Yine Metro, Yine Kaza

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı

Geçen kavşak dönüyom .....

Bende tren sireni var arkadan çalınca adamın allahı şaşıyor s çiziyor yolda.

Bende getirtmeyi düşünüyom o tren hors tan da araçta monte edilecek boşluk yok kompresörüydü , düdükleriydi koycak yer yok araç seat cordoba 

Konyada korna çok lazım oluyo yolun ortasında öküz öküz bekleyen mi dersin sahilde gezer gibi yavai gidip trafiği tıkayan mı dersin sonra ainyal vermeden yavaş yavaş kendi şeridinden senin şeridine kayan mı dersin 3. Korna değiştirişim biri ısındı patladı biri havalıydı kompresörünün motoru yanmış şimdi bi passat kornası taktım cayır cayırr bas allah bas

..Morali hep bozuk olan insan..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Paralelin oyunu. Hizmetin selametini çekemiyorlar.

https://twitter.com/Galip_Ozturk/status/735588019521130498

çok güldüm lan.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı
    Austen bunu yazdı

çok güldüm lan.

• Sırf bu iftiracı paralellere inat o muavini karının kızının özel şoförü yap bence..!!!! @Galip_Ozturk

1. Diğer yanıtları görüntüle
    •  

@QuateLLe @Galip_Ozturk Sen kendine al bizde şoför çok ağzını burnunu Kırarım senin

1. Diğer yanıtları görüntüle

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

benim merak ettiğim bu adam bu kafayla nasıl metro imparatorluğunu kurmuş acaba. biraz göt yalamak biraz ticari zeka yetiyor heralde ya da adam milletin mal olduğu bilip ona göre oynuyor. bugün trt'de denk geldim bu habere 20 saniye falan sürdü anlatmaları ve metro'dan bahsedilmedi, bir tane de garip fotoğraf koymuşlar ve fotoğraf metro yazısı belli olmayacak şekilde çekilmiş. adam devletin kanalını bile oynatıyor be helal.

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı

benim merak ettiğim bu adam bu kafayla nasıl metro imparatorluğunu kurmuş acaba. biraz göt yalamak biraz ticari zeka yetiyor heralde ya da adam milletin mal olduğu bilip ona göre oynuyor. bugün trt'de denk geldim bu habere 20 saniye falan sürdü anlatmaları ve metro'dan bahsedilmedi, bir tane de garip fotoğraf koymuşlar ve fotoğraf metro yazısı belli olmayacak şekilde çekilmiş. adam devletin kanalını bile oynatıyor be helal.

Komplo teorisi olarak çok şey anlatılır. Bu adam muavin bile değildi.. Anlatılanlara göre bayağı şaibeli işler var.. Ben çoğunu biliyorum ama kulaktan duyma doğru yanlış emin olmadığımdan yazmıyorum. Ama bunları anlatanlar hep sektörün içerisinden onu tanıyanlar olduğu için kendim inanıyorum..

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

şaibeli ne olabilir ki? cemaat bu eleman onlara para vermedi diye böyle saçma bir komplo mu kuracak? cemaat daha kendi götünü toplayamıyor ama hadi topladı diyelim, böyle birşey yapmasının hiçbir mantığı yok. metro batsa yerine cemaatin otobüs firması geçmeyecek yani. cemaat olayları tam saçmalık ona şüphe yok da ateş olmayan yerden duman çıkmazmış. defalarca kaza, taciz olayı falan mümkünatı yok hocam. ayrıca adamın uslübuna ve konuştuğu şeylere bakacak olursak göt yalayan iş adamlarından olduğu çok açık, mantıklı falan konuşan bir tip değil. ben adama şaşmıyorum da aslında trt'ye şaşıyorum, nasıl bir millet haline geldiğimize şaşıyorum.

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı
    Buremba bunu yazdı

Komplo teorisi olarak çok şey anlatılır. Bu adam muavin bile değildi.. Anlatılanlara göre bayağı şaibeli işler var.. Ben çoğunu biliyorum ama kulaktan duyma doğru yanlış emin olmadığımdan yazmıyorum. Ama bunları anlatanlar hep sektörün içerisinden onu tanıyanlar olduğu için kendim inanıyorum..

http://m.biyografi.info/kisi/galip-ozturk 

2 sene önce içerideydi müebbetten girdiği cezaevinden tahliye edilmiş 

Yani bi kilo toz bi otoboz yanın da birde torosçulardandır kendisi

..Morali hep bozuk olan insan..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gömü bulup zengin olduğunu söylerler bizim orada bu herifin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Aslında sıra dışı yolculuk, macera tutkunlarına temalı satış yapıcan 3-5 kat fiyatla,  tutar mı tutar yavvv adamların normal seferi yok neredeyse :P

Muavininden satış elamanına, patronundan sürücüsüne kadar farkı hissediyorsun :)))

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Austen bunu yazdı

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 6778 Toplam Mesaj: 36
kaza metro