folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yılda Bir, Askerlik Yoklamasını Yaptırmayanlar...

Yılda Bir, Askerlik Yoklamasını Yaptırmayanlar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Meraclitus bunu yazdı:
    -----------------------------
    real_agabey bunu yazdı:

Bende askere biran önce gideyim diye gittim muayenemi oldum.1 sene sonraya tarih verdiler.

Kasım dönemi için erken  alsınlar diye dilekçe verdim almadılar.Şubat için gene dilekçe verdim bakalım ne olacak.

Ben de bu alaya kızıyorum zaten kaçak olsan zorla alır götürürler.Adam askere gitmek istiyo almıyolar.

Artı olarak biran önce gidip dönmem okadar önemli ki dilekçemde de belirtmişim hala almıyolar.

Yok mu ASAL da bi tanıdığı olan beni askere aldırsın.

:D

hocam yaşın 25 neden almıyorlar ki başka bi sebebi mi var? ben 19 um gerçi benide arayan soran yokta gidip yaptırcam kaydımı.Benimde bir an önce gitmem lazım eğer uzatırlarsa hiç hoş olmaz.

Üniversite biteli bi sene oldu.Bir sende daha tecilliyim normalde bu yüzden.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek
    Şubeler yetersiz kalıyor.yetemiyor.hakikaten 4-5 de anca bitirebiliyorsn o işi o da bağıra çağıra.geçenlerde şubenn önünde çocuğun biri "yetti be bi haftadır geliorm bugn yarn bugn yarn bi daha gelirsem cümle alem sksn beni gelin evimden alın " die bağırarak gitti :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:

Sadece bir durum belgesi alabilmek için 4 gün gittim geldim. Askerlik şubesinin önünde günde en az 6 saat bekledim. Sabahın köründe gidiyorum yine aynı manzara. Sonra tam sırada iken birisi gelir, albayımızın araca ihtiyacı var, araba ile istediği yere götürene öncelik tanıyacağız gibi bir ayrıcalık tanınır. Memleketten fax geldiği halde, gelmedi diye beni 2 gün beklettiler. Sonra kimliğini ver bekle dediler. 4 saat bekledim, soru sorarsın, biz bilmeyiz bekleyeceksin gibi despot bir cvp alırsın. Ve sonuç, kimliğimi de kaybettiler...

Ben neden gideyim askerlik şubesine, gelsin evden alsınlar...

Harfiyen doğru. sistemleri çok eski.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meraclitus
    Meraclitus's avatar
    Erkek
    real_agabey bunu yazdı:

Meraclitus bunu yazdı:
    real_agabey bunu yazdı:

Bende askere biran önce gideyim diye gittim muayenemi oldum.1 sene sonraya tarih verdiler.

Kasım dönemi için erken  alsınlar diye dilekçe verdim almadılar.Şubat için gene dilekçe verdim bakalım ne olacak.

Ben de bu alaya kızıyorum zaten kaçak olsan zorla alır götürürler.Adam askere gitmek istiyo almıyolar.

Artı olarak biran önce gidip dönmem okadar önemli ki dilekçemde de belirtmişim hala almıyolar.

Yok mu ASAL da bi tanıdığı olan beni askere aldırsın.

:D

hocam yaşın 25 neden almıyorlar ki başka bi sebebi mi var? ben 19 um gerçi benide arayan soran yokta gidip yaptırcam kaydımı.Benimde bir an önce gitmem lazım eğer uzatırlarsa hiç hoş olmaz.

Üniversite biteli bi sene oldu.Bir sende daha tecilliyim normalde bu yüzden.

ben kaydımı sildirdim bi sorun olur mu yani uzar mı?

Toplam Hit: 3258 Toplam Mesaj: 25