Yök / Bir Yılmaz ÖZDİL Klasiği
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------yahu iki gözüm neden atlayayım püf noktası dediğin şeyi?
seçilmiş bir kişi için referandum yapılması doğru mu?
Hadi doğru diyelim.
Zaten tepki oylarını almış bir parti ki sırf bu yüzden oy katladı gibi birşey oldu, sence 11. reisicumhur a.gülden başkası olabilirmiydi?
Milletin geç başa dediği parti gel apoş seni cb yapalım dedi halkta memnun.
Şimdi kalkıp yok apoş şöyle yok apoş böyle demenin ne alemi var?
ayrıca işin göt etme yanı zaten orada saklı?
Senin haberin yok sanırım kazakistan petrolünü bağlamaya gitti abdullah gül.
Bok gibi yerine yığılmış sezer benzeri idare etmiyor memleketi. Aktif rol oynuyor.
Sırf bu aktifliğine binaen bugün seçim olsun abdullaha oy veririm.
Yani neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.
Yök başkanı şöyle böyle deniyor. Yahu arkadaş okul türk okulu, vatan türk vatanı, millet türk milleti yahu sana ne örtüden etekten sakaldan?
İsteyen istediği gelir gider okula. Toplum ahlakı denen bir şey var. Bir insan bikini giyemez diye kural yok okulda.
Ama her nedense türban takamaz diye bir kural var.
Ben bunun altında art niyet aramaya bile gerek duymam. Görünen köy kılavuz istemezmiş.
Yılmaz özdil kargasınında her yazdığı yazıya kanmayın derim.
Zira kılavuzu karga olanın burnu zengin bir vitamin, mineral, protein komplexinin içinden çıkmazmış.
-----------------------------:) süper yazmışsın. Cumhurbaşkanı tartışmasını anlamıyorum hala. Adam seçildi, oturuyor koltuğunda. Bizim basın onu tartışma konusu yaparak aslında Abdullah Gül'e değil Cumhurbaşkanlığı Makamına zarar veriyor.
-
maydonoz07 bunu yazdı:
-----------------------------
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------sen anlatımında görmüyor olabilirsin.
ama ben gösteriyorum bak.
birinin içişleri bakanı olması için önce vali yada kaymakam olması gerekmiyor.
bu adamın anlattıkları hep kuru kalabalık.
iddia ediyordu referandumdan evet çıkarsa abdullah gülün cumhurbaşkanlığı biter diye.
referandumdan evet çıktı.
sonuç ne mi oldu? özdil göt oldu. cumhurbaşkanı hala aynı .
birader abdullah gül seçilmeden önce referandum 11.cumhurbaşkanı için yapılacaktı abdullah seçildi hemen referandumda oynama yapıldı 12. cumhurbaşkanını halk seçsin diyesonuç olarak abdullah gül 11. c.başkanı 12. değil bu durumda hiç kusura bakma sen göt oluyorsun canım kardeşim
-----------------------------maydanoz diyorki; hayır hayır hayır özdil göt değil ben götüm.
adam gibi tartışmayı öğrenince gene gel tamammı?
şimdi bu özdilin dediği havada kaldımı ? evet
referandum cart curt 12 veya 11 yapıldımı evet karar ne çıktı? evet.
şu an cumhurbaşkanı kim? abdullah gül
göt kim? kaba saba laf ebeliği yapıp akp nin bir yolunu bulup işi rayına oturtacagını tahmin edemeyen özdil ve yandaşlarıdır.
saygılarla koçum.
-
iyi aksamlar beyler...
yaa çocugu hastaneden getirdim az takılayım diye tbt ye geldik yine polemik hemde niye..
dingilin birinin yazdığı ossuruktan makale için..
yorumlarada bakarmısınız askeriyeden örnek veriyo müdürüm benim..
neymiş bi asker albayken tuğ, tüm, kor, or olmadan genelkurmay baskanı olamazmıs...
yapma yaaaa GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK nasıl oldu ya aloooooo...
vara yoğa Atamızdan örnek vermeyi onu basit ve dangalakca siyasetinize konu etmeyi biliyorsunuz, şimdide versenize ULU ÖNDER den bi örnek.....!!!
belemişsiniz bi ülkelerin çöküşü din kisvesi altından yapılan....
