folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)

Yine Yeni Yeniden Tabiki Konya Buluşması :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

içki konusu aydınlatılmıştı ama kaçırmışsınız konya Türkiyenin en büyük kolanya üreticilerini bünyesinde barındırır.

bilin bakalım kolanya nasıl üretiliyor ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    tarıh ne olcak ve saat bulusma yerı gelecekler fcuk a msn den yada pm ıle ulassa kısı lerı bılınse... keske tugrul baba da olsaydı ama sanırım enson bandan sonra kırıldı gelecegını sanmıyorum... tanısmak isterdım :)
    babanın profilini okudum abü tugrul babasız konya buluşmasına buluşma demem ben...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    cyrpt bunu yazdı:
    tarıh ne olcak ve saat bulusma yerı gelecekler fcuk a msn den yada pm ıle ulassa kısı lerı bılınse... keske tugrul baba da olsaydı ama sanırım enson bandan sonra kırıldı gelecegını sanmıyorum... tanısmak isterdım :)
    babanın profilini okudum abü tugrul babasız konya buluşmasına buluşma demem ben...

sımdı sen soyleyınca baktım profılıne... tanısmak ıstedıgım murıtlerden bırıydı :( keske olasaydı... ulasabılecek varsa ulassa tbt ye gırmıyecegı toplatıya gelmeyecegı anlamıda gelmez sanırım...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    p.m den adresini yaz yollamayan ajdar gibi olsun çikita muz muz desin hatta :S
    oke'dir , lan 4-5 tane gönder... parası neyse bi ara yollarım :)

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    tamamdır millet zaten sormamın amacı bende elemanların dediklerine göre konuşmayayım diye.Neyse bakarız konyaya gidip görmek gerek :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Nurky bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    p.m den adresini yaz yollamayan ajdar gibi olsun çikita muz muz desin hatta :S
    oke'dir , lan 4-5 tane gönder... parası neyse bi ara yollarım :)

kaç tek istion abi burda 1 tek 5 ytl e bunun kargosuydu paketiydi işçiliğiydi sen 50 ytl yolla abi ben sana güzelce paketler yollarım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    cnımı cektırıdınız valla bulusrsak mutlaka yıyelım :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    konyada nereler var bilmemde ist te yaparsanız alternatif çok:D

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Tugrulbabaya ulaşırım ben atlar gelir sıdıkasıyla :) o dert değil de şimdi kimler gelcek kimler gelemiyecek, meyilli olanlar kim onlar bi yazsın belirtsin durumlarını da. mart ayının içinde olsun diye planlıyorum ben duruma göre bakarız.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    uzatmanın anlamı yok onumudekı hafta pazar saat 12:30 yada 13:00 nasıl  ben oldukca megıllıyım :) sorun cıkmazsa orada olurum... ılkez olucak cok heyecanlıyım :)
Toplam Hit: 2545 Toplam Mesaj: 31