Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)
-
2 hafta önce yarım metre kar varken şimdi yanıyor :) gonya. Bulışma Teklif Ediyorum. Yapacağımız şeyler (bari bu sefer etlekmek yiyelim) :) kuleye çıkıp paraşütle atlamak, nenehatunu sktretin her zaman nenehatuna gidiyoz kulenin içine de girmeyelim aslında bişey yapalım işte gelmek isteyen olursa msj yazsın da tarifi felan belirleriz :)
-
valla o iş zor biraz konyaya gelsem filozofun yanına uğrayacam benim gelmem çok zor :D
-
hocalar yanlış anlamayında birşey merak ettim konyada hiç birahane yada meyhane falan var mı?
-
var.birahane.
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------2 hafta önce yarım metre kar varken şimdi yanıyor :) gonya. Bulışma Teklif Ediyorum. Yapacağımız şeyler (bari bu sefer etlekmek yiyelim) :) kuleye çıkıp paraşütle atlamak, nenehatunu sktretin her zaman nenehatuna gidiyoz kulenin içine de girmeyelim aslında bişey yapalım işte gelmek isteyen olursa msj yazsın da tarifi felan belirleriz :)
-----------------------------kuleye gıdıp malak malak oturulmayacaksa oradakı dagdan gelme karkız gormemıslere taıklınmıyacak kuleden atlanıp bulumum pustluk yapılacaksa ve pazar gunu olacaksa ben varım :)
benım onerım bır buz pataenı yapalım ıyı gulerız :) yerlerde surunurken
tarıh ve zamana gore gelebılırım :)
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------2 hafta önce yarım metre kar varken şimdi yanıyor :) gonya. Bulışma Teklif Ediyorum. Yapacağımız şeyler (bari bu sefer etlekmek yiyelim) :) kuleye çıkıp paraşütle atlamak, nenehatunu sktretin her zaman nenehatuna gidiyoz kulenin içine de girmeyelim aslında bişey yapalım işte gelmek isteyen olursa msj yazsın da tarifi felan belirleriz :)
-----------------------------kuleye gıdıp malak malak oturulmayacaksa oradakı dagdan gelme karkız gormemıslere taıklınmıyacak kuleden atlanıp bulumum pustluk yapılacaksa ve pazar gunu olacaksa ben varım :)
benım onerım bır buz pataenı yapalım ıyı gulerız :) yerlerde surunurken
tarıh ve zamana gore gelebılırım :)
aslında buz pateni de mantıklı hea :D herkes tshirtünü giysin birbirimize girelim :D -
zumsuk bunu yazdı:
hocalar yanlış anlamayında birşey merak ettim konyada hiç birahane yada meyhane falan var mı?
-----------------------------olmamı?
-
gonyada nerde yapacaz buz patenini :D
zumsuk mevlana torunuysak o kadarda değil hacım yav :)
illaki isteğe uygun şeyler vardır.
-
mq arkadaşlar dedi konyada birane falan yok.İçtimi döverler şu bu.Dedim her ne kadar tutucu bir şehir lsada büyükşehir vardır dedim.Keklemeye çalışmışlar demek.
-
:) olmazsa willy e gidelim buzpateninden sonra
-
sen konyaya gel ne tuttuklarını gör hoca :)