Yine Metro, Yine Kaza
-
abi cevap çok basit neye kasıyoz ki? Binme. Binip ondan sonra sövmeye gerek yok. Birton firma var ve firmalarda 1 km aralıklarla istasyonları oluyor. Bende askere giderken bindim. Bir mola yaptı. Askerliği tecil ediyordum az kala. Dünya s2nde değil şöförün hakikaten. Ama ozaman bu kadar kaza bela döllü boşalma vs yoktu. Bundan sonra binmem. Sizde binmeyin. Şirket 1 ayda %90 yolcu kaybı yaşasın 1 yılda toplamda %80 yolcu kaybı yaşasın haberlerde iflas erteleme isteklerini görürüz.
-
HanDSomE bunu yazdı
abi cevap çok basit neye kasıyoz ki? Binme. Binip ondan sonra sövmeye gerek yok. Birton firma var ve firmalarda 1 km aralıklarla istasyonları oluyor. Bende askere giderken bindim. Bir mola yaptı. Askerliği tecil ediyordum az kala. Dünya s2nde değil şöförün hakikaten. Ama ozaman bu kadar kaza bela döllü boşalma vs yoktu. Bundan sonra binmem. Sizde binmeyin. Şirket 1 ayda %90 yolcu kaybı yaşasın 1 yılda toplamda %80 yolcu kaybı yaşasın haberlerde iflas erteleme isteklerini görürüz.
iflas etmesi imkansız bir firma bu dostum. Metro Turizm dediğin firma sadece otobüs işiyle uğraşmıyor. Sadece otobüsü düşünsen bile sistemleri okadar değişikkki hiç bir şekilde firma iflasın eşiğine gelmez. Çünkü kendi çalıştırdığı bir personeli yok. Bölge sahipleri iflas edebilir fakat kendisinin iflas etmesi imkansız. 150 otobüsü kendine ait varsa 5000 tane şahıs otobüsü var. Kendi 150 otobüsüde başka firmalarda kirada. Balta kesmez o yüzden. Nekadar kimse beğenmesede, Adamlar dünyanın en büyük otobüs şirketi ünvanını taşımaya devam ediyor. Bölgeler batar, metro yine devam :) Adam %15 alıyor her biletten. ve Bir tek İstanbulu kendi işletiyor. Esenler Otogarıının işletmeside Galip ÖztürkTe. savunmuyorum bu arada, bilgi paylaşmak istedim.
-
-
yolcunun üstüne attırdılar, insanların binmemesi için daha ne olması gerekiyor?
-
Prometheus bunu yazdı
insanlar fakir, bu kadar tehlikeli olmasına rağmen neden terich ediliyor ? çünkü ucuz.
-
Hizmetin selameti için eleştirmemelisiniz. Yoksa fetöcü müsünüz?
-
2003 yılında trenle istanbula gidiyordum bir elemanla tanıştım muhabbet ediyoruz felan ne iş yapıyosun dedim metro müfetişiyim dedi bir sefer var ona bineceğim dedi belli kriterlerimiz var şoför ve muavin onları denetliyoruz dedi. bende metro çok kaza yapıyor neden dedim işte bizde onu araştırıyoruz denetliyoruz dedi
yıl 2016 :)=
-
Ekerci bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
insanlar fakir, bu kadar tehlikeli olmasına rağmen neden terich ediliyor ? çünkü ucuz.
hocam gözünü seveyim ne kadar ucuz? şimdi istanbul-ankara baktım metro 65 pamukkale 70 lira. otogardan ucuza alıyorum diyosan birçok firmada yaparsın onu bi tek metroda değil.
-
Austen bunu yazdı
Paralelin oyunu. Hizmetin selametini çekemiyorlar.
https://twitter.com/Galip_Ozturk/status/735588019521130498
Bu ne a.q, :) :) :)
-
çok seferleri var heryere gidiyorlar. pamukkale 70 bunlar 55 di geçen gün pamukkaleye bindim, ancak bazen oluyor ki sadece bunların otobüsü kalmış ve acil gitmek zorundasın.olay kaza tehlikesi de değl sadece. her türlü mağdur edebilirler sizi, bi keresinde istanbula gitmiştim bunlarla 5buçukda kendi otobüs alanlarına indirdiler 7ye kadar servis bekledik