folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder YÖK Başkanı"Na Suikast Girişimi

YÖK Başkanı"Na Suikast Girişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kardeşim BENDE MESLEK LİSESİ MEZUNUYUM Ama Kimse size oraya zorla gidin demedi Bi yerleriniz yiyoidiyse Düz liseye gitseydiniz.. 2yıl direk geçişi lük diye cebe koyarken sesiniz çıkmıyor 1,58 ortalamayla okulu bitirip üniversiye okumak haksızlık olmuyor dimi.

Düz lisesilerde o zaman ağlansn biz niye 2yıllık geçemiyoruz diye.. Düz lisede lise1 o kadar zor ki adamlar liseden mezun olamıyor lise1 yüzünden ama meslek lisesinde okumayı bilmiyen adamlar lise mezunu oluyor üstelik bide avantadan üniversite okuyor..

Kaldıki bu düzeni değiştirmek yökün deil Meclisin elinde..

Hele bide keşke ölseydi filan gibisinden laflarınız Sizi Abdullah Öcalan seviyesine indiriyor haberiniz olsun...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    tühhh keşke biraz daha planlı yapsaydı neyse bi dahaki sefere artık :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesut589
    mesut589's avatar
    Erkek

arkadaslar yorumları okuyunca hem guluyorum hem kızıyorum.

guluyorum cunku ordan bazıları yok bizim vizeler iptal olur mu diye sacma sapan seyler yazmıs zırf amac yazmak olsun diye

kızıyorum cunku bir insan hayatı bu kadar kolay deil demokratik bir ulkede yasıyoruz yok bu haksız tak adam oldurmek olmaz. ikincisi, bu ülkede görevini en iyi sekilde yapan kurumlardan 2 si YOK ve OSYM dir. Suanki olagan durumda ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar obunuda adil bir sekilde yapıyorlar.bu karmasanın sorumlusu egitim sistemindeki sorunu cozemeyen hukumetlerdir. herkes zaten gorevini iyi yapan kurumlar bok atmayı biliyor gerceklere gelince yok o hukumet bunu yaptı yok o hukumet sunu yapmadı diyoruz. bir gercek daha var ki eger universite egitimi almak istiyorsanız ya babalar gibi fen lisesi ya da anadolu lisesini kazanıp ortaogretiminizi orta tamamliyacaksınız yada duz lisede. Meslek lisesine giden kisi bastan kabul ediyor ben VAZIFLI ISCI adayı olmayı.meslek liselerinin amacı zaten budur. her onunde gelen uni ye gitmek isterse boyle 2 milyon kisi sınava girer!

son olarak burada konustugumuz insan hayatı keske olse idi falan  ahlaksız bir davranıs

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mipodrall
    mipodrall's avatar
    Erkek

Ne alaka olduğu söyleyeyim. Bana Tayyip Erdoğan ya da Abdullah Gül'ün Fethullah Gülen'in adamı olmadığını söyleyebilir misiniz? Kaç resimleri var hacı hoca önünde... Zamanında adamlar Türkiye'yi dava etmişler... Buyrun size dava dosyası:

http://www.belgenet.com/dava/gulendava_03.html 

Benim söylediğime ulaşmanız için biraz saksınızı çalıştırmanız lazım. Herşey orda göründüğü gibi değildir. Ortalığı da karıştırmıyorum. YÖK başkanına niye saldırdı sanıyorsunuz? ÖSS var diye mi? Konuşmalarından dolayı saldırdığını kendi ağzıyla söyledi. Peki ne diyor YÖK Başkanı da bu zat-ı nâmuhterem saldırıyor? Laiklik, sekülerlik, cumhuriyet vb. sözleri için. Yani Gerici bir girişimdir... Yaaa...

Savaş herşeyin babasıdır...
Toplam Hit: 3112 Toplam Mesaj: 25