Yine Saldırı..Elazığ'da Karakola Saldırı: 2 Şehit, 1 Ölü
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
FireX bunu yazdı:
Haberlerde, halkalıdaki bombalama olayına karışanları adliyeye götürürlerken alkışlayan kalabalık bir grup yaratık gördüm. Ben şimdiye kadar bu kadar aşağılıkça birşey görmedim. Kanım dondu. Daha bu konuların üstüne diyecek birşeyim kalmadı
-----------------------------İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi.
Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada kadın avukat Y.A. ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, ’provokasyon’ yaptığını öne sürdükleri avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi ve Y.A.'nın üzerine yürümeye çalıştı. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı.

-----------------------------amcam ellerini arkaya almış ben olsam şeyimi kaşırdım
-
bu saldırılar gizli, sonradan planlanmış, kimsenin bilmediği saldırılar değil.
pkk bunların olacağını açıkladı ve bunun üzerinede hala hergün şehit verebiliyosak yazık. ihmalkarlıktan başka bişey değil. asker şehit olur yerine bi başkası gelir mantığı oluşmuş belliki yukarılarda önlem alınmadığına göre..
-
Hay aq ya..
-
diamonique bunu yazdı:
Burada biraz konudan sapayım. Ben geçmişte akpartiye büyük bir kin besleyen biriydim ekonomi politikalarından ve dışa bağımlılığından dolayı. Hatta benim babamı da görevden akp aldı. Niye? Çünkü bazı millet vekillerinin yemesine engel oldu diye. Şu an ise sempatim var. Burada taraf tutar gibi parti tutmadığımı belirtmek istedim.
Komiksin, bu akpye oy verenler salak vsvs gibisinden çok şey duymaya başladım. Bir dakika ya. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Bu ülkede tek düşünen yaratıklar siz misiniz? Bugün 1. sınıf emniyet müdürlerinin çoğu bile eskiden ülkücü olmalarına rağmen şu an mhp politikasından memnun değil, açılımı destekliyor. Neden? Çünkü açılımın içinin boş olmadığını biliyorlar.
Ne olursa Tayyip'e bağlılığın azalır? Şu an için bana göre güzel gidiyor. Şimdi konu saptırılmaz umarım, ne yani şehit vermek güzel mi diye. Açılım konusunda israrcı olmaları beni sevindiren nokta. Çünkü vazgeçilirse terör örgütü yeniden latent dönemine girecek, yine güç kazanacaklar. Mesela açılım sonunda apo salınırsa soğurum mesela. Ama salınmayacak? Çünkü açılım sonunda pkk tasfiye olunca, kck ile de beraber artık apo için eylem yapan grup kalmayacak. Ve hatta umuyorum ki apo asılacak. Çünkü abd tarafından kurulan akp, artık abd nin dediklerini yapmıyor ve kontrolden çıktı. Yani bu kılıçdaroğlu kaset felan olaylarının boşuna çıkmadığını düşünüyorum. Hepsi akpyi indirmeye yönelik plan.
Medyanın ne yaptığının en güzel örneği 28 şubattır. Bügün aynı şeyler var. Konu değişti sadece. Erbakan döneminde irtica iken, şimdi terör.
Erdoğan medyaya haber yapmayın mı diyor? Hayır. Bu olaylar yaşanmıyormuş gibi değil, aksine yaşanıyormuş gibi devam edilsin ve açılım hemen tamamlansın. Ben açılımdan umutlu olduğum için böyle düşünüyorum. Siz de açılımdan umutsuz olduğunuz için bu faaliyet durdurulursa mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorsunuz. Ben açılımla beraber örgütün tasfiye olacağını düşündüğüm için, ne kadar çabuk örgüt tasfiye edilirse kayıplarımız o kadar azalacaktır diye düşünüyorum.
Şmdi diğer partiler diyor ki açılım içi boş vs. Keşke 1 saat önce kanaltürk'ten dinleseydiniz adamların yorumlarını. Gelin açılım üzerinde konuşalım diyorsun. Kulağını tıkayıp çocuklar gibi bağırmaya başlıyorlar. Dinledin mi? yok. E nerden biliyorsun içi boş? Terör azdı çünkü. Ya terörün azmasının sebebi yüz bulmalarından değil, pkk nın tasfiye edileceğini bilip korkmalarından dolayıdır ve de bakın açılımda dolayı terör arttı diye kamuoyu oluşturuluyor. Erdoğanın bahsettiği medya muhtemelen odur. Neyse diğer partilere diyorsun konuşalım. Biz iktidara gelince yapacaz politikamızı diyorlar. Ulan şehit veriyoruz hergün. Bunun gün geçirmesi olur mu? Ama işte maalesef kendileri bir plana dahi sahip olamadıkları için, ileride de olamayacakları için, proje üretecek beyinlere sahip olmadıkları için sadece köstek oluyorlar. Bununla da iktidar olabileceklerini düşünüyorlar. Yakın tarihe bakarsak iktidar olan partilerin öncesinde etkin aktif ve yapıcı bir politika izlediklerini görürüz. Onun için iktidar olabilmişler. Şimdi ki gibi köstek olarak değil.
-----------------------------komiksin dedim çünkü olaya bakış açından dolayı...
senin mantığından gidecek olursak bizde komplo teorileri üretelim mesela akp'nin bu kadar yaptığı uğraşın boş çıkması üzerine kendilerinin teröristleri yönlendirdiği ve "bakın biz bir şeyler yapmak isterken bunlar oluyor" izlenimi yaratmaya çalışıyorlar? nasıl ürettik ama..
aynı ergenekon masalı...
açılım konusunda ısrarcı olmalarının nedeni, yaptıklarının hiçbiri ülkeye faydası olmadıklarından dolayı "bari bunu elimize yüzümüze bulaştırmayalım" ama bunuda başardılar yani açılım,kürtler çok mu umurlarında?
bir komikliğinde d.baykal'ın kaset olayı, bu kaset olayınıda vakit gazetesi yuttu ve yayınladı.. düşün 19 mayıs gösterilerine çıkan kızların kollarını ayaklarını sansürleyen gazeteden bahsediyoruz.bir de son zamanlar da akp'li değilmiş gibi görünüp akp'yi övenler arttı.