Yobaz (!) Atatürk
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
add de Atatürkçüler de var Atatürkçülüğü maske olarak kullanan koministler de var hem de fazlasıyla
şu komo lardan korkuyorsunuz ya bende ona bayılıyorum neymiş maskeymiş add dediğin şey atatükçülük komolarda işte artık add deki komolardan bahsediyorum bölücü olanlardan değil direk atatürkün devletçilik anlayışını bu ülkede tamamen gerçekleştirmek isteyenlerdir -
ZoRKaYa bunu yazdı:
Filozof abi bırak böyle gelmiş böyle gider... Biz yobazız onlar aydın... Sezerle Gül arasındaki farkı tekini dinci tekini aydın olarak gösteriolar biz yobazız boşver...
-----------------------------Ataturk u dinsiz, putperest, alkolik vs olarak gosteren kim ? bunu yapanlar Ataturkcu gecinen ler mi ?
Sezer e aydin, Gul e dinci kelimesini de ilk defa senden duyuyorum. siz kendiniz yaziyorsunuz kendiniz oynuyorsunuz
sonra siz soylesiniz biz boyleyiz diyorsunuz.
Ataturk u kullanarak rant sagliyor diyorsunuz. Kim bunlar. Ataturk u kullanarak kim zengin olmus ? kim rant saglayabilmis ? kim arazi satin almis ?
ADD mi ? hic gidip arastirdin mi Add nin faaliyetlerini ? bi tane adamin yanlisini butun ADD ye mi yukluyorsunuz.
o zaman bi imamin yaptiginida biz butun imamlara yukleyelim.
peki ya dini kullananlardan neden bahsetmiyorsunuz. insanlar dini kullanarak bugun neler yaptiklarini, neler yaptirabildiklerini neden gormuyorsunuz
tutturmussunuz Ataturk un adini kullaniyorlar, Ataturk un arkasina siginiyorlar diye
evet biz BU ULKENIN KURUCUSU GAZI MUSTAFA KEMAL ATATURK un arkasina siginiyoruz. ama sizin gibi dusunenlerden korktugumuz icin degil Ataturk un izinden gidebilmek icin Ataturk un golgesindeyiz izinde ilerliyoruz.
sozum sadece sana degil zorkaya senin gibi isine geldigi gibi anlayan isine geldigi gibi anlamayan insanlaradir ama sende ustune alinabilirsin.
din kisvesi altinda turlu turlu saklabanliklar, turlu turlu rantlar, turlu turlu oyunlar oynandigini sende biliyorsun.
dogru soylediginiz sey var ama soyleyisiniz farkli
burda Ataturk u sevdiginizi soylemek icin acmadiniz bu konuyu, ben dindarim namaz kiliyorum oruc tutuyorum dua okuyorum ve bana yobaz diyorsunuz o zaman Ataturk de yobaz demeye calisiyorsunuz.
Ataturk musluman olmasaydi, din dusmani olsaydi bi tane cami birakmazdi hepsini yikardi, diyanet isleri diye bir kurum olmazdi, din ve devlet isleri birbirinden ayri olsun diyerek laik rejimi getirmek yerine diktator bir rejim getirirdi.
Ataturk onca zaman halki icin calismisken sizler cikip hala onu bu tur konulara alet ederek kendinizi aklamaya calisiyorsunuz.
ben her seferinde yaziyorum; "kim ki namazini kiliyor, orucunu tutuyor, zekatini veriyor, duasini ediyor vs ibadetlerini hicbir siyasete alet etmeden yerine getiyor ve o insana kim 'yobaz' diyor ben onun karsisindayim ve soyluyorum asil onu diye 'yobaz' dir"
iki tane beyinsiz yobaz dedi diye sen niye sinirlenip insanlara, rejime, Ataturk e kiziyorsun ki. Allah sana sinirlendiginde sende hincini alana kadar durma mi diye emrediyor ?
bune ofke, bune hirs
-
Kelv1n bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------yobaz aha bu avratdır.
