Yök Artık!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Siz böyle düşünmeye devam ettikçe Allah daha çok kişiyi kuru ekmeğe muhtaç edecek merak etme. Burada hala kendini düşünmeye devam ediyorsun. Burada senin ihtiyacın var mı yok mu konuşmuyoruz. Açmışsın interneti tuzun kuru, bu milletin parası nerelere gidiyor sorgulamadan Doğan'a mı binsin diye dalga geçercesine yorum yapıyorsun.

seni ilgilendirir mi yaptığım yorum ? benim yaptığım yorumdan yola çıkarak hayatım hakkında nasıl yargılara varabiliyorsun anlamıyorum.dededen kalma müneccimlik mi söz konusu ?

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Edit:küfür yasak -.-

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

Tartışın piyonlar !  ahahahah

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ben olsaydım Hacı Murat 124 kullanırdım... Piyasası şu sıralar çok iyi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Yök başkanına ortalığı karıştırmak isteyen tek bir mermi atsa bu ülke ayda 10 bin değil 10 milyon dolar batağa girer efendiler.

...

Keşke ayda 100.000 dolar verilip şehit emniyet müdür gaffar okkana da böyle bir zırhlı araç tutulsaydı.

Ölmezdi belki o zaman.

...

Ek olarak okulun arka bahçesinde namaz kılan çocukları sikişiyorlarmış gibi haber yapan, sınıfta bira içip arkadaşlarına zorla içiren çocukları haber yapmayan Uğur Dündar'ın en içten dileklerimle ...

Yine gereksiz mantıksız mantığa ayrıkı bir haber atmış ortaya milletin aklını bulandırıyor. Sen yök başkanı ol, yok başkanı gibi cesur ol bütün öğrencileri düşün, böyle bir dönemde sen de hakedersin zırhlı aracı.

Zevkine düşkünmüş. Zevkine düşkün her adam zırhlı araç mı kullanıyor uğur efendi? Beyinsiz herif. Ya da kurnaz herif mi demeliyim bilmiyorum.

Edit:...

xxx
Toplam Hit: 8385 Toplam Mesaj: 56