Yıllık İhracat 125 Mlyr $
-
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
amcam ithalatçı/ihracatçı,plastik ürünleri çinden alıyor ve avrupaya da satıyor ;)
-----------------------------merakdan soruyorum plastik ürünleri işleyip mi satıyor. yoksa doğrudan aldığı gibi mi?
-
agalar kişi başına düşen milli gelirin fazla olupta bizim bunu görmememizin nedeni zenginin daha zengin olması yani parayı koç sabancı doğan gibi zenginler ülkeye getirir veya onlar dışarı satış yapar sonuçta onların cebi dolar bizide böle teselli ederler milli gelir arttı falan fıstık.....
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan bunu yazdı:
amcam ithalatçı/ihracatçı,plastik ürünleri çinden alıyor ve avrupaya da satıyor ;)
-----------------------------merakdan soruyorum plastik ürünleri işleyip mi satıyor. yoksa doğrudan aldığı gibi mi?
işini çok bilmiyorum açıkçası ama kendi üretimleri de var işleyip satıyor dışarıdan alıp dış pazara da sunuyor. -
Çoğu yazılanı okumadım. Ama ekomomının iyi oldugunu söyleyenlerı meydanlarda görmek isterim. Gelsinler biraz z.burnunu merterı lalelıyı yeşildireği osmanbeyi bi dolaşalım. İstanbul da işsizliğin çözümü tekstıldır. Ama tekstıl kan ağlıyor. a.q ben onlarn
-
Türkiyede işsizlik ne zaman problem olmamışki. Bilen var mı?
-
Compi ye + 1 ahahha :B
-
musty28 bunu yazdı:
işte böyle düşünenler iktidar olduğu sürece her zaman problem olarak kalmaya devam edecek -
AntiOksidan bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
işte böyle düşünenler iktidar olduğu sürece her zaman problem olarak kalmaya devam edecek
-----------------------------kardeş bunu ciddi ciddi soruyorum. İşsizlik probleminin olmdığı insanların ekonomiden memmun olduğu. Bi dönem olmuşmu Türkiyede olmuşsa örnek gösterelim. Bak adamlar bu problemi çözmüş diyelim.