YÖK Başkanı"Na Suikast Girişimi
-
YÖK binasına gelerek Erdoğan Teziç’le görüşmek istediğini belirten bir kişi, güvenlik görevlilerinin itirazı üzerine üç el ateş etti. Zanlı olayın ardından ticari bir taksiye binerek kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, bir kişi saat 14.30-15.00 sularında Yüksek Öğretim Kurumu’nun merkez binasına garaj kapısından içeri girerek, başkanlık katına çıkmak isteğini söyledi. Güvenlik görevlilerinin karşı çıkması üzerine zanlı üç el ateş ederek, olay yerinden ticari bir taksiye binerek kaçtı.
YÖK Başkanvekili Aybar Ertepınar, NTV’ye yaptığı açıklamada, “30-35 yaşlarında esmer bir kişi, garaj kapısına gelerek, güvenlik görevlisinden telefonun fişini çekmesini ve telsizi de kendisini vermesini söylüyor. Başkanın odasını soruyor. Zanlı garajdaki yoğun güvenlik görevlerini görünce, yaya olarak kaçmaya başlıyor. Güvenlik görevlilerinin takibi üzerine iki farklı yerde ateş ediyor. Zanlı kaçabilmek için ceketini çıkarıp atıyor. Daha sonra bir özel arabayı silahla gasp ediyor, o arabadan inerek bir ticari taksiye biniyor. Taksiyle Kızılay’a gidiyor. Olay sırasında kimse yaralanmamıştır” dedi.
Saldırı girişimiyle ilgili jandarma ve emniyet ekiplerinin harekete geçtiğini belirten Ertepınar, “Zanlının güvenlik kamaralarına yansıyan görüntüsü var. Ekipler zanlıyı arıyor” diye konuştu. -
ha..iktir ya benim aklımdan geçiyodu amk. :) neyse başka zamana kaldı.
-
Aslında bu suikastın başarısızlıkla sonuclanması beni üzdü.
-
Yahu yuhh... Daha bismillah yeni geçti bu şerî hükümleri uygulatmak isteyen gericiler başa... Hatta geçmedi bile, aday oldular sadece. Varya moku yedik şerefsizim, bunlar bizlere bile türban taktırır amk... Erkek merkek dinlemezler... :))
-
midoprall ne alaka şimdi ? konuyu alakasız yerlere çekerek tartışma yaratma durup dururken pls
-
-
Evet arkadaşlar Tüm kamuoyunu ve tahribat müritlerini bu konuda aydınlatma gereği duydum...
Olayı TAP [ Türkiye Anarşizm Partisi ] Kurucuları ve Yöneticileri olarak üstleniyoruz.. Fkat bu bizim için bir başarısızlık değil,aksine tamda istediğimiz bir olaydır amacımız adımız gibi yakıp yok etmek değildir.Sadece nelere karşı olduğumuzu neleri desteklediğimizi sert bir tavırla ortaya koyduk.. Bu TAP'ın ülke çapında yankı bulan ilk eylemiydi fakat son olması,elinde diplomatik veya Hukuki güçler bulunanların bu güçleri hangi şekillerde kullandığına bağlıdır.
Bu TAP'ın Manifestosudur. -
tuh imparator ucuz kurtuldu :P
-
Benim Kankadan Önce Davranmış Adam (:
-
isini yarim bırakan adamları sevmem beceriksiz herif :)
-
Aslında bu suikastın başarısızlıkla sonuclanması beni üzdü.
Keşke arto gibi sana da sıksalarda 5 6 tane o zaman insanların canının değerini anlarsın... YAZIK CİDDEN YAZIK..
Toplam Hit: 3114 Toplam Mesaj: 25