Yine Metro Yine Kaza
-
Bundan iki üç gün önce de İnegöl Bursa yolunda kaza yaptı Metro. Biri ağır beş yaralı medyada pek görünmedi.
Ben de Kamil Abiye biniyorum genelde.
-
Metro-Mit
Uyuşturucumu dersin,silah kaçakçılığımı, bagaja fazla yük almamı dersin muavinlerinin konsomatris olmasımı dersin. -
JahR bunu yazdı
Metro-Mit
Uyuşturucumu dersin,silah kaçakçılığımı, bagaja fazla yük almamı dersin muavinlerinin konsomatris olmasımı dersin.+ olarak 10 numara yağ kullanmasimi dersin (:
-
Türkiye'ye kaliteli karayolu taşımacılığını BOSS firmasi getirmistir. Varan, Ulusoy, Kamil Koc falan onlarin devrinde hikayeydi. Bircok seyi onlardan ornek alinmadir. Sayet batmasalardi simdi cok baska yerde olurlardi..
Florenzi tarafından 12/Eyl/14 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Gece 12 de binecegim seferine sabaha karsi 4 gibi binmis, ise gec kalmıştım. Metro pismanlıkların babasıdır.
Zebil gibi sefer yaptiklarindan sanirim millet tercih ediyo.
-
HoLyCat bunu yazdı
Şimdi kafama takıldı, Bilet aldığımızda arkasında sigorta lı olduğumuza dair birşeyler yazıyor.
Atıyorum; yaralanma 25.000 - ölüm 50.000 Tl gibi birşeyler.
Gerçekten bu kural veya kanun işliyormu ?
Emniyet kemerini niye takın diye diretmiyolar? Bu yüzden, eğer kemer takılı değilse bilet parasını bile alamıyosun, dahada garibi ölüyü yerinde bulacaklarmış, yani uçup gidersende yok
tecrübe ile sabit
ekstra bilgi o otobüslerin canları kazada kırıldı kırıldı sonra içeride cayır cayır yanıyonuz kırılmıyo o camlar
-
afyondan dönerken metroyla geldim ve hayatımın en şiddetli bel ağrısını öektim. Bu kadar rahatsız koltuk ve bu kadar sallanan bi otobüs olamaz
-
zalimadam bunu yazdı
metro iyidir.
gece herkes uyurken pet bardağa su döktüm biraz. şöförün yanına gittim 2 sigara uzattım yaktık içtik :D
sigaraları pet pardağa söndürdük kek yedik çay içtik muhabbet mis gibiydi :D
metro candır :D
aferin
-
erebos bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Şimdi kafama takıldı, Bilet aldığımızda arkasında sigorta lı olduğumuza dair birşeyler yazıyor.
Emniyet kemerini niye takın diye diretmiyolar? Bu yüzden, eğer kemer takılı değilse bilet parasını bile alamıyosun, dahada garibi ölüyü yerinde bulacaklarmış, yani uçup gidersende yok
tecrübe ile sabit
ekstra bilgi o otobüslerin canları kazada kırıldı kırıldı sonra içeride cayır cayır yanıyonuz kırılmıyo o camlar
Hocam 500 kere metro kullandım daha bir kere emniyet kemeri görmedim. Olmayan kemeri nasıl takayım?
-
erebos bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
tecrübe ile sabit
Kanun, yönetmelik , sigorta poliçesi , sozlesme her ne zıkkımsa paylasır mısın? Cidden bu kadar saçma kuralları vardır da ben hepsini okumak istiyorum.