folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yıllarca Deprem Vergisi Alındı, Sizce Ne İçin?

Yıllarca Deprem Vergisi Alındı, Sizce Ne İçin?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dedigine gore toplanan vergi saglik'a, egitim'e, duble yollara gitmis goruyoruz ki okullarin veya devlet binalarin yenilmesine guclendirilmesine gitmemis...

Benim anlamadigim stv 60 milyon tl dun yine 14 kanal ortak yayin yaptilar onlarda 60 milyon tl civari sanirsam eee bide basbakanlik yardim hatti ve kizilay hatlarina yatilan paralar var...Bu kadar cok para kimin hesabinda kaliyor devlet mi bunlari yonlendiriyor anlamiyorum ki o kadar yuklu miktarda parayi kim nasil kullanicak...

Acaba gozumuzde Van depremini cok mu buyutuyoruz... Haddinden fazla para toplaniyor, yardim yagiyor... Bence bu kadar cok para birilerin ceplerine girecek...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KoSCaDo
    KoSCaDo's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

şuanda yardım için gönderilen mesajlara karşılık gelen 5 tl nin 2si dewlete wergiye gidiyormuş..pes dedim

-----------------------------

Söyledigine birebir katılıyorum dostum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yıllarca alındı sonucunda açıklamalarında ne diyorlar deprem için değil başka şeyler için: HARCADIK.

aldıkları vergilerimiz harcanmış. başka bi ülke olsaydı burası bu maliye bakanı değil bakanların alayı istifa hatta hapisi boylamıştı ama burası türkiye...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 5653 Toplam Mesaj: 35