Yine Askerlik Yapmak İstiyorum !!!
-
selam arkadaşlar benimde aklıma birşeyler geldi olayı protesto etmek amacıyla tişört bastırsak beyaz tişört üstüne güzel bir yazı ve bayrağımızı eklesek hepimiz mehmetçiğiz tek bir türk kalana kadar bu vatan bizimdir bölünemz filan yada ne bileyim daha güzel bir yazı hiç olmassa sınırdaki askerlerimize moral olur düşüncesindeyim renegadealien hocam diğer admin kardeşlerim ne dersiniz
-
kartallar_76 bunu yazdı:
-----------------------------kardeşlerim ben 90 doğumluyum 17 yaşımı doldurdum şimdi 18 dne gün alıyorum (böyle derler genelde) 1 ağustos doğum günümdü.. kısacası TSK ya bi dilkekçe yazsam gönüllü olarak hakkari yüksek ovada abilerimle, kardeşlerimle vatan uğruna savaşmak, nasip olursa sehit olmak istiyorum desem kabul edilme ihtimalim varmı? ciddi cevap verin cünkü baya ciddiyim kabul edilme şansım varsa hemöen dilekçe yazıcam
-----------------------------evet böyle bi şansımız var mı ben de gerçekten gönüllü olmak istiyorum
-
kartallar_76 bunu yazdı:
-----------------------------kardeşlerim ben 90 doğumluyum 17 yaşımı doldurdum şimdi 18 dne gün alıyorum (böyle derler genelde) 1 ağustos doğum günümdü.. kısacası TSK ya bi dilkekçe yazsam gönüllü olarak hakkari yüksek ovada abilerimle, kardeşlerimle vatan uğruna savaşmak, nasip olursa sehit olmak istiyorum desem kabul edilme ihtimalim varmı? ciddi cevap verin cünkü baya ciddiyim kabul edilme şansım varsa hemöen dilekçe yazıcam
-----------------------------
Abi yok sanmam hala o kadar bi seferberlik yok ve abi adamlar yani başvuranların pkk lı mı neli olduğunu bilmeden almaz yani o duruma yani her isteyenin girebileceiği seferberlik haline gelmedik.(Yanlış anlama ha sana pkk lı demedim hatta tam tersi cesur bi Türksün,yani öyle olsa pkk'nın p.çleride başvurur vs. sakat durum bence)öyle bi duruma gidersin ama tek değil bizlerde geliriz.Ama o duruma gelmez inşallah,bizlere gerek dahi olmadan kayıp vermeden Iraktan çıkarız inşallah -
kartallar_76 bunu yazdı:
-----------------------------kabul edilmez
-
yasımız geldii 3 ay önce muane olduk simdi sıra vatan gorevini beklemekde sabırsızlıkla bekliyorum o kutsal gorevi zamanı gelince pkk kallesleri ile yüzlesicem... silahımın ucunu ise bu vatanı bolmeye calisan beyinlere sıkıcam....!
-
Mahkeme kararı ile yaşınızı büyüttüre bilirsiniz.. biraz uğraşmak lazım.. pek içeriğini bilmiom nasıl olduğunu.
-
az önce kanal dnin haberlerinde kayserideki askeri şubeye dilekçe verenleri gösteriyordu şayı dolan dolmayan herkes başvuruyordu ben şansımı deneyecem, yarın askeri şubeye dilekçe veriyorum, inş kabul edilirim.. tek istediğim şey kahpece öldürülmemek, konvoyda giderken patlayan bi bombayla nasıl öldüğümü bile anlamadan ölmek istemiyorum, göğüs göğüse çarşırken ölürsem ne mutlu bana.. hayırlısı artık
-
bu orospu çocukları ne zannediyo yaptıkları yanına karmı kalıcak. hepsinin anasını sikicez!!!
-
offf çok sinirliyimm
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------yarım kalan görevimi tamamlamak için ,şehit olan arkadaşlarımın intikamını almak için , koca bir ulusa saldıracak cüreti kendinde bulanların kafasını koparmak için.yeniden askerlik yapmak istiyorum.
20 yaşındaki gençlere boş bir amaç ugruna saldıranlara hadlerini bildirmek için yeniden askerlik yapmak istiyorum.
askere gidecek olan gençler ne olur hemen dilekce verin gönüllü olarak g.doguya gitmek için.ne yazıkki şimdiye kadar satılmış bir vatanın evlatlarıyız bu ülkeyi kurtarmak sizin elinizde.
Yarın dilekce veriyorum genelkurmaya ,olası bir kuzey ırak operasyonunda tecrübemle !! görev almak için.
Bu vatanın degerini bilmeyenin allah belasını versin.
Acım büyük kardeşim yine şehit düşmüş neyleyim!!!
-----------------------------
hocam ben de kendimi bildim bileli asker olmak istiyom bu sene oss yi gecip astsubaylıa gidicem ve 2 sene sonra dogudayım.