Yo-Yo Almak İstiyorum - Kullananlar ?
-
topaç al topaç oda ipli, beybladein dedesi .
-
profesyonel yoyolar var ama tr de zor bulubuyor kadikoy de ve taksimde vardi kardesime almistim taksimde fransiz sokagina inerken sagda bi magzadaydi iyi bir yoyo istersen 100 tl den baslar yoyo demek oyle at cek degildir sanirim yoyoguy diye bi site vardi orda cokca cesit vardi orayada bakabilirsin bide youtube daki yarismalari izlersen fena gaza gelirsin kardesim en son denemesi de cami patalatti o baska tabiki :)
-
böyle birşey al.
led işıklı felan.professional yo yo yazıyor.
-
http://shop.yoyoexpert.com/storefront.php
Burada bir çok çeşit mevcut fikir verir. Kaliteli bir yoya alırsan uğraşması baya zevk verir. Dandik bir ip ve mekanizmaya sahip yoyo - kısaca pazar işi olanlar - bir çok sıkıntı çıkartır istediğin hareketleri yapamazsın.
Ayrıca kaliteli veya prof. yoyolar ülkemizde pek bulunmuyor. Yurtdışından temin etmek gerek. -
Yahu bu İpini salıp Salıp Geri Çektiğin Tuhaf Şey değilmi Yoyo.. Kreyzim Valla Tespih gibi Düşünüyorum onu.
Sitres Topu Gibide Düşünebilirsin... Sıkıntını alır bir müddet Oyalatır seni.. Bilemem Yani Al işte Güzel Yoyo. Zararı olmaz. :)
-
Yoyo hareketlerini ogrenmek icin bu sitedeki videolari izleyebilirsin,yalniz cok pratik yapman gerekicek haberin olsun.
Istanbul' da armagan oyuncak var, onlarda baya bi cesit var, oradan duzgun bir yoyo ve diger malzemelerini tedarik edebilirsin.
Baslangic icin bu yoyo gayet idealdir ; benim ilk kullandigim yoyo.
http://www.armaganoyuncak.com.tr/U5631,1637,lyn-fury-yo-yo-151900mga00810-yoyolar.htm
Yukardakinin fiyati fazla dersen sitede auldey marka yoyolar var onlardan alabilirsin. Yalniz cok ucuzuna kacma sikilirsin, cunku yoyo sana istedigin gibi tepki vermez.
Ayrica responsive ve unresponsive olayi vardir yoyoda. Bir yoyo unresponsive ise attigin zaman geri eline gelmez, assagida doner durur. Bir iki hareket var onlarla yoyoyu tekrar cekebilirsin. Yukaridaki videolari izlerken o hareketi de goreceksin.
Eger bir yoyo responsive ise attigin zaman eline geri gelecektir.
Simdilik bu kadar bilgi yeter herhalde. :)
-
yorumlar için saolun verdğiniz siteleri inceliyorum zaten videolardan izlediğim kadarıyla anladım o kadar basit bi iş değil
ama uğraşmak zaten hedeflediğim şey :F tr'de çok acayip yoyolar var üzerinde cocuk fotoları filan bi türlü ısınamadım ebay'a bakayım güzel şeyler çıkar gibi oradan bi iki birşey başarırsam video çeker koyarım belki toplu yoyo oynamaya başlarız filan :F
-
25 tlye kesinlikle blazing teens illusion al. Armağan oyuncaklarda bulursun. Bide ege demir'i takip et.
-
hocam istersen ben sana göndereyim el yapımı yoyo, sadece 19.90 paypal kabul ediyorum
el yapımı topaçta gönderebilirim! ikiside tahtadan pm at.
BerkayCit tarafından 29/Ağu/12 10:42 tarihinde düzenlenmiştir -
mRBerkay bunu yazdı
hocam istersen ben sana göndereyim el yapımı yoyo, sadece 19.90 paypal kabul ediyorum
el yapımı topaçta gönderebilirim! ikiside tahtadan pm at.
foto filan yok mu hocu bi gönder bakalım nasıl bişi