Yıldız Teknik Davutpaşa Kampüsüne Yakın Yurtlar ?
-
davutpaşanın hemen üstünde yurt kurun yurdu var onun karşısında da özel yurt var.Piradomim orda yurtkurda kalıyor ona bi sor.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------
davutpaşanın hemen üstünde yurt kurun yurdu var onun karşısında da özel yurt var.Piradomim orda yurtkurda kalıyor ona bi sor.
-----------------------------Mefkure mi neydi ona bulaşmasında pek iyi değildir o yurt :) ama dersen 1 2 ay kalıcam yurt çıkana kadar o zaman kalabilirsin mantıklı bi tercih hemen okulun arkasında . okuldaki yurtta kalanlar memnunlar ya fena değilmiş diye duydum ben
-
MrAmor bunu yazdı:
Arkadaşlar yıldız teknik üniversitesine yakın yurtlar arıyorum özel yurt tercihim, bildiğiniz yurtlar varmı link vs. verebilirmisiniz ?
-----------------------------fsm bulabileceğin en iyi yurttur davutpaşadaki. Mefkure var fena yurt değil. Tavsiyem odur ki Davutpaşaya metrobüs ve okulun cevizlibağ servisini kullanarak heryerden rahat ulaşabilirsin onun için metrobüse yakın güzel bir yurt bul ulaşım sıkıntın olmaz.
-
muhammedonur bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
Arkadaşlar yıldız teknik üniversitesine yakın yurtlar arıyorum özel yurt tercihim, bildiğiniz yurtlar varmı link vs. verebilirmisiniz ?
-----------------------------fsm bulabileceğin en iyi yurttur davutpaşadaki. Mefkure var fena yurt değil. Tavsiyem odur ki Davutpaşaya metrobüs ve okulun cevizlibağ servisini kullanarak heryerden rahat ulaşabilirsin onun için metrobüse yakın güzel bir yurt bul ulaşım sıkıntın olmaz.
-----------------------------Mefkure iyide orda kalırsa arkadaşlarıyla bi yere çıkınca metrodan oraya kadar yürümesi gerekir araç kalmıyor geç saatlerde gerçi okulun yurdundada bi değişiklik olmayacak ya :)
-
SinusX bunu yazdı:
muhammedonur bunu yazdı:
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Mefkure iyide orda kalırsa arkadaşlarıyla bi yere çıkınca metrodan oraya kadar yürümesi gerekir araç kalmıyor geç saatlerde gerçi okulun yurdundada bi değişiklik olmayacak ya :)
-----------------------------taksi max 10 lira tutuyor gece o saatte gelcek adam da bi zahmet para bayılsın ki esenler metrosunda inerse mefkureye 15 dk yürür :) ama o saatte yurda alırlar mı onu bilmiyorum bak :)
-
kyk da cıkmadı özel yurt bulucaz artık ve bana davutpaşa kampüsüne yakın olan çevre semtlerdede olabilir tek vasıta sorun değil bildikleriniz kaldıklarınız varsa yazın müridler
-
güngören'de kız erkek karışık konuş adında özel bir yurt vardı hocam yıldızlı arkadaşlarım vardı orada. ama sanırım metro ile aktarma yapıyorsun.