Yıllarca Deprem Vergisi Alındı, Sizce Ne İçin?
-
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek dedigine gore toplanan vergi saglik'a, egitim'e, duble yollara gitmis goruyoruz ki okullarin veya devlet binalarin yenilmesine guclendirilmesine gitmemis...
Benim anlamadigim stv 60 milyon tl dun yine 14 kanal ortak yayin yaptilar onlarda 60 milyon tl civari sanirsam eee bide basbakanlik yardim hatti ve kizilay hatlarina yatilan paralar var...Bu kadar cok para kimin hesabinda kaliyor devlet mi bunlari yonlendiriyor anlamiyorum ki o kadar yuklu miktarda parayi kim nasil kullanicak...
Acaba gozumuzde Van depremini cok mu buyutuyoruz... Haddinden fazla para toplaniyor, yardim yagiyor... Bence bu kadar cok para birilerin ceplerine girecek... -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------şuanda yardım için gönderilen mesajlara karşılık gelen 5 tl nin 2si dewlete wergiye gidiyormuş..pes dedim
-----------------------------Söyledigine birebir katılıyorum dostum
-
-
yıllarca alındı sonucunda açıklamalarında ne diyorlar deprem için değil başka şeyler için: HARCADIK.
aldıkları vergilerimiz harcanmış. başka bi ülke olsaydı burası bu maliye bakanı değil bakanların alayı istifa hatta hapisi boylamıştı ama burası türkiye...
Toplam Hit: 5653 Toplam Mesaj: 35