talep fazla. Muhtemelen 5 lira seviyesini buluruz. Kazanmak istiyorsanız para yükleyip çuval alın bekleyin. 5 lirayı kesin bulur.

BerkayCit tarafından 14/Ara/14 01:58 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    mRBerkay bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı

Çuval satışı başladı. Şu anda fiyatlar sürekli yükseliyor. Yükleyebildiğin kadar yükleyip hemen al. Acayip artışta satıp kazanabilirsin. Elindeki çuvalları satacaksan bekle yükseliyor.

..1.30 dan 8 çuval aldım şu an 1.80 seviyesinden alınıyor. derken 2 lirayı gördük :)

Tanesi 5.75 ten koydum alırlarsa ekime :d

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Haymatlos bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı
    Haymatlos bunu yazdı

Tanesi 5.75 ten koydum alırlarsa ekime :d

5 lirayı kesin bulacak hocam. kredi kartını zorlamasaydım bu ay keşke daha fazla yüklerdim :)

Not: Benim hesaplamalarıma göre 80 puan veren itemler var onlardan 13 tane alırsanız 1000 puan ediyor ki bu bir çuval ediyor. Ve bu 13 item parası 2.30 tutuyor. Çuvallar 5 lira seviyesine çıkacak diye düşünüyorum.

Heycan yapmayalım düştü :D 

BerkayCit tarafından 14/Ara/14 02:13 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2284 Toplam Mesaj: 17