Abdullah Gül gibi bi adam yakısmadı bu tepeye..
siz ve sizin gibilerin betnine beynine vuruyo haklta hala aynı masalları okuyosunuz..
sonra o masallardan kendiniz senaryolar uydurup bide kendinize başrol veriyosunuz...
Size bişey söyleyeyimmi laf aramızda kalsın sizin zihniyet BİTTİ amcam...
yok oldunuz...
kalıntı üçbeş yazar kaldı onlarda yarın üç gün sonra kendini yalanlar cıkar ortaya görürsünüz..
uzun lafın kısası yılmaz ürür kervan yürür..
değiştirebiliyomusunuz? HAYIRR!!
gücünüz yetiyomu? HAYIR!!
Yüreğiniz yetiyomu..? HAYIR!!
O zaman akıllı olun önce taraf oldugunuzu tahmin ettiğim parti içinde demokrasiyi koruyun..
sonra halk için bişeyler yapın ..
halk görsün bunu ..
Sonrada gelin bize öyle AKIL VERİN...
-
En Başta dedim ya Tartışmaya girmeyeceğim !
Nasıl olsa Duran yok 'Herkeste bir Yola Devam!' Havası
Dileğim; yolun sonunda (inşallah Siz haklısınızdır da YILMAZ ÖZDİL ve YANDAŞLARI göt olur ) keşke demek zorunda kalmamanız.
-
yılmaz özdil tarzı yazı yazma rehberi'nden :D
"dikkat çekmenin tek amaç olduğu, anlamsız yazılar yazmak isteyenlerin mutlaka okuması ve öğrenmesi gereken kurallar bütünüdür..
başbakan demiş ki " seçimde % 40 oy alacağız " ( işe deşilecek olan başbakan cümlesi ile başlamalısınız.)
barajlarda azalan su miktarı da % 40. ( bu cümle deşilecek cümle ile alakalı olmamalıdır.. lütfen dikkat..5 satır boşluk)
otobüs biletine senin belediyenin yaptığı zam da % 40 ( sizi sen yaparak kendinizce ayar verin.. 5 satır boşluk )
banka hortumlayanların fakir halka bindirdiği yük de dış borçların % 40 ı kadar ( bu noktadan itibaren kimsenin araştırmaya kalkışmayacağı kadar saçma ve anlamsız, aslında anlamını bilmediğiniz ekonomik terimler ve veriler kullanmaya başlarsanız yazınızın inandırıcılığı artacaktır.. ancak bunu yaparken deşmek için başa yazdığınız cümle ile hiç bir alakası olmamasına bir kez daha dikkat etmelisiniz. 5 satır boşluk )
(biraz böyle atıp tuttuktan sonra *** gibi işaretler konup 4-5 satır daha boşluk bırakırsanız köşenizi doldurmak adına önemli bir yol kat edersiniz )
enflasyon % 20 düşmüş ama fiyatlar % 5 artmış. ( kendinizi ekonomi bilenlere karşı rüsva edecek böyle hedef cümleler de kurmalısınız.. nasıl olsa sizi okuyanlar anlamaz.. enflasyonun düşmesinin fiyatların düşmesi anlamına geldiği yalanını halka pompalayın.. hatta devlet istatistik enstitüsüne falan bok atılabilir..ama devletin kurumlarına fazla sallamayın, yılmaz özdil gibi başarılı bir yazar olayım derken emin çölaşan gibi başarılı bir yazar olabilirsiniz.. 5 satır boşluk )
benim aydınlık izmir im kalk ve cevap ver , ne kadar uygar bir yer olduğunu göster onlara ( ya da böyle bir gaz cümlesi kurun.. memleketinizi öne sürün.. toplum mühendisliğine soyunun.. aydınlık izmir falan derken şehrinizde genç parti ye çıkan dünya kadar oydan sakın bahsetmeyin .. 10 satır boşluk )
bağımsız türkiye için kol kola girin, omuz omuza verin.. ( son popülist ve alakasız cümle ile yazınız tamamlanmıştır.. birbiriyle hiç alakası olmayan ve kendi içinde de yanlış,tutarsız 15 cümleyi aralarına 5 er satır boşluk bırakarak alt alta yazabildiyseniz artık en az yılmaz özdil kadar başarılı bir yazarsınız.. tebrikler.. bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.)"http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=yilmaz+ozdil+tarzi+yazi+yazma+rehberi
hitap ettiği kesim belli..
