Yıldız Teknik Davutpaşa Kampüsüne Yakın Yurtlar ?
-
Arkadaşlar yıldız teknik üniversitesine yakın yurtlar arıyorum özel yurt tercihim, bildiğiniz yurtlar varmı link vs. verebilirmisiniz ?
-
istersen aylik 200 tl ye kagıthanede yurt var internet vs heersey dail pansiyon tarjinda adam oteli yurt yapmis ama temiz kılas.
-
Marmara Üniversitesi - Sağlık Yönetimi / KARTAL'da bildiğiniz yurt var mı ? :| Kız arkadaşın mevsuda.. Konu bütünken sorayım :)
-
kampüsün icindeki yurttan haberin var mı ?
yarı özel fatih sultan mehmet yurdu var
-
scarletbeard2 bunu yazdı:
-----------------------------
istersen aylik 200 tl ye kagıthanede yurt var internet vs heersey dail pansiyon tarjinda adam oteli yurt yapmis ama temiz kılas.
-----------------------------tek kişilik oda var mı
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
kampüsün icindeki yurttan haberin var mı ?
yarı özel fatih sultan mehmet yurdu var
-----------------------------onu duydum ama kyk yurdu sanırsam gidip görmedim ama iyi değil diye duyum aldım gidip kendimde illaki bakıcam tabi
-
fsm iyi yurt be hocam. kalan arkadaşlar var 3 kişi 1 odada kalıyorlar. odalarda lcd tvler bile var :D
-
Fsm ayarlayabilirsen git orda kal. Başka yurdu aramazsın. Dp tekin yer değildir geceleri =)
-
fatih sultan mehmet yurdu için yurtkur a başvuruyorum sanırsam ama sıra yok kura yedeklerdeyim gibi yazılar okudum çeşitli forumlarda bu olayı acıcak kişi varmı bana ? ben davut paşa kampüsünde okuyacagım yani benim dibimdeki yurt'a girememe ihtimalimde oluyor böyle olursa ?
-
up
-
cevizlibağ atatürk öğrenci yurdu ne bilim!