http://www.youtube.com/watch?v=7WikN4o89Tk&eurl=http://www.truveo.com/Yobaz-AvratAtat%C3%BCrk%C3%BC-sevmiyorum-Humeyniyi/id/3352437503
yoruma bak ya allahım ıslah etsin...0
Marked as spam
Reply | Spam-----------------------------muhammed denilen ibnenin agzina kakami yapayimbu insanların laiklik anlayışı seks allah bunlarıda ıslah etsinkevin adminlik modluk vs yetkili olarak yazmiyorum siradan bir murid olarak yaziyorum
yukaridaki yazida iki tane beyinsiz goruyorum
bi tanesi Hz. Muhammed e kufur eden bir digeri de o kufuru buraya tasiyarak adama hit saglayan ve ustune birde bu adamin laiklik anlayisi bu diyen sen
nerden anladin o adamin yazdigi ile laiklik anlayisinin seks oldugunu nerden cikartabildin. ozel yeteneklerin varda bizden mi sakliyorsun
-
Ben bugune kadar Ataturkcu olup Islamiyet dusmani adam cok gormedim ancak Ataturk dusmani cok islamci(!) gordum.Ataturk'e hakaret eden , kufur eden , forum sitesi acan(gecenlerde konusuda oldu) , onlarca yazi yazabilirim ben sana Islamiyet adi altinda Ataturk dusmanligi yapanlar ile ilgili ama sen bana 1sayfa rapor cikaramzsin haci Ataturkculerin Islamiyet dusmanligi yaptiklarina dair.
Ek bilgi: Ataturk ickiye bagli sirozdan olmemistir.Ataturk cephede kaburgasi kirilmasi sonucunda dinlenmemeden kaynakli vucuttaki ileri surecli kalici hasar ve sarilik hastaligina bagli sirozdan olmustur.
Birilerinin sorunlari dini yasamak falan degil hacilar.Biriler araplasmayi islamiyet sayiyor.Turk kulturunu , anadolu kulturunu gormezden geliyor.Anadolu yazmasi olrak bilinen basortusu dedigimiz toplumumuzun cogunun taktigi ortuyu takanlari bile musluman gormeyen bir zihniyet var ortada.Illa turban olacak , afganistandaki , araplardaki gibi kas goz, el ayak gorunmeyecek.Kadin insanliktan cikacak.Araplasmak ve Islamiyet'i kabul etmek arasindaki farki anlasaydik bugun bu tartismalar olmazdi.En basit ornegi vereyim size.Zihniyetine sictigimin kadini bana sokakta diyorki , "kopek beslemek haram" , muslumanlik kopek haramdir vs.Cahil kadin , cuhela kadin.Bana muslumanliktan bahsediyorsunda , hergun gecerken pencerenden gordugum Kanal7 ve Samanyolunu izlemekten ote muslumanligi nereden ogreniyorsun ? Kac defa Hz.Muhammed'in hayatini okudun , Hz.Muhammed koskoca ordunun yolunu degistirmistir , yeni yavrulayan bir kopegi ve yavrularini rahatsiz etmemek icin . Kaldi ki kopek benim namus bekcimdir , mal bekcimdir , can yoldasimdir.Turk tarihinde asirlardir can yoldasligi yapmistir bizlere.Biz savasa gitmisiz malimiz mulkumuzu , kadinimizi , cocugumuzu beklemis cadirda.Biz savasa gitmisiz en onde bizimle savasmistir.Ama kopek harammis.Arap kulturunde ki araplar muslaman olmadan oncede "kopek" demek onlar icin hakaret , haram demekti.Sen kalk muslumanlasmayla - araplasma farkini goreme.Iste bizim memlekette sorun bu.Araplar ne kadar musluman gidip Hz.Muhammed'in kabrinin etrafina bir bakin.298923 yildizli otellerde kabeye bakarak sarap icme imkani bile taniyorlar.
Son olarak tipki pkk li got oglanlarinin yaptigi ajitasyonu yapiyorlar.Demokrasi , insan haklari cart curt.Turkiye kadar demokratik bir ulke olmadigi gibi , Turkiye kadar dininin ozgurce yasadigin bir baska ulkede yok arkadasim.Ne zamanki sana namaz kildigin icin, oruc tuttugun icin , basini kapattigin icin , Kuran okdugun icin eziyet ederler o zaman gel deki ben dinimi yasayamiyorum.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
Filozof abi bırak böyle gelmiş böyle gider... Biz yobazız onlar aydın... Sezerle Gül arasındaki farkı tekini dinci tekini aydın olarak gösteriolar biz yobazız boşver...
