Yine Metro, Yine Kaza
-
RETRET bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdı
Geçen kavşak dönüyom .....
Bende tren sireni var arkadan çalınca adamın allahı şaşıyor s çiziyor yolda.
Bende getirtmeyi düşünüyom o tren hors tan da araçta monte edilecek boşluk yok kompresörüydü , düdükleriydi koycak yer yok araç seat cordoba
Konyada korna çok lazım oluyo yolun ortasında öküz öküz bekleyen mi dersin sahilde gezer gibi yavai gidip trafiği tıkayan mı dersin sonra ainyal vermeden yavaş yavaş kendi şeridinden senin şeridine kayan mı dersin 3. Korna değiştirişim biri ısındı patladı biri havalıydı kompresörünün motoru yanmış şimdi bi passat kornası taktım cayır cayırr bas allah bas
-
Austen bunu yazdı
Paralelin oyunu. Hizmetin selametini çekemiyorlar.
https://twitter.com/Galip_Ozturk/status/735588019521130498
çok güldüm lan.
-
Buremba bunu yazdıAusten bunu yazdı
çok güldüm lan.
-
Sırf bu iftiracı paralellere inat o muavini karının kızının özel şoförü yap bence..!!!! @Galip_Ozturk
-
@QuateLLe @Galip_Ozturk Sen kendine al bizde şoför çok ağzını burnunu Kırarım senin
-
@uzunlar240 önce ağzının kenarındaki dölü sil hırsız saksocusu, sonra racon kesersin organik protein müptelası..! @Galip_Ozturk
-
-
benim merak ettiğim bu adam bu kafayla nasıl metro imparatorluğunu kurmuş acaba. biraz göt yalamak biraz ticari zeka yetiyor heralde ya da adam milletin mal olduğu bilip ona göre oynuyor. bugün trt'de denk geldim bu habere 20 saniye falan sürdü anlatmaları ve metro'dan bahsedilmedi, bir tane de garip fotoğraf koymuşlar ve fotoğraf metro yazısı belli olmayacak şekilde çekilmiş. adam devletin kanalını bile oynatıyor be helal.
-
Buremba bunu yazdı
benim merak ettiğim bu adam bu kafayla nasıl metro imparatorluğunu kurmuş acaba. biraz göt yalamak biraz ticari zeka yetiyor heralde ya da adam milletin mal olduğu bilip ona göre oynuyor. bugün trt'de denk geldim bu habere 20 saniye falan sürdü anlatmaları ve metro'dan bahsedilmedi, bir tane de garip fotoğraf koymuşlar ve fotoğraf metro yazısı belli olmayacak şekilde çekilmiş. adam devletin kanalını bile oynatıyor be helal.
Komplo teorisi olarak çok şey anlatılır. Bu adam muavin bile değildi.. Anlatılanlara göre bayağı şaibeli işler var.. Ben çoğunu biliyorum ama kulaktan duyma doğru yanlış emin olmadığımdan yazmıyorum. Ama bunları anlatanlar hep sektörün içerisinden onu tanıyanlar olduğu için kendim inanıyorum..
-
şaibeli ne olabilir ki? cemaat bu eleman onlara para vermedi diye böyle saçma bir komplo mu kuracak? cemaat daha kendi götünü toplayamıyor ama hadi topladı diyelim, böyle birşey yapmasının hiçbir mantığı yok. metro batsa yerine cemaatin otobüs firması geçmeyecek yani. cemaat olayları tam saçmalık ona şüphe yok da ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. defalarca kaza, taciz olayı falan mümkünatı yok hocam. ayrıca adamın uslübuna ve konuştuğu şeylere bakacak olursak göt yalayan iş adamlarından olduğu çok açık, mantıklı falan konuşan bir tip değil. ben adama şaşmıyorum da aslında trt'ye şaşıyorum, nasıl bir millet haline geldiğimize şaşıyorum.
-
darkroques61 bunu yazdıBuremba bunu yazdı
Komplo teorisi olarak çok şey anlatılır. Bu adam muavin bile değildi.. Anlatılanlara göre bayağı şaibeli işler var.. Ben çoğunu biliyorum ama kulaktan duyma doğru yanlış emin olmadığımdan yazmıyorum. Ama bunları anlatanlar hep sektörün içerisinden onu tanıyanlar olduğu için kendim inanıyorum..
http://m.biyografi.info/kisi/galip-ozturk
2 sene önce içerideydi müebbetten girdiği cezaevinden tahliye edilmiş
Yani bi kilo toz bi otoboz yanın da birde torosçulardandır kendisi
-
Gömü bulup zengin olduğunu söylerler bizim orada bu herifin.
-
Aslında sıra dışı yolculuk, macera tutkunlarına temalı satış yapıcan 3-5 kat fiyatla, tutar mı tutar yavvv adamların normal seferi yok neredeyse :P
Muavininden satış elamanına, patronundan sürücüsüne kadar farkı hissediyorsun :)))
-
mkyb bunu yazdıAusten bunu yazdı