Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)
-
içki konusu aydınlatılmıştı ama kaçırmışsınız konya Türkiyenin en büyük kolanya üreticilerini bünyesinde barındırır.
bilin bakalım kolanya nasıl üretiliyor ?
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------
tarıh ne olcak ve saat bulusma yerı gelecekler fcuk a msn den yada pm ıle ulassa kısı lerı bılınse... keske tugrul baba da olsaydı ama sanırım enson bandan sonra kırıldı gelecegını sanmıyorum... tanısmak isterdım :)
babanın profilini okudum abü tugrul babasız konya buluşmasına buluşma demem ben... -
BuZuL bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
tarıh ne olcak ve saat bulusma yerı gelecekler fcuk a msn den yada pm ıle ulassa kısı lerı bılınse... keske tugrul baba da olsaydı ama sanırım enson bandan sonra kırıldı gelecegını sanmıyorum... tanısmak isterdım :)
babanın profilini okudum abü tugrul babasız konya buluşmasına buluşma demem ben...
-----------------------------sımdı sen soyleyınca baktım profılıne... tanısmak ıstedıgım murıtlerden bırıydı :( keske olasaydı... ulasabılecek varsa ulassa tbt ye gırmıyecegı toplatıya gelmeyecegı anlamıda gelmez sanırım...
-
BuZuL bunu yazdı:
p.m den adresini yaz yollamayan ajdar gibi olsun çikita muz muz desin hatta :S
oke'dir , lan 4-5 tane gönder... parası neyse bi ara yollarım :)
-
tamamdır millet zaten sormamın amacı bende elemanların dediklerine göre konuşmayayım diye.Neyse bakarız konyaya gidip görmek gerek :)
-
Nurky bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
p.m den adresini yaz yollamayan ajdar gibi olsun çikita muz muz desin hatta :S
oke'dir , lan 4-5 tane gönder... parası neyse bi ara yollarım :)
kaç tek istion abi burda 1 tek 5 ytl e bunun kargosuydu paketiydi işçiliğiydi sen 50 ytl yolla abi ben sana güzelce paketler yollarım :D -
cnımı cektırıdınız valla bulusrsak mutlaka yıyelım :)
-
konyada nereler var bilmemde ist te yaparsanız alternatif çok:D
-
Tugrulbabaya ulaşırım ben atlar gelir sıdıkasıyla :) o dert değil de şimdi kimler gelcek kimler gelemiyecek, meyilli olanlar kim onlar bi yazsın belirtsin durumlarını da. mart ayının içinde olsun diye planlıyorum ben duruma göre bakarız.
-
uzatmanın anlamı yok onumudekı hafta pazar saat 12:30 yada 13:00 nasıl ben oldukca megıllıyım :) sorun cıkmazsa orada olurum... ılkez olucak cok heyecanlıyım :)