folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yök Başkanı Erdoğan Tezice Güle Güle

Yök Başkanı Erdoğan Tezice Güle Güle

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    mont-blanc bunu yazdı:
    hp32 bunu yazdı:

bi sikim yapmadı

mason musun sorusuna laga luga cevaplar verdi

üstüne gelecek 20 yılı tehlikeye atacak kararlar verdi.

burdan bsg diyorum teziççiğime.

co sen ona mason musun diye nasıl sordun, nerde sordun ??

hacı bazen senin bot olduğunu düşünüyorum :|

hp32 sormadı :P başkası sordu :P

bu arada teziçi fazla tanımam ama, akp ye zıt olduğuna göre ii biridir heralde :) 

amcaolu, tv de kime mason musn diye sormşlar da kim cevap vermştir.. yani bu soruyu sorabilecek adamlar zaten mason.. m.ali birand, ali kırca vs. vs.  dlayısıyla böle bir meyyalde bulunmadım..

yıkılma sakın !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

duydum haberlerde koltuğuna veda ediyormuşş... şükür bugüne.

Sayın teziç,Görevde oldugun süre içerisinde kaliteli üniversite mezunları yetistirme çalismaları yapacagin yerde,siyaset yapmayı tercih ettin.Arastırma ve egitim konularında yapmaniz gereken çalismalari unutup hükümetle ugrasmayi tercih ettiniz.Siz eger bu vatanin gelecegini düsünen birisi olsa idiniz,iyi,kaliteli ve mezun olduklarında bu memleketin gelecek kaderini üslenecek gençlerin yetismesine vesile olabilirdiniz.Ama bunun yapilmadigi kanaatindeyim.Ne yazikki benim kanaatimi paylasanlar çogunlukta.Siz günlük politika izlediniz.ilerisini düsünmediniz,yada istemediniz.Hani bizim ilim adamlarimız,nerde.Her teknolojiyi dısarıdan satın aldık.Hemde çok pahalıya.Sen bir vijdan muhasebesi yap lütfen hiç eksigin olmadımı.Ben ve benim gibi vatanını seven ve kalkınmasinı isteyenler sana arkandan küfrediyoruz .Üniversitelerde eğitim arastirma denen hiç birsey yok.Yuksek okullari hali acınacak halde.Egitim sevileri eski orta okul seviyesinde.Sen simdi ayrildin rahatmisin.

haksızmıyım bize kazandırdığı hiçbi bk yok ortada . avrupada yök tanınmıyor bileeee en sonda

Üniversitelere bütçe ayırmazsan, dinayet işlerininin yarısından bile az ödenek verirsen üniversitelerinden bilim çıkmaz tabiki. Ama bu hali ile bile Üniversitelerimiz tüm arap üniversitelerinden iyidir. Siyaset hayatın her noktasında vardır. Yök'te de olacak tabiki. Ayrıca şu anki hükümet laik devlet yapısını kökten değiştirmeye çalışıyor. Buna karşı durmak her akıllı Türk'ün görevidir. Sayın Teziç'te bunu yaptı. Bakın bakalım üniversitelere aktarılan bütçelere. Bunlarla personel maaşını mı ödeyeceksin yoksa labarotuvarmı yapacaksın? Bunların yanında ümmetçi toplumların hangisinden kendi vatanlarına yada dünyaya hizmet eden birileri çıkmış. İnsanlığa faydalı neler yapılmış? Vatanına yada dünyaya faydası olan bi tane şakird bulamazsın. :) Teknolojiyi dışardan satın aldık diyenler 1950 yılllara bakmalı. Marshall yardımları karşılığında uçak fabrikamızı kapattı menderes. petrolümüzü sattı menderes. şimdi üç kuruş bütçe ayırdığın üniversitelerden bilim ve teknoloji üretmesini bekliyorsun. Bence vicdan muhasebesini yapması gereken, tarihin en büyük ve en vahşi kadrolaşma hareketini yapan Akp ve sn. tayyip'dir. Bunun yanında bizlerde Teziç'e ve onun gibi vatanseverlere küfredenlerin yüzüne karşı küfrediyoruz. Üniversitelerde eğitim ve araştırma yok diyenlerin amacı eğitim bilim filan değil bence. Amaç üniversitelerin içini boşaltıp medrese sistemine geçmek! Ama sıkar biraz!!!! 

