folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)

Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

2 hafta önce yarım metre kar varken şimdi yanıyor :) gonya. Bulışma Teklif Ediyorum. Yapacağımız şeyler (bari bu sefer etlekmek yiyelim) :) kuleye çıkıp paraşütle atlamak, nenehatunu sktretin her zaman nenehatuna gidiyoz kulenin içine de girmeyelim aslında bişey yapalım işte gelmek isteyen olursa msj yazsın da tarifi felan belirleriz :)

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla o iş zor biraz konyaya gelsem filozofun yanına uğrayacam benim gelmem çok zor :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hocalar yanlış anlamayında birşey merak ettim konyada hiç birahane yada meyhane falan var mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    var.birahane.

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    Fcuk bunu yazdı:
    -----------------------------

2 hafta önce yarım metre kar varken şimdi yanıyor :) gonya. Bulışma Teklif Ediyorum. Yapacağımız şeyler (bari bu sefer etlekmek yiyelim) :) kuleye çıkıp paraşütle atlamak, nenehatunu sktretin her zaman nenehatuna gidiyoz kulenin içine de girmeyelim aslında bişey yapalım işte gelmek isteyen olursa msj yazsın da tarifi felan belirleriz :)

kuleye gıdıp malak malak oturulmayacaksa oradakı dagdan gelme karkız gormemıslere taıklınmıyacak kuleden atlanıp bulumum pustluk yapılacaksa ve pazar gunu olacaksa ben varım :)

benım onerım bır buz pataenı yapalım ıyı gulerız :) yerlerde surunurken

tarıh ve zamana gore gelebılırım :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    Fcuk bunu yazdı:

kuleye gıdıp malak malak oturulmayacaksa oradakı dagdan gelme karkız gormemıslere taıklınmıyacak kuleden atlanıp bulumum pustluk yapılacaksa ve pazar gunu olacaksa ben varım :)

benım onerım bır buz pataenı yapalım ıyı gulerız :) yerlerde surunurken

tarıh ve zamana gore gelebılırım :) 

aslında buz pateni de mantıklı hea :D herkes tshirtünü giysin birbirimize girelim :D

Hoop.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    hocalar yanlış anlamayında birşey merak ettim konyada hiç birahane yada meyhane falan var mı?

olmamı?  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

gonyada nerde yapacaz buz patenini :D

zumsuk mevlana torunuysak o kadarda değil hacım yav :)

illaki isteğe uygun şeyler vardır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    mq arkadaşlar dedi konyada birane falan yok.İçtimi döverler şu bu.Dedim her ne kadar tutucu bir şehir lsada büyükşehir vardır dedim.Keklemeye çalışmışlar demek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    :) olmazsa willy e gidelim buzpateninden sonra

Hoop.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    sen konyaya gel ne tuttuklarını gör hoca :)

Hoop.
Toplam Hit: 2540 Toplam Mesaj: 31