-
erkan07 bunu yazdı:
maydonoz07 bunu yazdı:
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------sen anlatımında görmüyor olabilirsin.
ama ben gösteriyorum bak.
birinin içişleri bakanı olması için önce vali yada kaymakam olması gerekmiyor.
bu adamın anlattıkları hep kuru kalabalık.
iddia ediyordu referandumdan evet çıkarsa abdullah gülün cumhurbaşkanlığı biter diye.
referandumdan evet çıktı.
sonuç ne mi oldu? özdil göt oldu. cumhurbaşkanı hala aynı .
birader abdullah gül seçilmeden önce referandum 11.cumhurbaşkanı için yapılacaktı abdullah seçildi hemen referandumda oynama yapıldı 12. cumhurbaşkanını halk seçsin diyesonuç olarak abdullah gül 11. c.başkanı 12. değil bu durumda hiç kusura bakma sen göt oluyorsun canım kardeşim
-----------------------------maydanoz diyorki; hayır hayır hayır özdil göt değil ben götüm.
adam gibi tartışmayı öğrenince gene gel tamammı?
şimdi bu özdilin dediği havada kaldımı ? evet
referandum cart curt 12 veya 11 yapıldımı evet karar ne çıktı? evet.
şu an cumhurbaşkanı kim? abdullah gül
göt kim? kaba saba laf ebeliği yapıp akp nin bir yolunu bulup işi rayına oturtacagını tahmin edemeyen özdil ve yandaşlarıdır.
saygılarla koçum.
-----------------------------koçum diyen dilini keser akp sofrasına meze olarak gönderirim seninle tartışmaya niyetim yok doğruyla yanlışı öğreticek zamanımda yok
ama şu doğru akp işine geldiği gibi oynamaları yapıp kılıfına uyduruyor memleket babalarının çiftliği ya yapar kefereler belli ki sendede bi oynama yapmışlar ayarın kaçmış göt olmakla götün bizzat kendisi olmak arasındaki farkı anlayamıyorsun
saygılar gülüm.
-
tacir bunu yazdı:
-----------------------------En Başta dedim ya Tartışmaya girmeyeceğim !
Nasıl olsa Duran yok 'Herkeste bir Yola Devam!' Havası
Dileğim; yolun sonunda (inşallah Siz haklısınızdır da YILMAZ ÖZDİL ve YANDAŞLARI göt olur ) keşke demek zorunda kalmamanız.
yok canım kardesim herkeste bir yola devam havası falan..ben akp ye alan oy vermiş değilim..
ama daima haklının yanında olmayı düstur ednmiş bir Vatan evladıyım...
siyaset falanda değil derdimiz.. sadece adam gibi nalına mıhına eğrisiyle dogrusuyla tartısmak lazım bu meseleleri..
haybeden lafların devri bitti..
Türk milleti artık icraata bakıyor..
laf ebeliğiyle ülke yönetenler gömüldü tarihe artık ama hala camur at izi kalsın politikası ...
ne acizlik değilmi işte bunu içine sindiremeyen bi millet bunlara ders üstüne ders veriyoda anlayan kim...
