Yine Saldırı..Elazığ'da Karakola Saldırı: 2 Şehit, 1 Ölü
-
Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'ndeki Seyrantepe Barajı'nın güvenliğini sağlayan time PKK'lı teröristler tarafından pusu kuruldu. Teröristlerin açtığı ilk ateşte 2 asker şehit oldu, 1 sivil kadın öldü. Çatışmada, karakola komutanı astsubay ile 4 sivil de yaralandı.
Elazığ'ın Karakoçan İlçesi'nin Tunceli sınırında bulunan Yoğunağaç Köyü'ndeki Seyrantepe Barajı'nın uzak korumasını sağlayan askeri tim görevden dönerken PKK'lı teröristler tarafından pusu kuruldu. Teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ilk ateşte 2 asker şehit olurken, karakol komutanı astsubay yaralandı. Teröristlerin açtığı ateş sırasında bölgedeki tarlalarda çalıştıktan sonra sepetli motosikletle seyir halinde olan sivil vatandaşlar da hedef oldu. PKK'lı teröristlerin silahlardan çıkan kurşunlarda motosiklette bulunan Zekiye Gezer isimli kadın hayatını kaybederken, 4 sivil de yaralandı. Yoğuağaç Jandarma Karakolu'ndan askerler de hemen bölgeye giderek PKK'lı teröristlerle çatışmaya girdi. Çatışma sürerken, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan kalkan Sikorsky helikopterlerle özel eğitimli komandolar çatışma bölgesine indirildi. Süper Kobra tipi helikopterler de PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına aldı. Bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.
Çatışmada yaralanan astsubay ile durumu ağır olan 1 sivil çocuk askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne götürüldü. Sivil 3 yaralanın tedavisinin Karakoçan Devlet Hastanesi'nde sürdüğü kaydedildi.
-
genemi ne zamana kadar artık yüreğimiz dağlandı
-
Al bi tane daha..
Allah bin türlü belanızı versin ne diyim daha ya..
Hakkari Çukurca İlçesi Kazan Vadisi'nde 1'i uzman çavuş 2 asker, teröristlerin döşediği mayına basması sonucu yaralandı.
Hakkari Valisi Muammer Türker, Çukurca İlçesi Kazan Vadisi'nde askeri birliğin geçişi sırasında el yapımı patlayıcının patlaması sonucu iki askerin yaralandığını söyledi.
Vali Türker, biri uzman çavuş iki askerin saldırıdan sonra Hakkari Asker Hastanesi'ne kaldırıldığını, durumlarının iyi olduğunu açıkladı.
-
terör bitmez şehit bitmez we kalp ne kadar daha nasırlaşmadan acımaya dewam eder bilinmez
-
Yapacaklar. Halkı hükümete karşı isyan ettirene kadar yapacaklar. Ama biz Erbakan döneminde de terörün arttığını ve kimlerin artırdığını bildiğimiz için, erdoğan baştayken de terörü kimin azdırdığını tahmin etmek zor olmuyor. Açılımdan korktular. Azıttılar. Yahudi medyası da işte açılımdan dolayı terör arttı diyor. Evet terör açılımdan dolayı arttı ama yüz buldukları için değil, sonlarının geldiğini anladıkları için arttı.
-
kazan vadisi deli bir yer üst bölgesi olarak şorti mevcut 3 tim kalırlar köprülü taburuna sadece 5km ve alay sadece obüs ile destekler bölüğü 3 km içine giremezler kazan vadisinin mayını koydukları yer ise şortı kısa yol dönüşü ağ dere yatağı
-
Başımız sağolsun.
Başbakan askerin kasıtlı birşey yapmadığını anladığı için polis yoluyla, içişleri bakanlığına bağlı özel harekatla halletmek istiyor. Hayırlısı olsun, en azından çobandır diye vurmadık gibi aptalca açıklamalar duyma ihtimalimiz azalır. Özel harekat gibi profesyonellerin daha başarılı olacağına inanıyorum.
-
Haberlerde, halkalıdaki bombalama olayına karışanları adliyeye götürürlerken alkışlayan kalabalık bir grup yaratık gördüm. Ben şimdiye kadar bu kadar aşağılıkça birşey görmedim. Kanım dondu. Daha bu konuların üstüne diyecek birşeyim kalmadı.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Haberlerde, halkalıdaki bombalama olayına karışanları adliyeye götürürlerken alkışlayan kalabalık bir grup yaratık gördüm. Ben şimdiye kadar bu kadar aşağılıkça birşey görmedim. Kanım dondu. Daha bu konuların üstüne diyecek birşeyim kalmadı
-----------------------------İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi.
Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada kadın avukat Y.A. ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, ’provokasyon’ yaptığını öne sürdükleri avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi ve Y.A.'nın üzerine yürümeye çalıştı. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı.

-
Matchup bunu yazdı:
Başımız sağolsun.
Başbakan askerin kasıtlı birşey yapmadığını anladığı için polis yoluyla, içişleri bakanlığına bağlı özel harekatla halletmek istiyor. Hayırlısı olsun, en azından çobandır diye vurmadık gibi aptalca açıklamalar duyma ihtimalimiz azalır. Özel harekat gibi profesyonellerin daha başarılı olacağına inanıyorum.
-----------------------------Ve de enteresan olan; 50 kişilik gruplarmış, 23 ü saldırmış. He ya gecenin 12 sinde 23 çoban demişler hep sürüler otluyor, biraz da biz otlayalım. Gerçekten bu haberi okuyunca ağlayasım gelmişti.
-
diamonique bunu yazdı:
Yapacaklar. Halkı hükümete karşı isyan ettirene kadar yapacaklar. Ama biz Erbakan döneminde de terörün arttığını ve kimlerin artırdığını bildiğimiz için, erdoğan baştayken de terörü kimin azdırdığını tahmin etmek zor olmuyor. Açılımdan korktular. Azıttılar. Yahudi medyası da işte açılımdan dolayı terör arttı diyor. Evet terör açılımdan dolayı arttı ama yüz buldukları için değil, sonlarının geldiğini anladıkları için arttı.
-----------------------------komiksin merak ediyorum ne olursa tayyip'e olan bağlılığın azalır? ayrıca şunu merak ediyorum rte kafayı medyaya takmış medyanın yaptığı ne var? yani istiyorsunuz ki bu yaşanan olaylar saklansın halktan? istiyorsunuz ki bu olaylar yaşanmıyormuş gibi devam edilsin hayata?