folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yo-Yo Almak İstiyorum - Kullananlar ?

Yo-Yo Almak İstiyorum - Kullananlar ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

evet müridler başlık açık bu aralar house izlemeye başladım dikkatimi geçiyordu sürekli elinde yoyo olması öyle bi bakayım dedim

videolara acayip şekilde ilgi mi çekti :W

netten satılık filan yazdım da 1-2 sahibinden ilanı çıktı bilemedim şimdi

işi bilenler daha önce kullananlar filan mı var mı ucuz yollu bi tane nereden bulabiliriz sonuçta deneme amaçlı alacam fazla para bayılmaya gerek yok. ortalama fiyatları ne kadardır en güvenilir şekilde nreden alabilirim ?

bide kullanımı çok zor mudur ? 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

bilizing yoyoları var  10 liraya avmlerdeki büyük oyuncakçılarda bulursun ama bir süre sonra sıkılıyorsun

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

bilizing yoyoları var  10 liraya avmlerdeki büyük oyuncakçılarda bulursun ama bir süre sonra sıkılıyorsun

gg'den baktım şimdi 25-30 lira arası geçiyor

kimine manyetikli demiş kimine ip hediyeli demiş ışıklı olan filan da var :F ip olayına kafam takıldı hepsinde ip yok mu bunların ?

bide manyetik olayı nedir ? 

edit: sanırım sen kullandın daha önce bu netteki hareketleri filan yapabiliyon mu ?

Kreyzi tarafından 28/Ağu/12 22:52 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hoca o nettiki olayların hiçbirini yapamadım bi düz dakla var onu yaptım oda zor değil ben ipli kullandım ip sicime benziyor bir süre sonra deforme oluyor.... ışık meselesi sana kalmış ama o hareketleri yapmak 20 40 liralık yoyolarla olmaz bence...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

kimse yoyo almadı mı daha önce :W

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

kimse yoyo almadı mı daha önce :W

hoca ilk defa senden duydum filmi açıp izliiyim dedim ttnet saolsun donuyor :)

Merhabaaaaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam benim ilkokul yıllarımda çıkmıştı bu yoyo denen meret. 90 lı yıllarda bi ara popüler oldu. Gazeteler de ücretsiz verdi zaman zaman. Pahalı bişey değil. en fazla 10 tl ye alabilirsin. Bi skime yaradığı yok. Çok gereksiz birşey. Zaten bunu eline al 1 günde sıkılırsın. Bi daha kolay kolay yüzüne bakmazsın.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

hatırlıyorum çocukluğumda almanyada böyle alırdık ışıklı felan hep ipi karışırdı oçun :) sonra baktım yaşlanıyorum yaş oluyor 12 bıraktım :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

dedem küçükken bana otogarda almıştı sahi yine genelde otogarda satılıyor lan onlar :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

dh'de bi yazı okudum şimdi fiyatlar prof'luga göre değişiyormuş epy bi çeşiti var filan falan

haraketler filan hoşuma gitti yarın normal bi tane alacam bakayım sararsa işi tamamen kovalayıp prof olma yolunu seçerim :F maksat oyalanacak bişiler olsun

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

gereksiz filan demişler ama hiçte oyle değil stress atmaya birebir çokta eglenceli . oturdugum yerde bile oynardım oyle bi hal almısıtmki bir kere sarardım yarım saat durmadan oynardım hiç bozmazdım. bir ikide takla filan atıyodum bacakalrımdanfilan geçiriyodum cok baglıyo .

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 3480 Toplam Mesaj: 29