-----------------------------Sezer e aydin, Gul e dinci kelimesini de ilk defa senden duyuyorum. siz kendiniz yaziyorsunuz kendiniz oynuyorsunuz
Bkz. Cumhuriyet gazetesi..
Porf. Celal Şengör;
"(Ahmet Necdet) Sezer’in yükseköğretimdeki icraatının Abdullah Gül’ünkünden tek farkı, Sezer’in solcuları, Gül’ün ise dincileri tercih etmesiydi. Benim gözümde hiçbir bilimsel kıstasa dayanmayan her iki grup atamanın verdiği zarar aynıdır. Ben bunu çeşitli gazetelerde en açık dille Sezer zamanında da tenkid etmiştim."
Genel Yayın Yönetmeni;
"Celál Şengör diyor ki bugünkü yazısında, Sezer ve Gül’ün yaptıkları birbirinden farklı değil! Bu ayıptır! Sezer en azından, laik, aydınlanmacı ve demokrat geleneğin temsilcisidir (Kendisini hiç ilgilendirmese de!) Gürüz ve Şengör’ün Sezer’e karşı tutumlarında daha ince başka nedenler vardır, bunlar bu köşenin konusu değil... Ama ikisini de, birini YÖK zamanındaki tutumundan, yazarımızı da bu ifadesinden dolayı kınıyorum! Kendimizi aşan bu tür yorumlarda bulunmaktan kaçınmalıyız!" K*çımdan uydurmuyorum :|
Ben Ata'nın arkasına saklananların bu güne kadar devleti yönetip halkın anasını ağlattığını, belli mevkilere boşu boşuna geldiğini, ayrıca ben burada bana yobaz dendi diye bi tarafıma takacak değilim ki yobaz değilim çünkü... Bizim provokatörün bile beyinsizce yorumunu kabul ettim..
-
Zorkaya aklindan zorunmu var haci butun sayfa boyunca sagi-solcu farketmez , birisi yanlis yapti diye yanlisi tasvit etmeyecegimizi yazmisiz.Sezerin sadece solculari atamasi gibi bir yanlisi savunan yok zaten.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Zorkaya aklindan zorunmu var haci butun sayfa boyunca sagi-solcu farketmez , birisi yanlis yapti diye yanlisi tasvit etmeyecegimizi yazmisiz.Sezerin sadece solculari atamasi gibi bir yanlisi savunan yok zaten.
-----------------------------compu adam akıllı konuşan insanları seveyrum senide seveyrum :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Hocam ben o yazıyı under abinin hiç duymadım ilk senden duyuyorum sözüne karşılık yazdım yoksa ben burada sizin aydınlığınızı veya yobazlığınızı tartışmıyorum ki haddime düşmez. Şu anda yazdıklarım tamamen T.C.'yi kendinden başkasının yönetmesinin yanlış, günah, haram olarak düşünenlere ithafendir. ADD'den hiç kimse hakkında olumlu veya olumsuz hiçbir düşüncem fikrim veya bilgim yoktur... Olay nasıl ADD'ye kaydı bilmiorm. Benim yazdıklarım açık under abi yanlış anladı başka bi tarafa kaydı konu.. Atatürkçüler Atatürk'ü kullanarak zengin oldu, küveti sütle doldurup bi taraflarına buzlu badem soktu demiyorum... Olay tamamen isnanların hassas olduğu noktaları suistimal edip haksız kazanç ve haksız mevkii mülk sahibi olmasıdır.Ben bu sitede kimseye vay bu herif Yahudi, Hristiyan, Ataist vs. şerefsize bak demedim, demem çünkü haddim değil... Herkesin kendi inancı... Şimdi Atatürkçülerin demeyelim Atatürkçü olduğunu iddia edenlerle aynı düşünceyi paylaşan gazetenin genel yayın editörü dinci ve laik elbette laik daha üstündür diye yorum yapması çok abes geldi ben burada bundan bahsettim... Bu adam bunu dedi diye Atatürkçüler böyledir diyemem, denmez. Umarım beni daha net anlamışsınızdır. Aman ne gidicen Muhammed'e Araplara para kaptırma! diyenler işte bu ülkenin aydınları konumunda değil mi? İşte ben de tam olarak o tür insanlardan bahsediyorum.