-
o özdilinde onun gibi düşünenlerinde ....
yıllarca eski yök başkanının yaptıklarından bıktınız protestolar yaptınız yasaklar bunalttı, öğrenciler mağdur edildi, sınavlarda çifte standart uyguladılar
ya yenisi
tüm bu yasakları kaldıracağını söylüyor ama siz ona dil uzatıyorsunuz adam sizi bu sıkıntılardan kurtaracam diyor siz hala laf atıyorsunuz adama. daha Allah'tan revanızımı bekliyorsunuz buyrun adamın ilk icraati
YÖK'te ilk yasak kalktı
YÖK'te ilk yasak kalktı15 Aralık 2007 Cumartesi 10:37YÖK Başkanı Özcan 'yasaklar kalkmalı' dedi ve ilk somut adımı attı.YÖK'te ilk kaldırılan yasak öğretim üyelerinin konuşma yasağı oldu. Göreve geldikten sonra "Üniversitelerdeki tüm yasaklar kalkmalı" diyerek özgürlük mesajı veren yeni YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, 'izinsiz televizyona çıkan' bir öğretim üyesine açılan soruşturmayı kaldırttı.
Katıldığı bir televizyon programında "başın örtülmesi konusunda baskı olmamalı" dediği için hakkında soruşturma açılan Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Filiz, "YÖK Başkanı'na çok teşekkür ediyorum. Özgürlük konusunda ne kadar samimi olduğunu gösterdi" dedi.
BAŞÖRTÜ KARŞITI DEĞİLİM
Özcan başörtüsü konusundaki sözlerinin de çarpıtıldığını belirterek,"Başörtü baskı kaynağı olmasın insanlar 'başım açık da olsa İslam'dan çıkmıyorum' diyebilmeli. Yasalarla başörtü yasağı gelir geçer ama, dinde bir emir olduğu sürekli empoze edilirse bu olmaz. Biz bunları akademik olarak konuşabilmeliyiz. Yoksa 'başörtü olmasın, başörtü karşıtıyım' gibi anlaşılması üzücü olur, yanlış olur" dedi. -
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------o özdilinde onun gibi düşünenlerinde ....
yıllarca eski yök başkanının yaptıklarından bıktınız protestolar yaptınız yasaklar bunalttı, öğrenciler mağdur edildi, sınavlarda çifte standart uyguladılar
ya yenisi
tüm bu yasakları kaldıracağını söylüyor ama siz ona dil uzatıyorsunuz adam sizi bu sıkıntılardan kurtaracam diyor siz hala laf atıyorsunuz adama. daha Allah'tan revanızımı bekliyorsunuz buyrun adamın ilk icraati
YÖK'te ilk yasak kalktı
YÖK'te ilk yasak kalktı15 Aralık 2007 Cumartesi 10:37YÖK Başkanı Özcan 'yasaklar kalkmalı' dedi ve ilk somut adımı attı.YÖK'te ilk kaldırılan yasak öğretim üyelerinin konuşma yasağı oldu. Göreve geldikten sonra "Üniversitelerdeki tüm yasaklar kalkmalı" diyerek özgürlük mesajı veren yeni YÖK Başkanı Yusuf Ziya Özcan, 'izinsiz televizyona çıkan' bir öğretim üyesine açılan soruşturmayı kaldırttı.
Katıldığı bir televizyon programında "başın örtülmesi konusunda baskı olmamalı" dediği için hakkında soruşturma açılan Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Şahin Filiz, "YÖK Başkanı'na çok teşekkür ediyorum. Özgürlük konusunda ne kadar samimi olduğunu gösterdi" dedi.
BAŞÖRTÜ KARŞITI DEĞİLİM
Özcan başörtüsü konusundaki sözlerinin de çarpıtıldığını belirterek,"Başörtü baskı kaynağı olmasın insanlar 'başım açık da olsa İslam'dan çıkmıyorum' diyebilmeli. Yasalarla başörtü yasağı gelir geçer ama, dinde bir emir olduğu sürekli empoze edilirse bu olmaz. Biz bunları akademik olarak konuşabilmeliyiz. Yoksa 'başörtü olmasın, başörtü karşıtıyım' gibi anlaşılması üzücü olur, yanlış olur" dedi.
hacı buraya baakarsan sevinirim.sitede aktif konuların en üstünde zati verdiğin haber.edit : linki vermeyi unutmuşum amk :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=53710