Haksızsın.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek
    yeni başkan yine kemal gürüz olsun :)) kemal gürüz olsun ki gelen gideni aratır falan demeyelim zaten kemal gürüzü bilioruz diyelim

Bu niymiş la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    teodos bunu yazdı:

Üniversitelere bütçe ayırmazsan, dinayet işlerininin yarısından bile az ödenek verirsen üniversitelerinden bilim çıkmaz tabiki. Ama bu hali ile bile Üniversitelerimiz tüm arap üniversitelerinden iyidir. Siyaset hayatın her noktasında vardır. Yök'te de olacak tabiki. Ayrıca şu anki hükümet laik devlet yapısını kökten değiştirmeye çalışıyor. Buna karşı durmak her akıllı Türk'ün görevidir. Sayın Teziç'te bunu yaptı. Bakın bakalım üniversitelere aktarılan bütçelere. Bunlarla personel maaşını mı ödeyeceksin yoksa labarotuvarmı yapacaksın? Bunların yanında ümmetçi toplumların hangisinden kendi vatanlarına yada dünyaya hizmet eden birileri çıkmış. İnsanlığa faydalı neler yapılmış? Vatanına yada dünyaya faydası olan bi tane şakird bulamazsın. :) Teknolojiyi dışardan satın aldık diyenler 1950 yılllara bakmalı. Marshall yardımları karşılığında uçak fabrikamızı kapattı menderes. petrolümüzü sattı menderes. şimdi üç kuruş bütçe ayırdığın üniversitelerden bilim ve teknoloji üretmesini bekliyorsun. Bence vicdan muhasebesini yapması gereken, tarihin en büyük ve en vahşi kadrolaşma hareketini yapan Akp ve sn. tayyip'dir. Bunun yanında bizlerde Teziç'e ve onun gibi vatanseverlere küfredenlerin yüzüne karşı küfrediyoruz. Üniversitelerde eğitim ve araştırma yok diyenlerin amacı eğitim bilim filan değil bence. Amaç üniversitelerin içini boşaltıp medrese sistemine geçmek! Ama sıkar biraz!!!! 

Haksızsın.

Arkadaşın yazdıklarına tamamiyle katılıyorum...

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

universitelerin alternatifi sanki cami, rektorlerin alternatifi tarikat şeyhi,öğrencinin alternatifi mürid/şakird miş gibi bi tutum içinde olmanızı anlayamıyorum

bunları ayrı tutmak bu kadar mı zor ?

bi mahallede cami yapılır, hemen atlar bikaç kişi o paraya okul yapılsaydı hebelehubele diye... 

diyanet işlerine ayrılan butce ile universitelere ayrılanı neden kıyaslıyorsunuz ki..   

Bu niymiş la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

doktor bulamıyoruz ülkemizde yurtdışından getiriyoruz. hükümetle zıtlaşmaması gerekir.

öğrencilerin siyasetle ne alakası olur öğrenci çalışacak ve öğrenecek tasarlayacak. bilimci üretir konuşmaz. 2 yıllıklar acınacak halde içerisinde oldum çünkü.

yaptığı polemikler değil çıkardığı araştırmalarla anılması gerekirken habire krizle meşhur oldu.

öss gireceğim vakit bir katsayı engeli çıkardılar işte o zaman kafama dank etti. ulan tezic azına sıcım dedim ben meslek öğrenmek isterken vatanım milletim için yeni şeyler öğrenmek isterken sen benim puanımı kırıp hakkımı aldın.

fabrikalarda türk teknisyenler mühendisler olması gerekirken herhangi bir makinanın bozulmasında gidiyoruz yabancı ülkeden adam getiriyoruz.

o yabancı elemanın uçak parası günlüğü vs vs. bunları bizim türk insanı yapması gerekiyor fakat elin yabancısına yaptırıyoruz.

yani elin yabancısına ekmek yediriyoruz kendi insanımıza değil.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek
    össnin tüm aksaklıklarından teziçi sorumlu tuttamayız. bence yeterince objektif bir insandi umuyorum calismalarina baskabir sekilde de olsa devam eder

All is well
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:
    cold-m4 bunu yazdı:
    mont-blanc bunu yazdı:
    hp32 bunu yazdı:

bi sikim yapmadı

mason musun sorusuna laga luga cevaplar verdi

üstüne gelecek 20 yılı tehlikeye atacak kararlar verdi.

burdan bsg diyorum teziççiğime.

co sen ona mason musun diye nasıl sordun, nerde sordun ??

hacı bazen senin bot olduğunu düşünüyorum :|

hp32 sormadı :P başkası sordu :P

bu arada teziçi fazla tanımam ama, akp ye zıt olduğuna göre ii biridir heralde :) 

amcaolu, tv de kime mason musn diye sormşlar da kim cevap vermştir.. yani bu soruyu sorabilecek adamlar zaten mason.. m.ali birand, ali kırca vs. vs.  dlayısıyla böle bir meyyalde bulunmadım..

bir olaya bakarken birçok yerden bakarsan sonuca ulaşırsın.

açıklamaya gerek duymuyorum.

çünkü bu medya satılıktır!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ARIZALI
    ARIZALI's avatar
    Erkek
    gelen gideni mumla aratacak, aha yazıyorum buraya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

zihniyete bak anasını satayım :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 2942 Toplam Mesaj: 30