Yo-Yo Almak İstiyorum - Kullananlar ?
-
evet müridler başlık açık bu aralar house izlemeye başladım dikkatimi geçiyordu sürekli elinde yoyo olması öyle bi bakayım dedim
videolara acayip şekilde ilgi mi çekti :W
netten satılık filan yazdım da 1-2 sahibinden ilanı çıktı bilemedim şimdi
işi bilenler daha önce kullananlar filan mı var mı ucuz yollu bi tane nereden bulabiliriz sonuçta deneme amaçlı alacam fazla para bayılmaya gerek yok. ortalama fiyatları ne kadardır en güvenilir şekilde nreden alabilirim ?
bide kullanımı çok zor mudur ?
-
bilizing yoyoları var 10 liraya avmlerdeki büyük oyuncakçılarda bulursun ama bir süre sonra sıkılıyorsun
-
akmarky bunu yazdı
bilizing yoyoları var 10 liraya avmlerdeki büyük oyuncakçılarda bulursun ama bir süre sonra sıkılıyorsun
gg'den baktım şimdi 25-30 lira arası geçiyor
kimine manyetikli demiş kimine ip hediyeli demiş ışıklı olan filan da var :F ip olayına kafam takıldı hepsinde ip yok mu bunların ?
bide manyetik olayı nedir ?
edit: sanırım sen kullandın daha önce bu netteki hareketleri filan yapabiliyon mu ?
Kreyzi tarafından 28/Ağu/12 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
hoca o nettiki olayların hiçbirini yapamadım bi düz dakla var onu yaptım oda zor değil ben ipli kullandım ip sicime benziyor bir süre sonra deforme oluyor.... ışık meselesi sana kalmış ama o hareketleri yapmak 20 40 liralık yoyolarla olmaz bence...
-
kimse yoyo almadı mı daha önce :W
-
Kreyzi bunu yazdı
kimse yoyo almadı mı daha önce :W
hoca ilk defa senden duydum filmi açıp izliiyim dedim ttnet saolsun donuyor :)
-
Hocam benim ilkokul yıllarımda çıkmıştı bu yoyo denen meret. 90 lı yıllarda bi ara popüler oldu. Gazeteler de ücretsiz verdi zaman zaman. Pahalı bişey değil. en fazla 10 tl ye alabilirsin. Bi skime yaradığı yok. Çok gereksiz birşey. Zaten bunu eline al 1 günde sıkılırsın. Bi daha kolay kolay yüzüne bakmazsın.
-
hatırlıyorum çocukluğumda almanyada böyle alırdık ışıklı felan hep ipi karışırdı oçun :) sonra baktım yaşlanıyorum yaş oluyor 12 bıraktım :)
-
dedem küçükken bana otogarda almıştı sahi yine genelde otogarda satılıyor lan onlar :D
-
dh'de bi yazı okudum şimdi fiyatlar prof'luga göre değişiyormuş epy bi çeşiti var filan falan
haraketler filan hoşuma gitti yarın normal bi tane alacam bakayım sararsa işi tamamen kovalayıp prof olma yolunu seçerim :F maksat oyalanacak bişiler olsun
-
gereksiz filan demişler ama hiçte oyle değil stress atmaya birebir çokta eglenceli . oturdugum yerde bile oynardım oyle bi hal almısıtmki bir kere sarardım yarım saat durmadan oynardım hiç bozmazdım. bir ikide takla filan atıyodum bacakalrımdanfilan geçiriyodum cok baglıyo .