Yök Başkanı Erdoğan Tezice Güle Güle
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
össnin tüm aksaklıklarından teziçi sorumlu tuttamayız. bence yeterince objektif bir insandi umuyorum calismalarina baskabir sekilde de olsa devam eder
iyi ne diyeyim..siz heykelinide dikersiniz onun artık..
yanına birde ex cumhurreisi heykeli yakısır yani..
şık durmazmı ikisi yanyana ne dersiniz arkadaslar..??
yalnız heykellerin yeri hakkında bi önerim olacak
hani dünyanın belli bi yönetim kadrosu varya ( hani şu arkaplandakiler canıııııım anladınız siz onu) ve hani onların dünyanın kritik yerlerine zamanında sembol olarak diktikleri obeliskler varya hah tam işte o dikilitasların yanına yaparsanız hepsini belli bi merkezde görme sansı olur yurdum insanının.....!!!
-
google da arattığınızda erdoğan teziçin kaç tane bilimsel makale, ilk 500 üni içine kaç tane ünimizi soktuğunu felan görürsünüz.
Yahu, hep demedik mi yasaklar tatlıdır diye? Yasaklanan şey zıttına zıttına illa yapılacaktır.
Buraya çöp dökme dökerler.
burdan denize girme girerler.
bisiklet kilitleme buraya kilitlerler.
Halbuki çöp tenekesi koysan oraya dökülmez.
Halk plajı açsan oradan girerler.
Bisiklet parkı yapsan oraya kilitlerler.
Üniye bir insan başını örtüp girdiğinde ne oluyor bana bir söyleyin?
Ne bu tahammülsüzlük?
Bu vatan bir tek sana mı ait? Sana mı kaldı tek bu devlet bu topraklar?
Eksik ol!
Başörtüsü üreten firmaların makinaları gitsin götünüze.
Laiklik diye tutturduğunuz şeyin dangalaklık olduğunu anlayın artık.
Gerçek laiklik istiyoruz.
Cehalet diye bağıran dangalaklar asıl cahilin kendileri olduğu gerçeğini suç bastırırcasına
sağa sola günahsız insanlra saldırarak örtmeye çalışıyor.
Erdoğan teziç ve yalakalarına bsg diyerek yedi geçmişlerine rahmet okuyor, bu ülkein aydınlık geleceğine kirli ellerini sürerek
karartmaya çalışmalarından dolayı bir Türk olarak hakkımı helal etmiyorum. Ahirette iki elim yakalarında.
-
Abi uniye turbanla girdiginde ne olacak biliyor musun, birkac yıl sonra turban takmayan kızlar orospu/ sıllık damgası yiyecek mahalle baskısı denen olay olacak. Ben sahsen 2 kız kardesi olan biri olarak boyle bir baskının/ zorlugun olusmasına karsıyınm neden bu. İstersen daha baska seyler de yazabilirim ama polemigi uzatırız
-
ghn759 : nerden biliyorsun tahminlerin bunlar senin. ya dediklerin olmassa. çok ütopik düşünüyorsun.
bi kere meslek lisesinde okuyan ülkeyi kurtaracak gençlerin hesabını veremeyecek bu it.
bir düşün yök ile hükümet kardeş olursa bilimde fırlama olur.
-
gkhn759 bunu yazdı:
Abi uniye turbanla girdiginde ne olacak biliyor musun, birkac yıl sonra turban takmayan kızlar orospu/ sıllık damgası yiyecek mahalle baskısı denen olay olacak. Ben sahsen 2 kız kardesi olan biri olarak boyle bir baskının/ zorlugun olusmasına karsıyınm neden bu. İstersen daha baska seyler de yazabilirim ama polemigi uzatırız
-----------------------------peki senelerdir başörtülü kızlara yapılan baskıya ne diyecen. yasak size dokununca kötü başkalarına dokununca kamusal alan mı oluyor
-
mayrip sen olmayacagını nerden biliyorsun, bence de senin olmayacagını dusunmen ütopik
ikincisi adı üstünde meslek lisesi, üniversiteye gitmek isteyen meslek lisesine gitmez o kadar, ne hesabı yani
ibosoft, oncelikle basortusu benm de babaannemin basında olan seydir kızların uniye girmek istedikleri türbandır. Önce bu ayrımı yapmayı ögren. Üniversitelerde bu yasakların nedenleri
de sen ve senin gibi olan asırılar yuzunden. Bak bakalım 30 yıl once yasak mıymıs hayır ama siz devleti bile urkuttunuz ki 28 subat gibi olaylar oldu ve onunuz zorla kesilmeye
calısıldı. Tehdit suruyor hatta hergun gucleniyor :(
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Kardeş türban sorunu 90'lı yıllardan sonra Erbakan'ın ülkemize hediyesidir. Ondan önce böyle bir sorun yoktu. Kimse kimsenin ne mini eteğine ne türbanına, baş örtüsüne karışmıyordu. Tezic bu ülkede siyasetten başka birşey yapmadı. Zaten bizim sorunumuz da bu. Kimse kendi yapması gereken işi yapmayıp başkasının yapması gereken işi yapmaya kalkması. Tezi. yanına Kemal GÜRÜZ'ü de alsın gitsin.
Bacimin Iffeti Batmakta Rezilin Gözüne Acirim Tükrüğe Billah, Tükürsem Yüzüne.
M.Akif ERSOY
-
konuyla belki alakası yok ama olayı türban sorununa getirmişsiniz; akpnin iktidarından önce hatırlar mısınız hergün türban da türban diye kafamızı yiyenler vardı. akşam haberlerinde izlerdik istanbulun ankaranın caddelerinde ,türban hakkımız söke söke alırız, cinsinden bağırışlarla yürüyen türbanlılarımızı. çok merak etmekteyim o günlerden bugünlere ne değişti de bu yürüyüşler son buldu? hangi yasak/ yasa değiş ti de akşam haberlerinde bu naraları duymaz olduk
-
Bu adamın gitmesi çok iyi oldu ülke adına .yoksa bir dönem anayasa kitabı fırlatan biri gibi boş kahraman olacaktı. ona veto buna veto şuna veto.
Anlaşıldıki bu ülke ne vetolarla nede yasaklarla adam olmayacak.
Ne zamanki gerçekten bir hukuk ve demokratik bir devlet olursak ozaman bazı işler yoluna girecektir.
sıra yök ün ö sünün üzerindeki noktalarda.