Yök Artık!
-
Videoyu üyeliksiz izleyebilirsiniz. Devletin parası nasıl çar çur ediliyor görün.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=266560711579 -
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Videoyu üyeliksiz izleyebilirsiniz. Devletin parası nasıl çar çur ediliyor görün.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=266560711579
-----------------------------yazik ak yazik. turkiyede onca insan gecim sıkıntısı yasiyor, bu pisliklerin yaptigina bak :S bunlari hesabi obur tarafta fena halde sorualcak...
-
hep yediler bizi.
Yemeyin Uleeeennnn...
Boğazınızda kalır işallah.
-
ben orda olcam var ya lamborghini kiralarım aq
az bile yapmışlar
-
Kendisinin; namaza giden çocukları suçlu gösterdiği haberden sonra sadece bir kukla olduğunu düşündüğüm için ve bundan sonraki haberlerinin de aynı 28 şubat komplolarına benzeyen haberler olacağını düşündüğümden çok da takmıyorum.
-
aq kriz teğet geçti bizi nerdeyse hiç etkilemedi ekonomi iyiye gidiyo
üniversitelerde de düzelme var bu başkan geleli herşey daha iyi artık
bırakın istediğine binsin ne istiyosunuz adamdan?
bakın ecevit ülkeyi batırdı ve hakettiği gibi renault safrane ile gezdi
herkez hakettiğine binsin adamı deli etmeyin
http://www.araba.com/ilan/renault/safrane/ (ecevitin arabasının fiyatları)
-
diamonique;
Geçmişte yapılan doğrular ve hatalar seni bu kadar bağlıyorsa tayyip efendinin ve tayfasının geçmişte yaptıkları pislikleri niye görmezden geliyorsun o zaman?Prometheus;
he he öyle olmuş. Klasik akp ağzı. Teğet geçmiş kriz :))) Üniversitelere ne getirmiş bu eleman acaba? Tek yaptıkları icraatler türban ve imam hatipler üzerine.
Ecevit'i savunan mı oldu burda Ecevit'i örnek gösteriyorsun? Bizi bağlamaz Ecevit falan. Kim suçluysa o masaya yatırılır.
Diğer konu adamı deli etmeyin falan diye konuşma benimle. Mesafeni bil! Deli olsan ne olur? -
FireX bunu yazdı:
diamonique;
Geçmişte yapılan doğrular ve hatalar seni bu kadar bağlıyorsa tayyip efendinin ve tayfasının geçmişte yaptıkları pislikleri niye görmezden geliyorsun o zaman?Prometheus;
he he öyle olmuş. Klasik akp ağzı. Teğet geçmiş kriz :))) Üniversitelere ne getirmiş bu eleman acaba? Tek yaptıkları icraatler türban ve imam hatipler üzerine.
Ecevit'i savunan mı oldu burda Ecevit'i örnek gösteriyorsun? Bizi bağlamaz Ecevit falan. Kim suçluysa o masaya yatırılır.
Diğer konu adamı deli etmeyin falan diye konuşma benimle. Mesafeni bil! Deli olsan ne olur?Yo ben onları görmezden gelmiyorum ki. Biri kötü, diğeri ondan daha kötü. Hepsi amerikaya hizmet ediyor. Bir nevi kendi aralarındaki iktidar kavgası da denebilir. İki ucu boklu değnek
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------hocam adamin aldigi arabanin parasi kimden cikiyor ? okadar ac insan varken trde bu ac gozluluk ne ak. adamlar luks yasiycak diye fakir olan daha da ezilsin bu mu mantik ak. masnlar ve illuminatistlere benzediniz. farkiniz kalmadi...
-
diamonique bunu yazdı:
Yo ben onları görmezden gelmiyorum ki. Biri kötü, diğeri ondan daha kötü. Hepsi amerikaya hizmet ediyor. Bir nevi kendi aralarındaki iktidar kavgası da denebilir. İki ucu boklu değnek
Uğur Dündar'ın o haberini bende tasvip etmedim. Fakat bu olanları da görmezden gelemeyiz. Sonuçta her kim olursa olsun geçmişte olan birşeyden dolayı bugün yaptıklarını kestirip atamayız. Uğur Dündar belki ateist olabilir. O haberi yapmış olabilir. Fakat bu çıkan haberi ve olanları değiştirmez. -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------kriz teğet mi geçti oO vardı onla ilgili bir karikatür...
Tabi bizden çok ağır geçiren ülkelerin olması gayet doğal.. krizin çok hissedildiği ülkelerde genelde orta kesim halk bile borsa vs ile iç içe. böyle bir krizde de
millet herşeyini çekiyo alt üst oluyor herşy yada sallantıda olan ülkeler genelde.. türkiyede kriz az hissedilmişse akpnin pek bir katkısı olduğunu sanmıyorum=)
ki gayet bizede girdi kriz...
Ecevit batırdıda şimdi bu daha az batırıyo die istedine binsin rahat bırakın mı oluyo =/ adamın bir başa geçmeden önceki kendisine ve yakınındakilerin yaşam
stiline bak birde şimdiki haline ... yazık walla.
bunlar gitse yerine gelenler çok mu iyi olucak ? hayır e yane arkadşn da dediği gibi 2 ucuda boklu bu değnein
ama harbi dini vs kullanaraktan güzel boyadı insanların gözünü... hayde hayırlısı bakalım nolcak.. 5-6 ay içinde baya birşeyler olur gibime geliyor