folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yine Askerlik Yapmak İstiyorum !!!

Yine Askerlik Yapmak İstiyorum !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    walla benimde az kaldı aralık başında askerim inşallah gerekirse seve seve giderim ırakada yada başka yere nasipte şehit olmak varsa bunda daha büyük ödül olmaz bizim için

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

vatan için seve seve canımızı vermeye hazırız

bunların yaptıklarını şanlı türk ordusu yanlarına bırakmaz içiniz rahat olsun müritler

bir şehit asb çocuğu olarak buna yürekten inanıyorum

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    kartallar_76 bunu yazdı:
    -----------------------------
    az önce kanal dnin haberlerinde kayserideki askeri şubeye dilekçe verenleri gösteriyordu şayı dolan dolmayan herkes başvuruyordu ben şansımı deneyecem, yarın askeri şubeye dilekçe veriyorum, inş kabul edilirim.. tek istediğim şey kahpece öldürülmemek, konvoyda giderken patlayan bi bombayla nasıl öldüğümü bile anlamadan ölmek istemiyorum, göğüs göğüse çarşırken ölürsem ne mutlu bana.. hayırlısı artık
    kahpe pkk lı askerimizi asla catısmada olduremez. cunku askerimizin donanımı ve egitimi onları her alanda ezmeye musait. onlar anca bizi pusuya dusururler raat olsen.

İki Mavide Bir Hayat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

merak etmeyin gerekirse hepimiz çağırılırız. Hepimiz de gideriz. Kendi adıma ateş hattında profesyonel anlamda görev almayı çok isterim.

Malum komando sınıfı askerim. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

arkadaslar  acımız gerçekten cok büyük sizi cok iyi anlıyorum hatta bende isterim su teröristlerin kökünü kazımayı ama bir

şeyleride unutmayalım derim herşey savaşta bitmiyor ilk önce ülke olarak kalkınmalıyız yozlaşmayı durdurup ilk önce kendi aramızdaki hainleri yok etmeliyiz kültürümüzü, geleneklerimizi, dinimize sahip cıkmalıyız  "eğer bir ülkeyi silah ile yenemiyorsanız onların kültürlerini yok edin" işte türkiyeyede uygulanmak istenen şey bu bizi silah ile savaş ile yenemeyeceklerini biliyorlar ve sürekli sorunlar cıkartıp ülkemizi karıstırarak yok etmeye calısıyorlar. basaramıyacakları bir kesin ama eğitim ise eğitim kalkınma ise kalkınma ilk önce bunları başarıp kimseden yardım beklememeliyiz bunları yaptıktan sonra ben inanıyorum ki değil pkk bütün avrupa gelse bize bir şey yapamazlar ama yeter ki inancımızı kaybetmeyelim arkadaşlar.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fabrikada kimin yanına gittiysem terörü konuşuyor. herkesin dilinde....

bir istanbul buluşması yapalım. ne dersiniz ? taksimde meydanda ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Böyle bir göreve her Türk evladının tereddütsüz gideceğinden eminim.Ben de Ağrıda dagbaşında bir karakolda jandarma olarak askerlik yaptım.Görev verilsin hemen gidiiyim.Bu kadar.

Arkadaşlar bu terör örgütü hakkında birkaç analizim var onu da burada yazmak istiyorum;Karşımızda idealist bir bagımsızlık hareketi yok.Bazı sosyalist tipler demokrasi adına bu piçlere sempati besliyorlar ama yanılıyorlar.Karşımızda bir terör örgütünden önce bir Organize Suç Örgütü var.Büyük bir mafyadan bahsediyoırum.Uyuşturucu ticareti , Kadın ticareti , totpark mafyası , Pazar yerlerinin işgali , özel halk otobusleri , seyyar satıcılar , her türlü korsan piyasası , Hal ve Otogarlar , Nakliyat ambarları , Eglence sektörü , inşaat sektörü gibi daha pek çok para kazandıran alanı bu terör örgütnün güdümündeki sempatizanları elegeçirmiş ve örgüte büyük kaynak saglıyorlar.

Bu örgütü ortadan kaldırmak için:1-Askeri çözüm.Bu işin belki de % 10 luk kısmı ve en kolay olanı 2-Ekonomik önlemler.Bu suç örgütüne destek saglayan unsurların tasfiye edilmesi işlemi. 3-Dış önlemler.poitik ve ekonomik önlemler.Haburun kapatılması gibi.Irakta muhalif isyancıların desteklenmesi .İran Suriye işbirliği gibi.Irakta Türkiye taraftarı bir Kürt hareketi başlatmak ve desteklemek gibi

Ben bu olayı şuna benzetiyorum.Bu örgütün imkanlarını ve desteklerini ortadan kaldırarak elini kolunu kırarız ve en sonda kafasına sıkarız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    kartallar_76 bunu yazdı:

kardeşlerim ben 90 doğumluyum 17 yaşımı doldurdum şimdi 18 dne gün alıyorum (böyle derler genelde) 1 ağustos doğum günümdü.. kısacası TSK ya bi dilkekçe yazsam gönüllü olarak hakkari yüksek ovada abilerimle, kardeşlerimle vatan uğruna savaşmak, nasip olursa sehit olmak istiyorum desem kabul edilme ihtimalim varmı? ciddi cevap verin cünkü baya ciddiyim kabul edilme şansım varsa hemöen dilekçe yazıcam

kabul edilmez. bir ihtimal daha onceden askerligini bitirmis olanlarınki kabul edilebilir, ozellikle komando olarak yapmıs olanların. sen daha silah tutmayı bile bilmiyorsun. nasıl bir pskolojik ortamla karsılasacagına dair en ufak bir fikrin yok. uzaktan kolay gibi geliyor ama karsı taraftan mermi yagarken gunlerce 1dakika uyku uyumadan zifiri karanlıkta dahi iz surerken ac gezerken yanında kardeslerin olurken hicte oyle degil. bosunamı bu isin belirli bir yaşı ve egitim suresi var. bir seferberlik halinde bir ihtiyac halinde zaten hepimizi alırlar. cagırmalarına gerek yok kendimiz gideriz zaten. ama su anda boyle birsey gerekli degil. gerekli olsa bile dedigim gibi askerligini bitirmis ve komando olarak askerlik yapmıs olanlar geri cagırılabilir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek

Cebitte bağırdığınızı TAKSİMDE BAĞARALIM!.

Tahribat olarak taksimde toplanalım sloganlar ata ata..

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ DİYELİM..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

vaktim olmadığı icin mesajlarınızı okuyamadım arkadaslar ama eminim cok güzel şeyler paylaşmışsınızdır ..

benim size sormak istedigim birsey var  17 sinden ağustosta gün almaya başlamış bir genç olarak bu yasımda askere girme şansım varmı ? 

abilerim orda savaşırken bilgisayar başında oturmak okula gitmek yada ne bilim işte günlük işlerle uğrasmak ve insanların ordakileri genelde

pek umursamadan günlük işlerine devam etmesi cok dokunuyo ... 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 6338 Toplam Mesaj: 31